7venezia 28.04.05, 10:22 Czy ktoras z Wam ma taka posicel? jakie macie o niej opinie? jaka inna posciel mozecie mi polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bea975 Re: posciel Frotti z Gluck'a 28.04.05, 15:56 Frotti to zdecydowanie nasza ulubiona pościel . Jest milutka w dotyku, a frotka jest bardzo dobra jakościowo. Używamy jej już prawie od roku. Mamy wersję ze śpiworkiem przypinanym do prześcieradełka i muszę przyznać, że ten pomysł jednak nie wypalił. Młody i tak układa się w łóżeczku na kołderce. Gdybym kupowała teraz wybrałabym prostszą wersję z poszewką na kołderkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: posciel Frotti z Gluck'a 02.05.05, 22:43 Mam pościel z Gluck'a i bardzo ją lubię, nie mam zabardzo porównania, bo tylko tej firmy posiadam. Frotka jest super, bardzo dobra jakościowo i fajna na zimę, bo jest taka polarkowa od spodu. Mam też pościel bawełnianą zapinaną w formie śpiworka i też nie lubię tej formy pościeli, jak mały przesika pampersa to trzeba praktycznie całą pościel prać. Odpowiedz Link Zgłoś
mysza74 Re: posciel Frotti z Gluck'a 02.05.05, 22:56 Ja tez jak na razie uzywam tylko poscieli tej firmy. Mam frotti i bawelniana. Obie sa super. Jednak frotti jest bardziej na zime - doskonale grzeje i moj maluch sie z niej nie wykopuje, z tej bawelnianej tak. Moze to dlatego, ze nie ma poslizgu? Odpowiedz Link Zgłoś