Dodaj do ulubionych

gdzie Peg Perego lub Inglesina w Plocku

11.07.05, 17:28
lub okolicach?
no wlasnie gdzie znajde nowe wozki Pliko lub Zippy w Plocku?
dzieki wielkie,
pa,
Kinga
Obserwuj wątek
    • kingamamaemilki Re: gdzie Peg Perego lub Inglesina w Plocku 13.07.05, 14:01
      (bump)
    • renika Re: gdzie Peg Perego lub Inglesina w Plocku 13.07.05, 21:45
      Witaj.
      Pojedyncze egzemplarze PP i jedną Inglesinę widziałam na Tumskiej, sklep chyba
      Baby Land, nie wiem czy mogą sprowadzić to, co zamówisz, ale można spróbować.
      Generalnie zaopatrzenie nie tylko w art. dla dzieci, ale i w ciążowe ubrania
      fatalne.
      • kingamamaemilki Re: gdzie Peg Perego lub Inglesina w Plocku 14.07.05, 06:02
        dzieki ze odpisalas, mam wlasnie dylemat, bo chce kupic wozek dla siostry, dla
        7 miesiecznego dziecka, bo targa "wielka taczke" na 4 pietro i wiadomo czasem
        czeka po 1/2 godziny azktos jej pomoze. Jeszcze zapytam, gdzie sa w okolicach
        Plocka dobre sklepy z wiekszym zaopatrzeniem dla dzieci. A moze jest jakis
        sklep w okolicach Plocka dobry? No i ostatnie pytanie, ja nie mieszkam w POlsce
        ale tam bede za miesiac, czy musze brac duzy wozek na pompowanych kolach, czy
        wystarczy mi Pliko, bede przewaznie uprawiac spacery z ok. Otolinskiej, na
        Tumska, do Zoo itd. Czy Pliko wytrzyma takie trasy, czy jednak trzeba brac duzy
        wozek. Jak to tam wyglada? Przepraszam ze takie pytanie moze nie na temat, ale
        nie mam zbytnio kogo sie poradzic.
        Jak bedziesz mogla mi dac pare wskazowek bede bardzo wdzieczna
        kinga7300@yahoo.com

dziekuje i pozdrawiam,
        Kinga
        • renika Re: gdzie Peg Perego lub Inglesina w Plocku 17.07.05, 19:11
          Zakupy w Płocku nie są łatwe, bo bardzo słaby wybór towarów. Najlepszy jest
          wyjazd do Warszawy, bo nie tylko można taniej coś kupić, ale i zdecydowania
          większe możliwości grymaszenia. Dość dobrze zaopatrzony jest Bobasek na
          Tysiąclecia, tuż obok dawnego salonu Citroena. Co do wózka to nie bardzo mogę
          ci doradzić, bo sama jestem w oczekiwaniu i kompletnie nie mam doświadczenia w
          tej sprawie. Wydaje mi się jednak, że stan naszych ulic nie jest aż taki
          koszmarny, żebyś nie mogła sobie poradzić. Miłego pobytu.
          Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka