zuziarozia 24.04.05, 18:04 Użyłam go trzy razy, ale jakoś forma żelu mi nie odpowiada. Cena u konsultantki ponad ok. 60zł, ja sprzedam za 25zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katka.c Re: Enhancer skin conditioning Nu Skin sprzedam. 24.04.05, 22:57 Powiedz do czego on służy?? Jestem zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
avokado1 Re: Enhancer skin conditioning Nu Skin sprzedam. 26.04.05, 10:54 www.nuskin.com/eu/pl/polish/products/ns/face-care-enhancer-skin-gel.shtml hej Służy nie tylko do golenia ale i do nawilżanie,cudowny po opalaniu,solarium itd.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
zuziarozia Re: Enhancer skin conditioning Nu Skin sprzedam. 26.04.05, 11:13 Dziękuję Ci avokado1 za podanie strony. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziarozia Re: Enhancer skin conditioning Nu Skin sprzedam. 26.04.05, 11:14 Dodam, że mój jest w tubce 100ml, bo wersja w słoiczku jest starsza. Tubka jest bardziej higieniczna. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Enhancer skin conditioning Nu Skin sprzedam. 26.04.05, 12:58 Dodam jeszcze że nie ma nic lepszego na ugryzienia przez komary,meszki i tym podobne świństwo. A na poparzenia jest idealny enhancer,bo chłodzi i goi,ma wiele zastosowań. Odpowiedz Link Zgłoś