coronella 09.06.05, 04:25 Czy któraś z Was ma taki? Jest ich kilka rodzajów. Jak się sprawują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o1la Re: Leżaczek- bujaczek Fisher Price 09.06.05, 09:36 slyszalam wiele pozytywnych opinii n/t tej zabawki ja takze jestem posiadaczka bujaczka i byl to najwiekszy (najdrozszy) niewypal ze wsyztskich zabawek. moj synek po prostu nie chce w nim lezec. interesuje sie gpra 5 min. ale to nie jest regula, sadze nawet ze jestem w mniejszosci. jednak nastepnym razem,jak bede chciala cos takiego kupic, pojade do sklepu i wyprobuje razem z dzieckiem. ..ewentualnie znajde jakas mame ktora posiada taka zabawke i przetestuje w ten sposob... a co do samej hustawki- jest fajna, nie mam zadnych zastrzezen Odpowiedz Link Zgłoś
monika26kr Re: Leżaczek- bujaczek Fisher Price 09.06.05, 10:34 Poszukaj w archiwum - niedawno byl watek. Ja jak najbardziej polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: Leżaczek- bujaczek Fisher Price 09.06.05, 17:00 My mamy huśtawkę-leżaczek Fisher-Price jest super, ale Nina dopiero od jakiegoś miesiąca lubi w niej leżeć, jak była młodsza to nawet 5 min. nie poleżała, ale to pewnie dlatego, że nigdzie dłużej nie poleżała... Teraz czekamy na przesyłkę z USA z leżaczkiem-bujaczkiem takim do 18kg, bo huśtawka posłuży nam jeszcze z 2-3 miesiące... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś