Dodaj do ulubionych

Wózki IMPLAST!!! Wasze opinie!!!Bardzo prosze!!!

26.04.05, 12:23
Cześć dziewczynki!!!potrzebuje waszych rad i opinii! zamówiłam dla swojego
synka wózek IMPLAST 4XL DRIVER! Bardzo mi sie podoba i jestem bardzo ciekawa
czy ktos z was miał albo ma taki wózeczek albo jakikolwiek inny tej firmy i
jak sie spisuje?Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedzi!!
Obserwuj wątek
    • 7venezia Re: Wózki IMPLAST!!! Wasze opinie!!!Bardzo prosze 26.04.05, 12:39
      hej, polecam Ci forum edziecko - zakupy - tam z pewnoscia sa opinie o tym wozku.
      pozdrawiam,
      Monika i maluszek
    • bafilek Re: Wózki IMPLAST!!! Wasze opinie!!!Bardzo prosze 26.04.05, 15:50
      Taki właśnie wózek kupiliśmy z mężem, ale na razie testowany tylko w domu. Jest
      super. Koleżanka, która urodziła 2 kwietnia już testuje na chodnikach i też
      jest bardzo zadowolona. Wzięliśmy go z fotelikiem. Dokupilśmy śpiworek na zimę
      do spacerówki i torbę dla mnie. Folię przeciwdeszczową na cały wózek (w
      standardzie jest tylko na budę) dostaliśmy gratis. Facet ze sklepu nie miał na
      stanie fotelika w takim samym kolorze i jak sprowadził, to osobiście przywiózł
      do domu (prawie 60 km). Musisz wziąć pod uwagę tylko to, że kolory w internecie
      wyglądąją nieco inaczej niż na żywo. Np. czerwień jest bardziej bordowa, granat
      intensywniejszy, a szary wg mnie bardziej bury na żywo. Na nasze życzenie pani
      zmieniła w sklepie koła na takie z ładniejszymi szprychami (mój mąż tak
      wymyślił). Za dodatkowe 20 zł dostaliśmy dodatkowo pół roku gwarancji, czyli w
      sumie mamy na 18 miesięcy.
      • kajka76 Re: Wózki IMPLAST!!! Wasze opinie!!!Bardzo prosze 26.04.05, 15:59
        kupilam z mezem ten wozek i mielsimy go w domu przez weekend.niestety oddalismy
        go chociaz bardzo nam sie podobal,ale mial za mala gondolke.podobno teraz
        powiekszaja je.w kazdym razie jak dla mnie byla za malasad( wiem ze drivery 3
        xl maja troszke wiekszesmile i glebszesmile
        pozdrawiam ,
        kasia
        • sylwiawm Re: Wózki IMPLAST!!! Wasze opinie!!!Bardzo prosze 26.04.05, 17:48
          My też już mamy swojego 4xl. Wszyscy jesteśmy zadowoleni z tego zakupu. Gondola
          jest naprawdę duża i głęboka. Ten wózeczek jest po prostu super
          • gonia07 Re: Wózki IMPLAST!!! Wasze opinie!!!Bardzo prosze 26.04.05, 18:23
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=22638920&v=2&s=0 tu jest
            sporo o tym wózku. Ja się na niego napaliłam , ale na całe szczęście już mi
            przeszło i wolę tańszy i lepszy. Za mała gondola moim zdaniem i szkoda mi
            dziecka w nią upychać.
            • murzaj1 Re: Wózki IMPLAST!!! Wasze opinie!!!Bardzo prosze 27.04.05, 14:43
              Dziękuję wszystkim za opinie i rady!Juz chyba znam wszystkie plusy i minusy
              zobaczymy jak będzie w testowaniu ale na razie jestem nastawiona pozytywnie mam
              nadzieje że mnie nie zawiedzie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka