Dodaj do ulubionych

Mamo to ja

18.04.05, 14:43
Czy ktoś z was wysyłał np z gazety mamo to ja smsa na jakąś nagrodę i czy
kiedykolwiek udało wam się taką nagrodę otrzymać. Ja zawsze wysyłam smsy jeśli
decyduje kolejność zgłoszeń. I wysyłam zawsze punktualnie o pełnej godzinie.
Jeśli np. konkurs zaczyna się o 10 to ja dokładnie o tej wysyłam smsa i
jeszcze nigdy nie udało mi się zmieścić! A może oni tylko tak mówią że dla 20
pierwszych osób a tak naprawdę dają dwóm albo wogóle! Co wy na to???
Obserwuj wątek
    • rybalon1 Re: Mamo to ja 18.04.05, 17:13
      mi tez sie nigdy nie udało - przestałam wysyłac ....pozdr
      • agata9991 Re: Mamo to ja 18.04.05, 18:54
        A ja, ku mojemu ogromnemu zdziwieniu i radości, wysłałam kiedyś kilka smsów i
        wygrałam chodzik chicco ufo smile))
      • agata9991 Re: Mamo to ja 18.04.05, 18:55
        ale ja wysyłałam do "mam dziecko"
        • agni71 Re: Mamo to ja 18.04.05, 19:27
          Ja tez kiedys wygrałam w Mam dziecko (buty zimowe Bartek, wlaśnie w nich córka
          przechodziła zeszłą zimę smile - czyżby tylko tam można było wygrać?

aga
          • annulak Re: Mamo to ja 18.04.05, 20:25
            Mi udalo sie wygrac z "Mamo,to ja" duze klocki Lego - straz pozarna smile o
            wartosci ok 230zl.
            • dorotafx Re: Mamo to ja 19.04.05, 09:00
              to super gratuluję> Ja dziś prubowałam na nowy konkurs. Zabaczymy. Czy dostałaś
              "annulak" jakąś informację telefoniczną lub smsa że wygrałaś i po jakim czasie?
              W tym samym dniu co był konkurs??
              • annulak Re: Mamo to ja 19.04.05, 09:49
                Dostalam sms,ale po jakims czasie,nie bardzo pamietam po jakim,ale nie tak
                szybko.Tak samo z "Dziecka" wygralam talerzyk,kubeczek i miseczke Nestle i
                telefon mialam po jakims dluzszym czasie.Najwieksze szczescie ma moja
                siostra,ktora w konkusach wygrala naprawde wiele cennych nagrod m.in. wozek za
                800zlsmile,posciel,i sto innych i ja nie wiem jak ona to robi smile Pozdrawiam
                • dorecha Re: Mamo to ja 19.04.05, 16:07
                  To fajnie macie, bo ja nie mogę brać udziału w tych konkursach tylko z jednago powodu. A mianowicie gazetkę dostaję dopiero po około dwóch tygodniach od pokazania sie jej w sklepie. A zawsze myślałam że przy prenumeracie gazetę dostaje się wcześniej, zanim pojawi się w sklepach. Czy wy też macie taki problem z Mamo to ja?
                  Pozdrawiam Dorota.
    • dorotafx Re: Mamo to ja 19.04.05, 17:27
      Dokładnie mam ten sam problem. Kolejne oszustwo naciągaja na fajne prezenty.
      Człowiek prenumeruje a potem prezenty dostaje po 2,5 miesiącach a gazete tydzień
      po ukazaniu sie w kiosku. Też się nabrałam. Obecny numer dostałam 2 dni temu ale
      na konkurs się załapałam. Nie spałam do 24 w nocy żeby wysłać smsa ale pewnie i
      tak nie wygram JAK ZWYKLE. jaedno wielkie oszustwo jak ze wszystkim w tym kraju.
      • dorecha Re: Mamo to ja 19.04.05, 17:32
        To fajnie bo ja jeszcze nie dostałam. Dziś dzwoniłam z reklamacją, uznali i będą sprawdzać.Twierdzą że to wina poczty.
        pozdrawiam Dorota i Olcia.
        • leigh4 Re: Mamo to ja 19.04.05, 21:07
          Wysyłałam regularnie po kilkanaście sms-ów od mniej więcej sierpnia 2003r. i
          nie wygrałam nic. Od trzech miesięcy nie wysyłam i nie będę wysyłała.
          • xemm1 Re: Mamo to ja 20.04.05, 10:18
            ja nie mogę od nich wyegzekwować prezentów gwarantowanych,( w związku z
            prenumeratą), już wysłałam kilka maili przypominaczy.
            Aha no i faktycznie gazetki przychodzą z opóźnieniem,
            pozdrawiam
            • dorotafx Re: Mamo to ja 20.04.05, 21:25
              ja też pisałam 3 maile ale wreszcie dostałam Ale już się wyleczyłam z
              jakichkolwiek prenumerat.
              • madzialena11 Prenumerata 20.04.05, 21:48
                Dobrzę, że napisałyście jak to jest z prenumeratą "Mamo to ja". Ja włąśnie
                miałam zamiar prenumerować... ale dobrze, że napisałyście jak to jest...
                • moyka_77 Re: Prenumerata 20.04.05, 22:08
                  Jeśli chodzi o prenumeratę to ja byłam zadowolona. Gazetka zawsze na czs była w
                  skrzynce i prezent gwarantowany dostałam bez problemu.
                  Pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka