marjotka 17.05.05, 13:28 Czy któras mama wie może , jak znależć stronke internetowa z ciuszkami Early Days? Za nic nie potrafie ich znalezc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja285 Re: Ciuszki Early Days... 17.05.05, 13:31 Właśnie też poszukuję i nic, a oglądałaś na allegro?Może używałaś body tej firmy, zastanawiam sie nad zakupem. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia_28 Re: Ciuszki Early Days... 17.05.05, 13:57 Ja uzywam body tej firmy, dla mnie rewelacja, nie rozciagaja sie, nie traca ksztaltu ani koloru. Naprawde polecam. Na allegro jest duzy wybor. Pozdrawiam. Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
marjotka Re: Ciuszki Early Days... 17.05.05, 15:00 Tak, body sa bardzo fajne, a na allegro jest duzy wybor. Mialam tez inne rzeczy z tej firmy i chetnie obejrzalabym jakies kolekcje, dlatego pytam o adres stronki www. Wiem tylko, ze to irlandzka firma. Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: Ciuszki Early Days... 17.05.05, 22:04 ciuszki earl days sprzedawane są w sklepach Primark (lub w Irlandii Penneys), znalazłam ich stronę wrzucając w wyszukiwarkę słowo primark. Ale niestety na ich głównej stronie można tylko znaleźć adresy sklepów, wydaje mi się, że nie ma udostępnionej kolekcji w necie. Odpowiedz Link Zgłoś