radara 11.06.05, 20:46 Mamy 5 mies Córcię i juz zaraz jedziemy na wakacje i mam zamiar wybrac się ze spacerówką, ale którą polecacie. GRACO tańsza a PegPerego stabilniejsza. Poradzcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetta38 Re: PegPerego Pliko P3 czy Graco 11.06.05, 21:30 nie mam doświadczenia z graco, ale w ubiegłe wakacje (mając inny wózek do dyspozycji)specjalnie zakupiła z racjii częstych podróży właśnie PegPerego Pliko P3.Moja przyjaciółka przyleciała ze Stanów z dzieciem 9-ci0 miesięcznym też z takim wózkiem z którego była bardzo zadowolona i dlatego poleciła mi go.Ja jestem z niego bardzo zadowolona ,jest lekki ,zwrotny i bardzo funkcjonaly:ma duży kosz(przydaje się bardzo na letnich wypadach),poręczny uchwyt na butelkę,szybko się składa i nie zabiera dożo miejsca w bagażniku,ach i dziecko może w nim wygodnie spać gdyż rozkłada się dobrze do leżenia i ma podnoszone podnóżki (równiż ważne dla maluszka ,żeby munóżki nie zcierpły podczas spania)Ma wentylowaną budkę-na upały też dobre rozwiązanie. To chyba tyle pochwał,jedna wada,ale dot. większosci parasolek,że ciężko jest nim jeździć w trudnym terenie (plaża,las,dziurawe chodniki), a mam porównanie z wózkiem MUTSY,którego używam na codzień i w takim terenie sprawdzw się doskonale. To chyba wszystkie uwagi jakie mam na ten temat.Polecam pegg... Odpowiedz Link Zgłoś
radara Re: PegPerego Pliko P3 czy Graco 11.06.05, 21:52 dzięki, chyba wybiorę peg..P3 Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: PegPerego Pliko P3 czy Graco 11.06.05, 23:05 Absolutnie P3! O wiele lepsza jakosc! Ta inwestycja sie zwroci! Taki wozek jest na lata i czesto na wycieczki itd. Powinien byc niezawodny! Na allegro sa troche tansze p3. Jak kupisz uzywany to i tak powinien byc lepszy od nowego graco. Odpowiedz Link Zgłoś
nowaska Re: PegPerego Pliko P3 czy Graco 12.06.05, 00:14 posłuchaj pinik sprzedaje wózki na allegro więc ma doświadczenie. ja też wybrałabym pliko p3, to solidny wózek, nie ma porównania do graco. pozdrawiam i życzę udanego zakupu Odpowiedz Link Zgłoś
chuda20 Re: PegPerego Pliko P3 czy Graco 12.06.05, 20:49 Hej, ja miałam graco a po nim kupiłam P3 i jakosc jazdy jest nieporównywana - oczywiście na kożyśc plico. P3 naprawde jeździ rewelacyjnie(a miałam wózków troche) a przy tym dziecku jest bardzo wygodnie bo siedzisko jest duże.Moja córka mając rok była już jakas za długa do graco quatro a w Plico wydała sie taka malutka :o) Gorąco polecam plico bo napewno bedziesz zadowolona - jest troche droższy ale o niebo lepszy :o) Pozdawiam-a. Odpowiedz Link Zgłoś