kahna_m 25.04.05, 17:40 Czy ktoś wie ile waży x-lander x1 i x2 ? na stronie podana jest jedynie waga wózka bez kółek A ile waży z kółkami??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natall78 Re: Waga X-landera 26.04.05, 00:13 W zeszłym tygodniu kupiłam X-Landera X1, wiec podaję Ci wagę z etykietki wózka stelaż (chyba z siedziskiem spacerowym, bo mają wspólną etykietę): X1 14,25kg X2 13 kg gondolka 4,85kg Raczej nie nastawiaj się na wnoszenie wózka po schodach, ale jeśli zdecydujesz się na X1 to bardzo prosto się go składa i po złożeniu łatwo go złapać (za część ramy) i wciągnąć na pięterko Jak dla mnie na razie jedynym minusem jest brak parasolki i torby w komplecie pozdrawiam Nat z maluszkiem w brzuszku Odpowiedz Link Zgłoś
kahna_m Re: Waga X-landera 26.04.05, 00:18 Dziękuję za odpowiedź. Wydaje mi się, że waga jest do przyjęcia, ale muszę się tym wózkom dokładniej przyjżeć w sklepie, bo narazie widziałam tylko w necie. Pozdrowienia dla Ciebie i maluszka Odpowiedz Link Zgłoś