jkwoj 01.07.05, 09:11 Witam. Przeglądając dzisiaj allegro wpadłam na sklwp internetowy z ciuszkami early days. www.szafamalucha.pl/index.php?cPath=21_39 Może warto zrobić tam zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izia30 Re: nowy sklep internetowy early days 01.07.05, 10:51 wydaje mi sie ze ceny dokladnie sklepowe, a wybor bardzo ubogi! Odpowiedz Link Zgłoś
stefka Re: nowy sklep internetowy early days 01.07.05, 23:15 A może wiesz gdzie w Wawie można kupić ubranka tej firmy, wydają się bardzo solidne i niezbyt drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
jzabro Re: nowy sklep internetowy early days 01.07.05, 11:12 Dzięki, ceny niższe niż na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: nowy sklep internetowy early days 01.07.05, 12:52 Oj, to chyba w różnych sklepach kupujemy Moim zdaniem ceny są bardzo ok. Niestety rzeczywiście wybór prawie żaden-szukałam czegoś dla dwulatka i... nic. Ale może to tylko początki i niedługo będzie można znaleźć coś nie tylko do 12 m-ca. Odpowiedz Link Zgłoś
delfinlex Re: nowy sklep internetowy early days 01.07.05, 18:37 Sklepik jest faktycznie nowy i się rozkręca - dajmy więc założycielom szansę na rozwój! Ja juz poczyniłam pewne zakupy i jestem z nich bardzo zadowolona! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karolka_1 Re: nowy sklep internetowy early days 01.07.05, 12:57 Hej, dziewczyny czy możecie powiedziec w jakich sklepach kupujecie ciuszki tej firmy?? Serdeczne dzięki za info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days 02.07.05, 00:25 Witam! Serdecznie dziękuję za zainteresowanie sklepem "SzafaMalucha". Mamy, które znają mój nick wiedzą, że jestem stałą bywalczynią podforum: Dzieci grudniowe 2004. Ponieważ sami mamy dwójkę pociesznych maluchów postanowiliśmy otworzyć sklep o jakim zawsze oboje marzyliśmy, uwalaniający nas od konieczności przepychania się z tłumem innych mam w H&M, a jednocześnie oferujący ubranka dobrej jakości i sprawdzonych marek. Dziekujemy seredcznie wszystkim za wyrażenie opinii. Dopiero zaczynamy i prosimy Was o wyrozumiałość. Oferta nie jest jeszcze zbyt szeroka, ale cały czas pracujemy nad jej poszerzeniem. Wkrótce możecie spodziewać się większej ilości ubranek dla starszych dzieci oraz dla chłopców. Jednocześnie bardzo prosimy Was o wyrażenie Waszych oczekiwań i propozycji. Jakie kolory i fasony lubicie? Czego szukacie w sklepach dla własnych pociech, a czego nie możecie znaleźć? Obiecujemy, że wszystkie wasze opinie weźmiemy pod staranną rozwagę przy konstruowaniu następnej dostawy. Serdecznie zachęcamy do rejestracji w sklepie. Jest to najlepsza metoda aby być na bieżąco z nowościami. Za każdym razem, gdy wprowadzimy nową ofertę planujemy rozsyłać krótkie wiadomości do zarejestrowanych użytkowników. A ponieważ nie będzie to następowało częściej niż raz na 3 tygodnie, możecie być pewne, że wasza skrzynka nie zostanie zbytnio zaśmiecona. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
ewitek01 Re: nowy sklep internetowy early days 02.07.05, 18:51 gratuluję pomysłu i inicjatywy ! jestem zainteresowana ubrankami dla 3 letniego chłopca; co do kolorów- lubię ubierać Młodego w różne (błękity, oliwka, zieleń, biały, czerwień, granat... po prostu kupuję to, co mi się podoba); z niecierpliwością czekam na poszerzenie ofery ! Odpowiedz Link Zgłoś
ewitek01 Re: nowy sklep internetowy early days 02.07.05, 18:51 oferty rzecza jasna pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 Re: nowy sklep internetowy early days 02.07.05, 19:10 Ja również czekam na nową ofertę ...dla dwulatki... Odpowiedz Link Zgłoś
monique1978 Re: nowy sklep internetowy early days 20.07.05, 16:34 Poszukuje piżamki w kolorze granatowym na 18-23 miesiące tej firmy. Jak będzie to zamówie))A piżamki z tej firmy są super, jak wszystko zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
antonina_74 Re: nowy sklep internetowy early days 16.08.05, 17:59 Gratuluję pomysłu, sama interesuję się ubrankami dla 2latki i 6latka, lubimy bojówki, dżinsy, fasony sportowe i wygodne Życzę powodzenia i biegnę się rejestrować na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucia74 Re: nowy sklep internetowy early days 02.07.05, 23:46 Dobrze,że weszłam na to forum. Właśnie zamierzałam poszukać body na allegro. Podoba mi się, że body można kupić na sztuki, mam bliźniaki kupie 7 szt. + 1 i będę miała po cztery sztuki na łepka a nie po 3,5. Czekam na więcej ofert dla chłopców. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days 04.07.05, 21:22 WItam ponownie! Właśnie jesteśmy przy tworzeniu kolejnej listy zakupów. Dziękuje wszystkim mamom, które dzielą się z nami swoimi uwagami. Zapisujemy rady, sugestie dotyczące kolorów. Planujemy przywieźć nowy towar w drugiej połowie lipca. Mam nadzieję, że uda sie nam trafić w Państwa gusta i zaspokoimy wszystkie potrzeby naszych klientów. Serdecznie pozdrawiam Agnieszka SzafaMalucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
