Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc - nr tel. do Coccodrillo/Wrocław

27.08.05, 21:25
Dziewczyny - jeśli macie nr telefonu do sklepu Coccodrillo we Wrocławiu w
AUCHAN, to proszę podajcie. Nie chcę ciągać bez potrzeby dziecka do
przymiarki do sklepu, jeśli nie ma tam tego, czego szukam. Dziękuję i
pozdrawiam/Gonia
Obserwuj wątek
    • kwap25 Re: Proszę o pomoc - nr tel. do Coccodrillo/Wrocł 28.08.05, 03:00
      354-96-72
      • pia_ do: kwap25 29.08.05, 09:35
        Oj nieładnie, nieładnie, a od kiedy Pański sklep Junior mieści się w centrum
        handlowym Auchan? Wiem, że Państwo również sprzedajecie Coccodrillo, ale
        jeszcze nie macie zimowej kolekcji na półkach. I z przykrością stwierdzam, że
        macie najwyższe we Wrocławiu ceny na Coccodrillo, a szkoda bo mam najbliżej do
        Waszego sklepu i gdyby nie ceny, to robiłabym u Was zakupy.
        • kwap25 Re: do: kwap25 29.08.05, 17:05
          W odpowiedzi:
          1. nie bylo miom zamiarem wprowadzac nikogo w blad czy promowac swoj sklep, po
          prostu ten numer znalem i rowniez w Astrze mozna zakupic Cocco.
          2. jesli chodzi o zimowa kolekcje 2005/2006 to jest juz w kartonach w
          magazynie, ale raczej ciezko wystawic kurtki przy 27 stopniach ciepla,
          3. "najwyzsze ceny we Wroclawiu" nie zgodze sie z tym z stwierdzeniem, wiem ze
          ceny w naszym sklepie sa mniejwiecej takie jak w Auchan ( + /- (od 1 do 5 zł ).
          Moze sie zdarzyc ze Parku Handlowym jest juz wyprzedaz natomiast u nas jeszcze
          nie, (taka sytuacja miala miejsce rok temu przy kolekcji lato 2004 , obecnie
          wyprzedaze u nas startuje razem ze sklepem firmowym, choc czasami nie ma czego
          wyprzedawac, bo na poczatku sezonu, zdziwieni klienci wypowiadaja takie oto
          zdanie" u Panstwa jest taniej niz w Auchan)
          4. o pojawieniu sie na polkach nowej kolekcji poinformuje.
          Z powazaniem
          • pia_ Re: do: kwap25 30.08.05, 10:30
            W odpowiedzi na odpowiedzi:
            1. Mam taką nadzieję smile
            2. Jeśli śledzi pan uważnie wątki na forum, to wie Pan również o tym, że
            wysokie temperatury na dworze nie przeszkadzają wykupywaniu na pniu kolekcji
            zimowych, więc z pewnością jak Pan wystawi towar na półki to długo on na nich
            nie poleży smile))
            3. Jeśli chodzi o ceny trzymam Pana za słowo, wiem dokładnie ile kosztuje
            interesująca mnie zimowa kolekcja w Askocie i w sklepie firmowym w Auchan (ceny
            są podobne) i mam nadzieję, że u Pana będzie maxymalnie o 5 zł drożej. Jeśli
            byłoby inaczej mam nadzieję, że udzieli Pan forumowiczkom stosownego rabatu smile
            A w kwestii cen muszę bardzo pochwalić Pański sklep jeśli chodzi o ceny zabawek
            K's Kids - są najniższe we Wrocławiu, tylko szkoda, że wykupywany asortyment
            nie jest na bieżąco uzupełniany (chciałam kupić dwa znikopisy i pocałowałam
            pustą półkę, chociaż dopiero co dostaliście nową dostawę, ale widocznie te
            zabawki nie zostały zamówione sad
            4. Czekamy niecierpliwie na tę wiadomość.

Pozdrawiam smile
            Upierdliwa Klientka

• gonia71 Re: Proszę o pomoc - nr tel. do Coccodrillo/Wrocł 28.08.05, 08:46
      Bardzo serdecznie dziękuję - forum jest jak zwykle niezawodne!!!
      • katse Re: Proszę o pomoc - nr tel. do Coccodrillo/Wrocł 29.08.05, 10:01
        a moze ktoś z Juniora nie potrafi ze zrozumieniem czytać.

gonia, ten numer to do sklepu Junior
        nie do coccodrillo w AUchan
        • gonia71 Re: Proszę o pomoc - nr tel. do Coccodrillo/Wrocł 29.08.05, 10:41
          Tak, wiem już że to nr do Juniora. Ale już mam właściwy numer, sprawę
          załatwiłam - dzięki wszystkim, którzy pomogli!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka