ka.bochenek 06.05.09, 22:29 wiem,ze zawsze mozna na Was liczyc wiec i tym razem prosze o pomoc-jak dojechac na ulice USYPISKOWA z dworca centralnego wiem,ze tam trzeba kawaleczek dojsc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Ratunku jak dojechac z dworca centralnego 06.05.09, 22:36 Wsiadasz w tramwaj w kierunku na Okęcie (przed dworcem w Al.Jerozolimskich). Jedziesz do przystanku Korotyńskiego i tam przechodzisz na prawą stronę, idziesz Włodarzewską do Usypiskowej. Wersja dla leniwych - od Korotyńskiego podjeżdżasz jeden przystanek 208 :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka.bochenek Re: Ratunku jak dojechac z dworca centralnego 06.05.09, 22:36 bardzo bardzo dziekuje ,a podpowiesz mi jeszcze jaki tramwaj ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ratunku jak dojechac z dworca centralnego IP: *.aster.pl 06.05.09, 22:42 7,9 Odpowiedz Link Zgłoś
ka.bochenek Re: Ratunku jak dojechac z dworca centralnego 06.05.09, 22:52 dziekuje Wam bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Ratunku jak dojechac z dworca centralnego 06.05.09, 22:53 Napisz czy trafiłaś. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś