7venezia 11.05.05, 11:27 Jakie sa Wasze opinie? Ktora firma jest bezpieczniejsza, solidniejsza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j04nn4 Re: Łożeczka KLUPS czy DREWEX? 11.05.05, 11:35 Ja biore z klupsia i pościel też a materac gąbkowo-kokosowy położne mówią, że najlepszy dla dzidzi i nie deformuje się w miejscu gdzie najczęsciej leży dzidzia pozdrawiam Asia i 32 tyg Maja Odpowiedz Link Zgłoś
ikw1 Re: Łożeczka KLUPS czy DREWEX? 11.05.05, 11:43 my tez klupsia łozeczko nazywa sie chyba bartek 140/70 i mozna potem wyjąc wszystkie szczebelki i zostaje tapczanik pozdr iza Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Łożeczka KLUPS czy DREWEX? 11.05.05, 11:47 ja kupuje klupsia. model radek VII.bardzo ladne,solidne, funkcjonalne ( z szuflada, w ktora wpakuje pampersy). Odpowiedz Link Zgłoś
emama24 TOMI 11.05.05, 12:00 Ja wybrałam TOMI, model TOMI III z szufladą; ważne jest aby miały mocne listewki od spodu - w DREWEXIE to duża wada a do tego ma widoczne sęki. Moje kosztuje 240 zł( z szuflada i 3 poziomami). Do tego wzięłam materacyk kokosowo - spręzynowy, gdyż dla niemowlaczka musi być twardy (kokosowy), a na później dobry jest jak ma sprężyny, bo te z gąbka mogą nieładnie pachnieć później. Pozdrawiam mamusie Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_i_kijanka Re: TOMI 13.05.05, 14:09 Moje dzieciątko używa łóżeczka Drewexu (takie z którego można potem tapczanik zrobić - kolorowe), już od roku i nadal jesteśmy z niego zadowoleni. Mamy również do kompletu komode trzy głębokie szuflady, polecam bardzo wygodne i wysokość jest odpowiednia (ja mam 162 cm wzrostu) mój kregosłup ma się dobrze. pozdrawiam i życzę dobrego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
dodi4u A może z firmy Bami. 13.05.05, 15:52 Takich łóżeczek nigdzie nie znajdziecie, a zresztą sami sprawdźcie. www.bami.pl Odpowiedz Link Zgłoś