breeya Re: nowy sklep internetowy early days 05.07.05, 18:23 jestem zainteresowana koszulkami dla dziewczynki(104, 110cm) na cienkich ramiączkach (taki bardziej dorosły model- na grubszych ramiączkach wychodza spod bluzek), kolor najlepiej biały, ewentulanie rózowy, niebieski - zwykle bez bajerów Odpowiedz Link Zgłoś
almerka1 Re: nowy sklep internetowy early days 05.07.05, 11:09 Polecam sklep www.wszystko.dla.dziecka.pl Są tam ubranka zarówno dla niemowląt jak i dla dzieci starszych do 140: body, spichy, sukienki, spodenki, bluzki, komplety itp. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wmama1 Re: nowy sklep internetowy early days 05.07.05, 16:08 wybór może i większy jednak to zupełnie nie to samo pod względem jakości i wzornictwa co w szafie malucha - nie ma porównania. Odpowiedz Link Zgłoś
mamajoasi Re: nowy sklep internetowy early days 06.07.05, 16:12 chcesz powiedzieć ze Marcinkowski ma kiepskie ubranka? to chyba nigdy ich nie kupowalas....mają bardzo dobrą bawełne i atrakcyjne kolory i wzory, a co też jest wazne, ceny nie są wygórowane ja z czystym sumieniem też mogę polecić te ubranka i ten sklep, jestem stalą klientką i jestem zadowolona z zakupów pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
carminamama nowy sklep internetowy early days 06.07.05, 19:17 ech co teraz nie wyprabiaja te sklepy zeby sie zareklamowac)) ja mam obydu firm ubranka i widze róznice Odpowiedz Link Zgłoś
carminamama Re: nowy sklep internetowy early days 06.07.05, 19:22 Po za tym body Marcinkowski kosztuja 9.50 i 10 zł a body Early Deys w 7 paku wychodza po 7.20 czy cos koło tego... porownuje body biale na krotki rękaw, jak dla mnie Marcinkowski wystarcza na jedno dziecko Early Days mozna spokojnie przekazac nastepnym mimo intensywnego uzywania. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annakol1 Re: nowy sklep internetowy early days 06.07.05, 19:28 brakuje mi pajacykow w sklepiku i czekam na nie bo chce zakupic juz wieksze rozmiary (tak na zapas) marcinkowskiego testowalam bodziaki i wikeszosc poszla do smietnika.. (Antki i kacpry) Sport bylo ok. Nisttey kupilam hurtowa ilosc a potem kleam jak szewc.. wiecej go nie kupie napewno z early days jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days 06.07.05, 20:36 Witam! Pajacyki nowe będą na pewno. Prosimy o bezpośredni kontakt pod adresem sklep@szafamalucha.pl lub gadu-gadu 7147255. Bedziemy mogli ustalić jakie dokładnie wzory i ilości Panią interesują. Agnieszka SzafaMalucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
teresai33 Re: nowy sklep internetowy early days 07.07.05, 13:47 A ja czekam na super skarpeteczki z ABS dla półtorarocznej dziewczynki! Miałam już upatrzone takie z motylkami (bo z króliczkami to już mamy 6 par ), ale szybciutko zniknęły z "szafy malucha" i trafiły do jakiejś konkretnej szafy konkretnego maluszka. Czekam więc teraz z nadzieją, że niebawem pojawią sie znowu w sklepiku i że nie będzie problemu z zakupem owych skarpeteczek. Pozdrawiam, teresa Odpowiedz Link Zgłoś
nikaes Re: nowy sklep internetowy early days 08.07.05, 07:54 Ja również czekam na fajne zestawy skarpetek dla dziewczynki od roku, no i rajstopki też by się na jesień przydały Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: nowy sklep internetowy early days 08.07.05, 08:30 I skarpety dla chłopaków!!! Mnie interesuja dla dwulatka i sześciolatka, ale nie wiem, czy dla takich dużych dzieci też będzie jakaś oferta? Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days 08.07.05, 22:29 Witam! Skarpetki przywieziemy na pewno Dla chłopców i tych młodszych i starszych również się znajdą. Jesli chodzi o rajstopki to uważnie zapoznamy się z ofertą, gdy będzie coś godnego uwagi to znajdzie sie w ofercie sklepu. Pozdrawiamy Aga&Piotr SzafaMalucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ashm Re: nowy sklep internetowy early days 11.07.05, 13:05 Myślę,że warto też pomysleć o koszulkach nocnych, rajstopkach, bluzeczkach z dlugim rękawem.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 No to czekamy... 09.07.05, 09:24 ... na większe ciuszki (od skarpetek po czapki) dla 2-letniej dziewczynki. ... na wypłatę, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
zumaminka Re: nowy sklep internetowy early days 20.07.05, 17:41 sklepik super gratuluję!Z miłą chęcią zrobię w nim zakupy dla dziecka którego oczekuję.Interesują mnie body(7paki)w najmniejszym rozmiarze i pajacyki unisex bo nie znam płci.Jak będa to napewno kupię ) Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days 21.07.05, 11:53 Witam! Cieszę, się, ze sklepik sie podoba. Właśnie tworzę listę zakupów. Jutro wyruszamy do Anglii po towar, mniej wiecej w środę powrót, więc pod koniec przyszłego tygodnia nowy towar zacznie pojawiać się w sklepie. Zachęcam do przeglądania oferty, a także do rejestracji w sklepie. Dzięki temu jak tylko coś nowego sie pojawi w naszej ofercie, zostaną Państwo powiadomieni o tym w krótkim mailu. Pozdrawiam Agnieszka SzafaMalucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days 22.07.05, 12:34 Witajcie! Mąż wyjechał po towar, godzine temu. Długa droga przed nim, w dodatku te nowe zamachy sprawiają, że strasznie się boje. Trzymajcie kciuki za niego. Wraca w środę wieczorem, a od czwartku bedziemy wstawiać nowe rzeczy do sklepu. Agnieszka SzafaMalucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
piastka Re: nowy sklep internetowy early days 22.07.05, 12:47 Na pewno też skorzystam z zawartości "szafy". Maluszki szybko rosną i wciąż trzeba coś kupować. Niedługo planuję kupić jakieś skarpetki z ABS, body i śpiworek dla 12-18 m-cy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zumaminka Re: nowy sklep internetowy early days 22.07.05, 16:37 Trzymam kciuki za męża napewno wszystko będzie dobrzePrzecież tyle mam czeka na zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days 29.07.05, 08:28 hej! wczoraj wrzuciłam kilka rzeczy z nowego towaru, a dokladniej uzupelniłam stare zapasy, powiekszając rozmiarówkę. Pojawiły sie również w sprzedaży skarpetki z abs'em i śliniaki. REszte rzeczy bede dodawać systematycznie. Jest to grom pracy. Na razie jestem na etapie fotografowania każdej rzeczy z osobna. POzdrawiam Agnieszka SzafaMalucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days 30.07.05, 08:47 Witam po raz kolejny! Dzis wrzuciłam szerszą rozmiarówkę body, zgodnie z sugestią wielu mam zaczyna sie ona teraz już od rozmiaru 0-3 miesiaca (62 cm), czyli w sam raz dla noworodków. Pozdrawiam Agnieszka SzafaMalucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maggie2229 Re: nowy sklep internetowy early days 30.07.05, 20:02 czy beda tez spiochy i body z długim rekawkiem na 0-3 m-ce i 3-6 m-cy??? Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days 30.07.05, 21:32 Witam! Bedą pajace na 0-3 i 3-6 miesiecy. Wzór typowy dla dziewczynek oraz Unisex(mieszanina czerwieni, granatu i bieli). Body z długim rękawem niestety nie ma. Można tam czasem kupic pojedyńcze sztuki(przypominaja raczej bluzeczki), ale nigdy w 3pakach, czy też 7pakach. Wynika to z angielskiego sposobu wychowywania dzieci, raczej chłodnego. Tam nawet zimą można spotkac niemowlaki z gołymi stopami... POzdrawiam Agnieszka SzafaMalucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
piastka Re: nowy sklep internetowy early days 04.08.05, 09:29 Strona internetowa była bardzo zachęcająca i kupiłam kilka ciuszków na próbę. Dostałam je już po jednym dniu! Wszystkie są super (jakość porównywalna z Mothercare, Kappahl, Cubus, czy H&M, gdzie na ogół się zaopatruję - ale mam b. mało czasu na zakupy, bo mój maluszek nie znosi podróży nawet króciutkich samochodem,jak również spacerów po sklepach). Moim marzeniem byłoby znależć gdzieś ciuszki Mac Kay's (o ile pamiętam pisownię), kilka lat temu wyprowadzili sieć sklepów z Polski po krótkim zaistnieniu. Kupowałam je dla moich starszych dzieci i do dziś służą. Może trafią kiedyś do Szafy Malucha? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days 05.08.05, 00:29 Witam! Serdecznie dziękujemy za takie miłe słowa. Jesli chodzi o ubranka firmy Mac Key's istniałaby możliwość ich sprowadzenia. Znamy te firmę, ale ubranka te są drogie, droższe nawet niż Mothercare. Myślę, że ich cena byłaby o 100% wyższa niz Early Days. Jeśli jednak byłaby Pani zainteresowana danymi wzorami jesteśmy w stanie sprowadzić je na indywidualne zamówienie. Pozdrawiam Agnieszka SzafaMalucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iwonasz2 Re: nowy sklep internetowy early days 04.08.05, 17:28 Mam do sprzedania nowe ubranka z letniej kolekcji MAC KAYS. Niewykluczone , że pod koniec sierpnia z kolekcji jesień - zima. Jeśli jesteś zainteresowana - pisz Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
mamajka6 Re: nowy sklep internetowy early days 04.08.05, 18:06 A czy mogę prosić o ceny i zdjęcia ciuszków dla dziewczynki na 80-86 i 92cm.Na skrzynkę oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
piastka Re: nowy sklep internetowy early days 05.08.05, 09:03 Szkoda, że ciuszki z Mac Kay-sa są znacznie droższe. Nie ukrywam, że mając 3 dziewczyn staram się kupować jak najtaniej (promocje, wyprzedaże itp.). I jeszcze o sobie muszę pamiętać... W sklepach Mac Kay's w Polsce często były b. korzystne promocje i obniżki cen. Ale chętnie sprawdziłabym obecną ofertę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days 14.08.05, 10:51 Witam ponownie! Chciałam wszystkie mamy poinformować, że w przyszlym tygodniu ponownie wyjeżdżamy po nowy towar. Konkretnie w celu dostarczenia body z długim rękawem, większych pajacy (dostajemy po kilkanaście maili dziennie na ten temat) oraz jesiennych ubranek, a może nawet już zimowe kurtki. Musimy równiez uzupełnić zapas skarpetek z abs'em zarówno dla dziewczynek jak i chłopców, bo wszystkie sprzedały się w oka mgnieniu. Jeszcze cały czas w sklepiku pojawia sie nowy towar z poprzedniej dostawy- majtki, skarpetki, przed nami jeszcze piżamy do wstawienia. Sporo mam pisało, żeby przywieźć ubranka dla starszch chłopców. Zgodnie z sugestią przywieźlismy bluzki z długim rękawem, spodnie, ale jakos zainteresowanie nimi nie jest zbyt duże. Może mogłybyscie się szanowne mamy podzielic z nami swoimi uwagami. Czy nie podobają Wam się te rzeczy, czyzby ceny były za wysokie. A może powinnismy przywieźć jeszcze coś innego? Pozdrawiam Agnieszka SzafaMalucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maja285 Re: nowy sklep internetowy early days 14.08.05, 13:40 Czekam na polarki, sweterki, rajstopki dla dziewczynki 74-80........... Odpowiedz Link Zgłoś
maja285 Re: nowy sklep internetowy early days 14.08.05, 13:41 aha no i ogrodniczki.....w sumie to co na jesień byc powinno ))w każdej szafie Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days 14.08.05, 19:17 Witam! Jeśli chodzi o polarki w tym rozmiarze, to juz wszytsko sprzedaliśmy.W tej chwili został jeden granatowy z NEXTA (6-miesięcy, czyli 74 cm) oraz w paseczki z Early Days na 74cm i 86 cm. Ale na pewno przywieziemy kolejne modele. Rajstopki w tym rozmiarze mamy, jeszcze nie wstawione. Wzięliśmy kilka sztuk na próbę. Wkrótce powinny juz być w sklepie. Przy okazji tego wyjazdu postaramy się ich przywieźć więcej. O ogrodniczkach też już myslałam, bo nasza 8-miesieczna córeczka też ich potrzebuje, więc zostały wpisane na listę na jednej z głównych pozycji. Mam tylko nadzieje, że będzie jakis wybór. Pozdrawiam Agnieszka SzafaMalucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maja285 Re: nowy sklep internetowy early days 14.08.05, 20:48 Granatowy polarek śliczny, ale 6-9 mies. nosimy aktualnie i jest juz trochę ciasno, bardziej interesowałyby mnie zapinane polarki, cieplutkie bluzy, gdy jeszcze na kurtkę zimową za ciepło, a jessienną za zimno......... Odpowiedz Link Zgłoś
mamatomka1 Re: nowy sklep internetowy early days 14.08.05, 21:21 Ja poproszę o spodnie, bluzy szczególnie rozsuwane na suwak, oczywiście body na długi rękaw, skarpetki, rajstopki. Kupiłabym chętnie dresy - troszkę ocieplane, czapkę, może nawet jakąś kurteczkę. Wszystko to na chłopca 6-miesięcznego. Kupiłam kilka bluz u Państwa i jestem bardzo zadowolona. Z niecierpliwością czekam na nową dostawę. Zamówię wtedy również sweterek - ten niebieski na suwak bo kupiłam już beżowy i jest świetny- ale zamówię go razem z innymi rzeczami. Odpowiedz Link Zgłoś
annakol1 Re: nowy sklep internetowy early days 15.08.05, 13:34 a dla mnie na pewno wiekszy wybor pajacykow bo akurat unies mi sie nie podoba (nie uberam dziecka na czarno) a dziewczecych synkowi nie ubiore, i bodziaki z dlugim rekawkiem Odpowiedz Link Zgłoś
annakol1 Re: nowy sklep internetowy early days 15.08.05, 13:41 no tak chcialam dodac jeszcze ze inetresuje mnie rozmiar 12-18 msc. moj syn ma co prawda w tej chwili 7 miesiecy ale w 6-12 juz ledwo wchodzi (sa dla niego za krotkie) - ubranka. oraz skarpetki 6-12 miesiecy fajnie byloby tez gdyby w wyszykiwarce sklepowej byla mozliwosc wyswietlenia ciuszkow wg rozmiarow. bo to dosyc uciazliwe gdy szukam ciuszkow i za kazdym razem okazuje sie ze tego co chcce, co mi sie podoba w moim rozmiarze nie ma. taka luzna sugestia. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days 16.08.05, 08:56 Witam! Jeśli chodzi o wyszukiwanie ubranek po rozmiarze, to właśnie pracujemy nad wprowadzeniem takiego mechanizmu, sporo osób już się do nas z tą prośbą zwracało. A muszę przyznać, że rzeczywiście jest to bardzo wygodna forma wyszukiwania. Już wkrótce pojawi się w naszym sklepiku. Pozdrawiam Agnieszka www.szafamalucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days 16.08.05, 08:54 Witam! W tej chwili mamy w swojej ofercie tylko te dwa rodzaje pajaców, gdyż w miejscu, gdzie się zaopatrujemy nie było innych wzorów. W czwartek wyjeżdżamy po dostawę i mamy nadzieję, że już będzie większy wybór, także z pełna rozmiarówką. Nasza córeczka też powinna mieć już pajace na 12-18 miesięcy(ma skończone 8 miesięcy), na razie śpi w takich po siostrze. Btw: Pajac z owieczką nie jest czarny, tylko granatowy Pozdrawiam Agnieszka www.szafamalucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: nowy sklep internetowy early days 16.08.05, 14:08 Witam A czy będzie coś dla starszych chłopców? (7lat-128)? Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days 16.08.05, 16:04 witam! już w tej chwili mamy ofertę dla chłopców 7 letnich- 128 cm. Poniżej podaję odpowiednie linki: www.szafamalucha.pl/product_info.php?cPath=23_51&products_id=129 www.szafamalucha.pl/product_info.php?cPath=23_35&products_id=128 www.szafamalucha.pl/product_info.php?cPath=23_36&products_id=159 www.szafamalucha.pl/product_info.php?cPath=23_36&products_id=158 Oprócz tego jeszcze nie wystawione, mamy po jednej sztuce dresowe spodnie NEXTa i jeden T-shirt z długim rekawem oraz piżamki. Wiecej szczegółów wysłałam na maila gazetowego. Proszę zerknąć. Jakby była Pani zainteresowana proszę pisać na maila: aga@szafamalucha.pl albo sklep@szafamalucha.pl Pozdrawiam AGnieszka SzafaMAlucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maja9991 Re: nowy sklep internetowy early days 16.08.05, 10:15 DROGIE MAMY! JESLI JESTESCIE ZAINTERESOWANE CIUSZKAMI EARLY DAYS DAJCIE ZNAC NA MOJEGO MAILA JAKIE CO, W JAKIM KOLORZE I ROZMIARZE WAS INTERESUJE A JA POROBIE ZDJECIA POMIERZE I ZA 2 I PÓŁ TYGODNIA PRZYWIOZĘ DO POLSKI I POWYSYLAM WAM. CZEKAM NA ODZEW I RUSZAM DO SKLEPU. TERZ WPROWADZAJA NOWA KOLEKCJE JESIENNO-ZIMOWA - KURTKI, KAMIZELKI, KOMBINEZONIKI, SWETERKI, BLUZY POLAROWE ITP Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days 16.08.05, 19:50 Witam! A fakture lub rachunek jest Pani w stanie wystawić? Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: nowy sklep internetowy early days 16.08.05, 21:02 Witam serdecznie! NIestety mam ogromne problemy z Państwa stroną Nie wiem może to kwestia jakiś zabezpieczeń? Mimo kilku prób nie udało mi sie żadnego zamówienia doprowadzić do końca bo mi się wszystko zawieszało Mam wiec serdeczna prośbę-chciałabym kupić zestaw majteczek dla 2.5 letniej dziewczynki (więc pewnie w przedziale 3l) i jakieś skarpetki na stópkę rozm 27.Pozdrawiam i proszę o kontakt na werkaija@o2.pl Zuza Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days 16.08.05, 21:52 Witam serdecznie! Proszę zajrzeć na swoja skrzynkę mailową. Pozdrawiam Agnieszka SzafaMAlucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nikaes Re: nowy sklep internetowy early days 17.08.05, 09:36 Witam! Czy mogłaby Pani sprowadzić piżamki (ale nie pajace) dla rocznej dziewczynki? I skarpetki z abs-em, bo na poprzednia dostawę niestety nie załapałam się Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days 17.08.05, 11:52 Witam! Proszę zerknąć na swojego maila. Agnieszka SzafaMalucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days 17.08.05, 11:56 Witam mamy! Jeśli chodzi o skarpetki z absem, to rzeczywiście wszytskie sprzedały się prawie w jeden dzień. Jutro wyjeżdżamy po towar, jeśli tylko bedą u dostawcy na pewno przywieziemy w wiekszej ilości. POzdrawiam Agnieszka SzafaMalucha.pl I skarpetki z abs-em, bo na poprzednia dostawę niestety nie załapałam się Odpowiedz Link Zgłoś
annakol1 Re: nowy sklep internetowy early days 17.08.05, 22:19 fajne bylyby tez pizamki easrly das takie zwykle dwuczesciowe sa w dwupakach (teraz m.in) na allegrro od rozmiaru 12 miesiecy w zwyz. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: nowy sklep internetowy early days 17.08.05, 23:50 Nie wiem, czy już ktoś pisał o rajstopkach. Jeśli firma ma dobre jakościowo rajstopki, najlepiej z klinem, to interesowałyby mnie rozmiary na ok. 18 mies (86) i na 3 latka (98), chętnie jednobarwne lub z delikatnym wzorkiem. aga Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days 19.08.05, 07:59 Witam! Osttanim razem mąż przywióżł mi rajstopy do testowania na córkach Jedna znajoma tez wzięła, zeby się z nami podzielić opinią Wydaje się, żę są super. Teraz juz zamierzamy przywieźć pełna rozmiarówkę i przynajmniej po 2 wzory. W produkcji osttanio były 2 paki rajstop ze wzorami i 3paki gładkich. W niedzielę mąż wraca, zobaczymy co przywiezie Pozdrawiam Agnieszka www.szafamalucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days 19.08.05, 07:57 Witam serdecznie. Mąż juz jest w Anglii, wkrótce rozpoczyna zakupy. Jesli chodzi o piżamki, to postaramy sie przywieźć tym razem kilka wzorów w rozmiarach 6-12, 12-18, 18-23 miesiąca. Poszukamy równiez pizamek dla starszych dzieci. Pozdrawiam Agnieszka www.szafamalucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
chuda20 Re: nowy sklep internetowy early days 24.08.05, 08:25 Hej, mam pytanie - czy można się spodziewac jakiś spodenek(sztruksów, jeansów) na 86/92 w najbliższym czasie?? Moja mała jest strasznie szczupła a spodenki Early days sa na nią idealne :o) Będę bardzo wdzięczna za odpowedź. Pozdrawiam - agata Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days 24.08.05, 09:01 Witam! Wlasnie robimy przyjecie towaru. przywieźlixmy dla dziewczynek sztruksy- różowe, niebieskie i w paski na rozmiar 86 cm 918-23 miesiace), a od rozmiaru 98 cm 92-3 lata) będą 3 rodzaje bojówek. do nich kolorystycznie dopasowane przywiezione zostały bluzki.jednak myslę, że najwczesniej nowosci wstawimy do sklepu za tydzień, jest tego sporo, a robienie zdjęć, ich obróbka, opisy to mnóstwo pracy. W tej chwili zostały uzupelnione rozmiarówki części ubrań, ponownie w sklepie do kupienia skarpetki z abs'em. Jesli chodzi o rozmiar 92 cm, to Early Days ne szyje ubrań w tym rozmiarze. Oni przeskakują co druga rozmiarówkę, powinnio się wtedy sugerowac wiekiem i w związku z tym jest tak: 18-23 miesiace (86 cm) 2-3 lata (98 cm) 3-4 lata (104 cm) 5-6 lat (116 cm) 7-8 lat (128 cm) 9-10 lat (140 cm) 11-12 lat (152 cm) Pozdrawiam Agnieszka SzafaMAlucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marik9 Re: nowy sklep internetowy early days 24.08.05, 09:22 SUPER !!! BYLAM W MAJU W ANGLII I ZAKUPILAM MASE CIUSZKOW TEJ MARKI.JESTEM BARDZO ZADOWOLONA-SA DOBREJ JAKOSCI I SLICZNE. CZEKAM WIEC Z NIECIERPLIWOSCIA NA NOWE ZAKUPY U WAS. TYLKO CZY CENOWO MOZECIE BYC JESZCZE BARDZIEJ KONKURENCYJNI? MAM SYNKA 1,5 ROKU. SZUKAM PRZEDE WSZYSTKIM BLUZECZEK Z DLUGIM REKAWEM NA ZIME.pozdrawiam!!! Marzena z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
dorotafx Re: nowy sklep internetowy early days 24.08.05, 09:31 ja mam jedno pytanko czy nie da rady sprzedawać wszystkiego po jednej sztuce? Bo ja nie mam ochoty na 3szt pajacyków, 7szt śliniaków lub 7 szt majteczek a chętnie bym zakupiła wszystkie z tych rzeczy po 1szt ????? Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days 24.08.05, 10:10 Witam! Niestety w Anglii podatek VAT na ubranka dzieciece wynosi 0%, a w Polsce 7% i 22%, co powoduje atomatyczny wzrost ceny. Pracujemy nad tym, aby nasza oferta była coraz bardziej atrakcyjna i w miare upływu czasu na pewno tak będzie. Wszystko zalezy jednak od ilości zakupów dokonywanych przez mamy. A zatem drogie mamy jeżeli chcecie, żeby było taniej, musicie kupować więcej jesli chodzi o bluzeczki z długim rekawem na 18-23 miesiace, to właśnie uaktualniliśmy ofertę i kilka wzorów już jest ponownie w tej rozmiarówce. Pozdrawiam Agnieszka SzafaMAlucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tulcia Re: nowy sklep internetowy early days 24.08.05, 21:05 A ja mam pytanie dot. spodenek - czy beda moze spodnie dzinsowe z podbiciem z polarka? Bardzo mi sie spodobaly takie (chyba jakiejs amerk produkcji) i marza mi sie takie dla coreczki Najlepiej jasny dzins rozmiar 86-92 (1,5-2 latka) Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days 24.08.05, 22:48 Witam! Są z podbiciem na 98 cm, ale materiałowe. Trzy rodzaje, różowe, beżowe i szare. Jeansowych nie spotkaliśmy. W mniejszym rozmiarze będą sztruksy. Natomiast dla dziewczynek do 9 miesiąca są małe jeansy w komplecie z bluzeczką. Właśnie zaczynam wystawiane. Juz jedna nowa bluzeczka jest w sklepie. Pozdrawiam Agnieszka SzafaMalucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tulcia Re: nowy sklep internetowy early days 25.08.05, 21:13 kuczynska78 napisała: > Witam! > > Są z podbiciem na 98 cm, ale materiałowe. Trzy rodzaje, różowe, beżowe i szare. > Jeansowych nie spotkaliśmy. W mniejszym rozmiarze będą sztruksy. Natomiast dla > dziewczynek do 9 miesiąca są