monsiu73 14.06.05, 15:43 gdzie można kupić samą torbę do wózka Peg perego?Mam spacerówkę,ale w komplecie nie było torby.Sprawdzałam na allegro,w calineczce i Małym dziecku i nie ma. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malina125 Re: torba do PP Atlantico 15.06.05, 03:03 Zobacz na www.zuczek.com.pl Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
monsiu73 Re: torba do PP Atlantico 17.06.05, 10:42 malina 125-dzięki za info,ale tam torby są w ostrych kolorach,a ja mam wózek kolor safari-beżowo-czarny. Może ktoś jeszcze wie,gdzie można kupić samą torbę do PPerego? A może ktoś ma do sprzedania używaną? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: torba do PP Atlantico 17.06.05, 20:19 Spróbuj napisać do dystrybutora PP firmy Akord: www.akord.poznan.pl/kontakt.php Kupowałam u nich tackę dla dziecka i torbę do Atlantico. Odpowiedz Link Zgłoś
kortis Re: torba do PP Atlantico 20.06.05, 10:43 W Wwie na Jagiellońskiej w Małym Dziecku.Dzwoniłam w tej sprawie i sprzedawca powiedział,że jak " nie ma to może mieć". Okazało sie , że małą Black Sable miał. Drogie są bardzo te torby- mała prawie 200 zł a większa sporo drożej. www.dziecko.netbiz.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś