matylda1234 31.05.05, 15:25 no wlasnie drogie mamy co kupilyscie lub macie zamiar kupic swoim pociechom i moze wiecie gdzie sa promocje na zabawki m Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzialena11 Re: co kupiłyscie na dd 31.05.05, 15:29 My kupiliśmy coś takiego: allegro.pl/show_item.php?item=52731291 tylko ta cena mnie przeraziła!!! Zapłaciliśmy 119 zł w promocji, ale cena normalna też jest niższa, bo 159 !!! W GEANT. Odpowiedz Link Zgłoś
tygisek Re: co kupiłyscie na dd 31.05.05, 17:49 coreczka dostanie od nas wozek parasoleczke dla lali, a od dziadkow dostala juz zjezdzalnie (za nasza namowa) mysle ze tego prezentu nic w dniu jutrzejszym nie przebije... wczesniej marzylam zeby jej kupic takie dmuchane centrum jakie kupila madzialena11, tylko ze u nas nie ma geanta a w tesco byl inny dmuchaniec do skakania i cena nas bardzo skusila (78zl) wiec kupilismy to wczesniej, jest to rowniez zabawka bardzo bardzo trafiona, uwazam ze duzo lepsza niz wszystkie lalki, klocki, zwlaszcza dla dzieciakow aktywnych i sprezynek! acha, dodam ze moja mala ma 20 msc. i ze nasza zjezdzalnia stoi u nas w salonie, bo nie mamy ogrodu, a dmuchanca rozwijamy na dzialce rekreacyjnej, choc w pokoju tez by sie zmiescil, tyle ze zajalby troche miejsca! ale ja z tych co akurat na taka akcje dziecku pozwola zwlaszcza jak widze jaka ma frajde z zabawy! tygisek Odpowiedz Link Zgłoś
justysia25 Re: co kupiłyscie na dd 31.05.05, 16:09 Córcia (4,5) dostanie rowerek i rolko-wrotki, synek (2) natomiast dostanie gitarkę, piłkę do skakania i motorek. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: co kupiłyscie na dd 31.05.05, 20:59 MOja córka (2,4) dostanie żelazko,piłkę z uszami do skakania od wujka i jakis samochód z odgłosami Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: co kupiłyscie na dd 31.05.05, 22:32 Starsza córka (2 lata 9 mies.) dostała juz rowerek. Ponadto duzy zestaw zabawek do piasku z mlynkiem, koszyczek i dzwonek do rowerka. Młodsza (11 mies.) dostanie zabawkę muzyczną Tolo - pianinko. Obydwie dostana też basenik dmuchany, a do niego kolejne 100 (bo juz jedną setkę mamy) piłeczek. aga Odpowiedz Link Zgłoś
eszulczewska Re: co kupiłyscie na dd 01.06.05, 13:52 Moge wiedziec jaki rower kupiliscie? My szukamy i sie zastanawiamy - 12 czy 16" koła... Nasza Ola ma prawie 3 latka. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: rowerek 01.06.05, 19:18 Kupiliśmy Giant Animator z kółkami 12" - jest super! Bardzo wygodnie sie na nim córeczce jeżdzi. aga Odpowiedz Link Zgłoś
alojw Re: co kupiłyscie na dd 01.06.05, 08:59 Synek ma 5 miesięcy i kupiliśmy nu banana z serii mój pierwszy owoc Tiny Love. Zrobił dzisuaj furore. Pozdrawiamy, Wiola i Gabryś www.gabriel.bobasy.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
gabi54 Re: co kupiłyscie na dd 01.06.05, 13:55 Moja córcia dostała od nas tablice znikopis Fisher Price DOODLE PRO i jest zachwycona, myślę że to jedenc z bardziej udanych prezentów. Od dziadków jeszcze nie wiemy, pojawia się wieczorkiem)) Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 do gabi 01.06.05, 14:59 Gabi, a ile ma Wasza córeczka? A oglądałaś może przy okazji zakupu znikopisu ten little people? Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 Re: do gabi 01.06.05, 15:07 też kupiliśmy znikopis doody pro i też strzał w 10!kupiłam na allegro za 69zł, wydaje mi się lepszy niz little people.maja ma 2,2lata Odpowiedz Link Zgłoś
gabi54 Re: do gabi 01.06.05, 15:24 moja ma 2latka i 2 miesiące, a ten little people ma podobno mniejszą powierzchnię pisania. Ten doodle pro jest największy. Odpowiedz Link Zgłoś
attena76 Re: co kupiłyscie na dd 01.06.05, 15:08 Mateusz (3, 5 lat)dostał motor na akumulator, Natalka (6,5 tygodnia) łuk tropical do wózkai fotelika Odpowiedz Link Zgłoś
emi28 Re: co kupiłyscie na dd 01.06.05, 15:59 Leoś, 4,5 , od nas rękawicę Spider-Mana (istna furrora, szkoda tylko, że pajęczyna w wyrzutni skończyła się już o 8-smej rano ), od moich rodziców deskorolkę, od drugich dziadków tor wyścigowy z samochodzikami. Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: co kupiłyscie na dd 01.06.05, 16:19 3 letni Maciek dostał motor na akumulator - strzał w dziesiątkę a 8 letnia córa laptopa z tych już nieco poważniejszych z ortografią działaniami itd , kolejną lalkę My Scene ( tych niestety nigdy dosyć )i mebelki dla malutkiej Kelly . Odpowiedz Link Zgłoś