małe jeansy w komplecie z bluzeczką. A kiedy beda dostepne te sztruksowe? One tez sa z polarkiem w srodku? Pozdrawiam > Właśnie zaczynam wystawiane. Juz jedna nowa bluzeczka jest w sklepie. > > Pozdrawiam > Agnieszka > SzafaMalucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days 25.08.05, 21:45 Witam! te wieksze spodenki są z podbiciem bawełnianym, zaś spodenki sztruksowe powinny byc dostepne w przyszłym tygodniu. Wybaczcie mamy, że musicie czekac, ale fizycznie nie jesteśmy w stanie wystawic jednego dnia wszystkiego. Staramy sie to robic systematycznie i tematycznie Sporo mam czeka na body i pizamki, więc od jutra wystawiamy je właśnie. Później będą szły kolejne rzeczy. Pozdrawiam Agnieszka SzafaMAlucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tulcia Re: nowy sklep internetowy early days 26.08.05, 13:59 Jesli to mozliwe poprosze o informacje kiedy beda dostepne szruksiki z polarkiem na 86-92 - ciesze sie, ze jest cos takiego w ofercie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
likoz Re: nowy sklep internetowy early days 24.08.05, 22:15 A co ze szlafroczkami. Szukam dla mojego maluszka szlafroczka frotte (nie z meszkiem polarowym od spodu)w rozmiarze 92-98. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days 24.08.05, 22:50 Witam! Jesli chodzi o szlafroczki wcześniej nie zwrócilismy na nie uwagi. Ale wpisujemy Pani sugestię naliste. 15 września wyruszamy po raz kolejny po towar, więc może coś ciekawego przywieziemy. Pozdrawiam Agnieszka SzafaMAlucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tomczaczka Re: nowy sklep internetowy early days 25.08.05, 08:09 Ja zainteresowana jestem rajstopkami i boby ale długi rękaw na 1,5 roczne dziecko. Czy te body w odcieniach różowym i niebieskim po 3 i 7 szt. są również w wersji na długi rękaw? Chętnie kupiłabym. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days 25.08.05, 08:21 Witam serdecznie! Niestety firma Early Days nie szyje body z długim rękawem Właściwie żadne firmy ubraniowe w Anglii ich nie szyja. Zdarzają się pojedyńcze sztuki w kolekcjach, pasujące do konkretnych ubranek, ale to np. tylko w Nexcie lub Pumpkin Patch. Przywieżlismy body z długim rękawem firmy Mothercare (wzór unisex, kilkanaści paczek do rozmiaru 12-18 miesięcy (86 cm polskie)).Firma mothercare je szyje tylko dlatego, że ma swoje sklepy np. w Polsce i u nas te body są popularne. W Anglii dzieci cały rok noszą body z krótkim rekawem. Body przez na sprzywiezione bedzie kosztowało 17,90 zł/sztukę. Rajstopki na 1,5 roczne dziecko mamy, ale tylko jeden wzór. wiekszy wybór jest dla dzieciaczków powyżej 2 roku życia (98 cm i więcej), oraz dla maluszków do 1 roku. Tym razem oferta w przedziale 12-24 miesiące była dość uboga jesli chodzi o rajstopy. Pozdrawiam Agnieszka SzafaMalucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
annakol1 Re: nowy sklep internetowy early days 25.08.05, 08:58 czekam z niecierpliwoscia na pelna oferte bo chce kupic bodziaki, pajace i skarpetki.. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days 25.08.05, 09:23 Witam! jesli chodzi o pajace, to niesttey zadnych nowych nie bedzie. przy tym wyjeździe nie udało się nam nawet uzupełnić rozmiarówki do końca. nie można było nic kupic. firma Early Days skupiła się na produkcji ubranek typowo jesiennych. mam nadzieje, że przy okazji kolejnego wyjazdu (15 wrzesnia) uda sie nam coś kupić. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
piastka Re: nowy sklep internetowy early days 25.08.05, 09:15 A śpiworki? Czy Early days też je oferuje? Niedługo będę rozglądać się za śpiworkiem dla maluszka pow. 12 m-cy. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days 25.08.05, 09:27 Witam! Muszę przyznać, że nie widzieliśmy żadnych spiworków, tak samo jak kombinezonów dla maluszków. Zwrócimy uwagę na nie szczególnie we wrześniu. Ogólnie ujmując w Anglii klimat jest troche inny.W styczniu temperatura nie przekracza 5 stopni. Dla nich jest zimno jak spada poniżej zera. Dzieci angielskie rzadko noszą typowe kombinezony zimowe. Raczej spodnie i kurteczki. Tam widok dziecka z goła głową i gołymi stopami w styczniu nikogo nie dziwi. Pozdrawiam Agnieszka SzafaMAlucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
annakol1 Re: nowy sklep internetowy early days 25.08.05, 12:35 a pizamki beda moze teraz? moj maly juz wyrosl z pajacow i potrzebuje na gwalt w rozmiarze 12-18 miesiecy a pajacy nie ma.. jesli nie ma to z pozostalymi rzeczami beede czekac do nastepnej dostawy a pajace coz chyba pozostanie allegro a szkoda bo bardzo podoba mi sie szafmalucha Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days 25.08.05, 13:38 Piżamki będą: trzy rodzaje dla chłopców i trzy rodzaje dla dziewczynek. Pozdrawiam Agnieszka SzafaMAlucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
