ania800 18.04.05, 21:05 Czy któraś tez miała taki problem Ja dziś oddałam wózek do reklamacji bo sam mi skręcał na jedną stronę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia9617 Re: Wozki POLAK 19.04.05, 08:05 Witam,ja właśnie spodziewam się dzidzi,i zaczynam rozglądać się za wózeczkiem,też spodobały mi się wózki polaka,lecz w sklepie odradzil mi,powiedzieli,że cięzko jest u nich z reklamacją i szybko psują się,więc dołanczam sie do Ciebie,i też chętnie wysłucham wszystkich opini na temat tych wózeczków Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 Re: Wozki POLAK 19.04.05, 11:53 Ja kupowałam wózek niecałe dwa lata temu i użytkowałam przez 1,5 roku. Nic przez ten czas się z nim nie działo, a pani w sklepie w którym kupowałam (często robię tam zakupy ) nie miała żadnych reklamacji odnośnie Polaka (chodzi mi o Oriona). Może te nowe modele są jakieś gorsze?? Odpowiedz Link Zgłoś
izia30 Re: Wozki POLAK 19.04.05, 11:59 a ja mam koleżankę która miała polaka. nie pamiętam jaki model, ale pamiętam jak dziecko miało 2mce, poszłysmy razem po zakupy, daleko od domu, siaty w rekach i zapakowany kosz, a tu urwało sie kółeczko od wózka. nigdy już mnie do tych wózków nie ciagnęło. Odpowiedz Link Zgłoś
ania800 Re: Wozki POLAK 19.04.05, 12:09 mój jest polak kid kupiony we wrze śniu 2004 więc nie najnowszy model pani w sklepie tez mi powiedzialą że rzadko są reklamacje ale tego dnia bły dwie tych samych wózków mam nadzieję że naprawią bo tak to jestem zadowolobna) Odpowiedz Link Zgłoś
purzyki Re: Wozki POLAK 19.04.05, 12:38 Co do reklamacji wózków Polak to nie zgodzę się, że są u nich problemy. My oddaliśmy wózek, bo urwał nam się taki "platiczek" przy rączce. Okazało sie, że już jest 3 miesiące po gwarancji. A mimo to naprawili nam to bezpłatnie i za przesłanie wózka do nich i z powrotem tez płacił Polak My mamy Oriona Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 Re: Wozki POLAK 19.04.05, 12:42 Może i po gwarancji... ale po rocznej gwarancji jest jeszcze rok rękojmii)) Odpowiedz Link Zgłoś
k.ziomek Re: Wozki POLAK 19.04.05, 13:41 Ja natomiast absolutnie nie polecam tego wózka. Również byłam nieszczęśliwą posiadaczką Oriona. Był okropnie ciężki i trudny do prowadzenia. Była to nielada gimnastyka. Jak tylko nadażyła się możliwość szybko przesiadłyśmy się na lżejszą spacerówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ania800 Re: Wozki POLAK 19.04.05, 23:31 nio u mnie z reklamacją w sklepie chociaz już miesiąc po gwarancji nie było aż tak dużego problemu tylko zastanawiam się teraz jak znów coś nawali to co? ile razy tak bedą naprawiać? na oddanie pieniedzy albo nowego wózka chyba nie mam co liczyć bo już po gwarancji więc co będę tak w nieskończonośc naprawiać?? co o tym myślicie ale mam nadzieję że to ędzie piewsza i ostatni a naprawa)) a jeszcze co do gwarancji to teraz jest na 6 miesięcy tak mi powiedziała w sklepie i tak mam napisane Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 do ania800 20.04.05, 09:49 Wiesz, co... z tego co się orientuję to na wózki przypada rok gwarancji i rok rękojmii. Ale lepiej zapytać jeszcze w Federacji Konsumenta )) Odpowiedz Link Zgłoś
purzyki Re: do ania800 20.04.05, 15:30 Lepiej sie dowiedz co z tą rekojmią, bo ostatnio dowiedziałam się że kiedyś tak było, ze najpierw gwarancja, a potem rękojmia. A teraz ponoć jest rok czasu od zakupu, albo rekojmia, albo gwarancja Ja sie dowiadywałam o telefony komórkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ania800 Re: do ania800 20.04.05, 16:30 zadzwonili dziś ze już jest jutro maż po niego pojedzie to wszystko napiszę czy prostowali czy wymienili na nowe zobaczymy dzięki za wszystko)) Odpowiedz Link Zgłoś
ania800 oddali i jest oki:))))) 22.04.05, 17:03 nio teraz to mogę jeździć hehehe i z reklamacją zero problemow jakby coś jeszcze się działo nie ważne czy za miesiąc czy za rok to wszystko naprawią) Odpowiedz Link Zgłoś