aga1309 09.06.05, 12:45 Drogie mamy, czy możecie polecić mi wózeczek dla rocznego dziecka który poradzi sobie na polnych drogach a zarazem nie zajmie połowy samochodu kiedy zechcemy udać się do "cywilizacji". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanna Re: Spacerówka na wertepy 09.06.05, 13:20 Teutonia Mistral - i na wertepy, i na spanie, i do samochodu sie mieści. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
aga1309 Re: Spacerówka na wertepy 09.06.05, 15:54 Śliczny, niestety nie na moją kieszeń .Jestem w stanie wydać maksymalnie 500zł.Myślę nad Coneco Traperem ale nie miałam okazji zobaczyć go na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: Spacerówka na wertepy 09.06.05, 16:53 Ale ten Coneco nie bardzo na wertepy się nadaje... Niestety wózki na dużych pompowanych kołach, którymi świetnie jeździ się po wertepach zajmują dużo miejsca w bagażniku Może poszukaj jakiegość trójkołowca, po ściągnięciu kół nie zajmują dużo miejsca. My mieliśmy Quinny, ogólnie bardzo fajny był, ale tapicerka płowieje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga1309 Re: Spacerówka na wertepy 09.06.05, 19:52 Dziękuję za radę, może faktycznie rozejrzę się za trójkołowcem.Może polecicie mi jakiś model? Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Spacerówka na wertepy 09.06.05, 20:10 Tylko zwróc uwage , jak dziecko siedzi w tym trójkołowcu - zwykle dziecko jest skulone, zgarbione, ramiona ma wypchniete do przodu. Trójkołowce rzadko maja sztywne plecy. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: Spacerówka na wertepy 09.06.05, 23:14 Przepraszam, że się podpinam, ale ja także szukam spacerówki, która nadawałaby się na mniej równy teren niż kafle w markecie a jednocześnie nie miała pompowanych kół (może po prostu średnie, skrętne koła gumowane, ale na dobrym zawieszeniu? istnieje coś takiego?) i przede wszystkim miała stosunkowo wysokie oparcie, żeby wystarczyła i dla 3-latka. Odpowiedz Link Zgłoś