1kaha1 Re: nowy sklep internetowy early days 25.08.05, 19:29 Przepraszam za moją dociekliwość, ale pare razy już się naciełam podczas zakupów przez internet i teraz stosuje zasadę ograniczonego zaufania....Nie znalazłam nigdzie na Państwa stronie ani nazwy firmy ani adresu ...chciałabym zamówic parę ciuszków ale jakoś brak mi zaufania a kontakt przez gg jakos mnie nie przekonuje.A może po prostu przeoczyłam te informacje...... Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days 25.08.05, 20:06 Witam! Rzeczywiście tej informacji zabrakło na głównej stronie, pokazuje sie natomiast numer konta przy złozonym zamówieniu, ale nie chcemy być anonimowi. Postaramy się to wprowadzić jak najszybciej! Zresztą takie dane moge ujawnic nawet tu na forum, firma nazywa się: HYPODE Piotr Kuczyński, ma siedzibę w Warzymicach koło Szczecina.Numer kontaktowy do firmy to (091)4319933. Mam nadzieję, że to Pania usatysfakcjonowało i nabrała Pani zaufania. Mam nadzieję, że uczestniczą w tym watku mamy, które już u nas zamawiały i one mogą poświadczyć, że paczuszki są wysyłane (staramy sie to robic błyskawicznie), ubranka są dobrej jakości, nowe, nieużywane. Pozdrawiam Agnieszka SzafaMalucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
1kaha1 Re: nowy sklep internetowy early days 26.08.05, 22:17 Dzięki za informacje, teraz na pewno coś zamówie dla mojej dzidzi!!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Body z długim rekawem już są 27.08.05, 11:10 witajcie drogie mamy! własnie wstawiłam do sklepu body z długim rękawm. zapraszam do zakupów. pozdrawiam Agnieszka SzafaMAlucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Piżamki wstawione 28.08.05, 13:55 Właśnie wystawiłam piżamki w dwupakach, zarówno dla dziewczynek jak i chłopaków. Pozdrawiam Agnieszka SzafaMalucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
barbara71 Re: Piżamki wstawione 28.08.05, 20:04 piżamki sa śliczne tylko dlaczego nie ma większych rozmiarów? Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: Piżamki wstawione 28.08.05, 20:45 Firma Early Days produkuje te piżamki tylko w takich małych rozmiarach. Dla starszych dzieci szyją inne pizamki, na zime flanelowe. Przywieźliźmy 4 sztuki w większym rozmiarze, na dniach pojawia się w sklepie. Ja również żałuje, że te piżamki nie są szyte w większym rozmiarze, bo moja 4 letnia córeczka byłaby zachwycona, gdyby mogła nosic takie fajne. Pozdrawiam Agnieszka SzafaMAlucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Rajstopy juz są 28.08.05, 22:29 Witam! Właśnie wstawiłam wszytskie wzory rajstop jakie mam. Zapraszam Aga SzafaMalucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Sprostowanie 01.09.05, 21:24 Witam wszytskiemamy. Serdecznie przepraszam te wszystkie z Was, które kilkanaście postów temu źle zrozumiały moją wypowiedź. Wkrótce dla młodszych i starszych dziewczynek będą dostępne spodenki z podbiciem materiałowym (100% bawełny), nie zaś polarkowym. Przepraszam jeśli wywołałam zamieszanie. Pozdrawiam Agnieszka SzafaMLAucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 Re: nowy sklep internetowy early days - rozmiary.. 02.09.05, 10:29 Wszystko jest ok i super. Mam już nawet conieco na oku, ale... jak to jest z rozmiarami. Moje dziecko nosi 86-92 (2 lata) i jak to się przedstawia w numeracji angielskiej. Znajoma która ubiera tam swoją córkę mówi, że rozmiary są większe a w sklepie jest napisane że pokrywają się z naszymi... Więc jak to jest????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: nowy sklep internetowy early days - rozmiary. 02.09.05, 11:20 Witam! Z ta rozmiarówka to jest tak. Anglicy szyją co drugi rozmiar, czyli po kolei 86 cm, 98 cm, 104cm ,116c ,128cm, 140 cm, 152 cm. Jeśli dziecko nosi rozmiar 86 cm na polskie, to rozmiar 18-23 bedzie na niego dobry. Przy rozmiarze noszonych ubrań 92 cm, radziłabym wybierać jednak rozmiar 98 cm (2-3 lata). Bedzie on lekko za duzy na dziewczynke, która skończyła dopiero co dwa lata. W razie watpliwości prosze pisać na gg szafamalucha.pl przed zamówieniem. Możemy zmierzyć wybrany model i podac jego wymiary, zeby ułatwic zamówienie. W razie jeszcze jakis watpliwosci proszę pisac, chętnie odpowiem. Pozdrawiam Agnieszka SzafaMAlucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś