dronka3 23.06.07, 22:52 21 czerwca przystąpiłam do drugiej inseminacji, dziś jest 15dc, wczoraj bardzo bolał mnie pracujący jajnik, dziś wszystko ustało. czuję się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dronka3 3 dni po... 24.06.07, 13:04 do mojej dawki leków (metfotmax+folik) doszedł dziś duphaston. Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 Re: 3 dni po... 24.06.07, 15:41 czuję się bardzo źle... niby nic mnie nie boli, a samopoczucie do bani - może to ta pogoda nieustabilizowana... Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 4 dni po 25.06.07, 10:21 mam dylemat: kiedy po udanej inseminacji zaczynają boleć piersi... mnie jeszcze nie bolą, ale czekam z utęsknieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
nieviasta77 Re: 4 dni po 25.06.07, 15:36 nie wiem, czy moge sie wtracic - mnie po udanej IUI nie bolaly piersi.. a przynajmniej nie bardziej niz przed nadejsciem @. Bol piersi to niestety zaden objaw... Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 Re: 4 dni po 25.06.07, 20:33 wielkie dzięki za wejście na ten wątek. poczekam więc, jeszcze mam dużo czasu do testu... Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 5 dni po 26.06.07, 15:14 dziś jestem bardzo senna, ale to może wina pogody... nadal biorę wszystkie tableteczki... czas jest okrutny, jak ma przyspieszyć, to wlecze się niemiłosiernie... Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 jeszcze cały tydzień czekania 28.06.07, 11:52 nic się nie dzieje, tzn. pobolewały mnie przed dwa dni piersi, jest mi niedobrze przez większą część dnia... co to za sygnały? nie wiem, muszę jeszcze poczekać... Odpowiedz Link Zgłoś
citri twój dziennik czyta napewno nas wiecej ;) 28.06.07, 11:57 tylko nie wiedziałysmy czy mozemy pisać Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 8 dzień mija 29.06.07, 15:20 piersi nabrzmiały i bolą mnie sutki... w ogóle źle się czuję... Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 10 dni po 02.07.07, 13:57 wszystkie objawy minęły... chyba znowu nic z tego Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 wieczór 02.07.07, 20:42 ból piersi objawia się wieczorem, przespałam całe popołudnie... czekam, a to czekanie mnie wykańcza... poza tym od samego początku czuję, że to właśnie teraz, że się udało... i chcę w to wierzyć, bardzo mocno!! Odpowiedz Link Zgłoś
miss30 Re: wieczór 02.07.07, 20:48 Dronka, to jeszcze tylko 2 dni, minie szybciutko, zobaczysz. Będą II krechy i trzeba w to wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
dobdob0106 Re: moja II IUI - dziennik 03.07.07, 07:50 Dronka trzymaj sie mocno, musi być dobrze.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 z liczeniem kłopot 03.07.07, 13:55 w każdym razie czekam do czwartku... dzięki dziewczynki. staram się mocno wierzyć. objawów przed @ brak - czyli podbrzusze nie boli, krzyż też nie. piersi bolą, ale mogę się normalnie dotknąć... jutro kupuję test... Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 wieczór 03.07.07, 20:09 nerwy nas zżerają... rozmowa przez telefon: Mąż: bolą Cię piersi? Ja: trochę M: a brzuch? J: przez moment zabolał... M: zawsze Cię bolał dwa dni przed okresem... J: no M: a śluz jakiś masz? J: no coś tam mam M: bo wyczytałem, że w ciąży kobiety mają, taki biały J: męczysz mnie, ja też się denerwuję... jutro zrobię test... albo wóz, albo przewóz Odpowiedz Link Zgłoś
jollyb Re: wieczór 03.07.07, 20:14 trzymam kciuki , daj znac co z wynikiem. ktory to dzien od inseminacji?? ja w tym miesiacu podchodze do drugiej ale jakos tak z wiekszym dystansem Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 Re: wieczór 03.07.07, 20:59 jutro będzie 13 dzień... chciałabym nabrać dystansu, ale nie potrafię... Odpowiedz Link Zgłoś
jollyb Re: wieczór 03.07.07, 21:21 ja sie tak strasznie dobrze nastawilam na moja pierwsza iui , mialam tyle nadziei, doslownie bylam przekonana ze z pomoca lekarzy i tabletek to juz musi sie udac, a potem...plakalam tak ze nawet nie chce tego wspominac. a teraz juz nie mam sily na taka rozpacz, po prostu bede czekac. Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 Re: wieczór 03.07.07, 21:44 to dobre podejście. ja za pierwszym razem zupełnie nie wierzyłam, lekarz dał nam kilkanaście procent, więc nie liczyłam na cud... płakałam... teraz się boję załamania Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 Re: test 04.07.07, 13:39 co prawda @ jeszcze nie przyszła, ale to kwestia chwil... czy mam jeszcze brać duphaston i metformax? Odpowiedz Link Zgłoś
miss30 Re: test 04.07.07, 13:44 Metformax nie wiem, ale duphaston należy odstawić żeby przyszła @, bo on ją hamuje. Bardzo mi przykro, mocno przytulam (((((. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyb Re: moja II IUI - dziennik 04.07.07, 17:35 ja tez lacze sie z toba w smutku i bardzo cie przytulam Odpowiedz Link Zgłoś
jollyb Re: 27dc 05.07.07, 17:23 zrobisz sobie jeszcze jeden test czy spokojnie czekasz na okres? wiem ze ci trudno, mocno cie sciskam. Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 Re: 27dc 05.07.07, 17:33 jak dalej będzie jak teraz, to w poniedziałek zrobię krew... ale jeszcze czekam i objawów @ nie mam... a cycki dalej bolą wieczorami Odpowiedz Link Zgłoś
aneta3021 Re: 27dc 05.07.07, 17:39 może faktycznie się pospieszyłaś z tym testem, a jak długie masz cykle normalnie? w każdym razie trzymam kciuki, ja II iui miałam w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 Re: 27dc 05.07.07, 17:58 po lekach dość krótkie, ostatni 26d... to ja za Ciebie trzymam kciuki, oby się udało Odpowiedz Link Zgłoś
aga_73 Re: 28dc 07.07.07, 14:15 witaj, tyle złego się nasłuchałam na temat sikańców że nie polecam. Zrób betę tym bardziej że @ jeszcze nie przyszła. Trzymam kciuki, musi się udać. Wiem co przeżywasz , ja w następnym cyklu podchodzę do V IUI w tym zrobiłam sobie urlop od tych wszystkich zastrzyków i tabletek. Pozdrawiam i nadal mam nadzieję że Ci się uda w tym cyklu. Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 Re: 28dc 07.07.07, 20:12 jak nic się nie będzie działo, to w poniedziałek badanie... a jeśli będzie na nie, to lipiec sobie odpuszczamy, z resztą mam jeszcze mięśniaka, więc muszę mieć czas na jego operację... życzę Ci szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 chyba 29dc 07.07.07, 20:10 bo kurcze nie wiem... jakieś brunatne plamienie mi się pojawiło, brzuch pobolał przez chwilę... myślałam, że @ się przeciska, ale nadal nic... jutro zrobię drugi test - koniec tego czekania! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna833 Re: chyba 29dc 09.07.07, 10:21 HHAALLOO Dronka, co tam u ciebie??Dlaczego sie nie odzywasz?? Jak sytuacja u Ciebie?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 koniec wątku 09.07.07, 12:51 dziś 1dc... miałam jeszcze trochę nadziei, ale wczoraj zrobiłam test - negatywny, a dziś zalało... i po wszystkiemu Odpowiedz Link Zgłoś
szklanapulapka2 Re: koniec wątku 09.07.07, 12:59 > dziś 1dc... miałam jeszcze trochę nadziei, ale wczoraj zrobiłam test - > negatywny, a dziś zalało... i po wszystkiemu I znów nowy cykl Tak na to popatrz, nowa szansa i nowa nadzieja. No niestety, dronuś, ja przeszłam 11 inseminacji i, mimo że jedna z nich się udała i jest Adaś, to nadal uważam, ze nie ma większej loterii. Jak policzyłam kaskę, to w sumie na zabiegi i leki wydałam porównywalną kwotę co za aktualne in vitro, tylko powolutku, w ratach. Jaką masz dalszą opcję postępowania? Trzymam bardzo mocno kciuki, pewnie uda sie następnym razem )) Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 Re: koniec wątku 09.07.07, 13:32 w tym cyklu chyba odpocznę... z resztą mój lekarz na urlopie, więc nie mam innego wyjścia... a potem prawdopodobnie operacja mięśniaka i dłuższa przerwa Odpowiedz Link Zgłoś
dobdob0106 Re: koniec wątku 09.07.07, 13:30 Trzymaj się,jeszcze będzie dobrze.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
edytka45 Re: koniec wątku 09.07.07, 14:56 Dronka wiem ze to nie jest pocieszające ale mnie też dziś zalało! A taka nadzieja była! Az 2 pęcherzyki! Cały ranek płakałam!Teraz już lepiej ale ciężko było! Razem zaczniemy nowy cykl - ja tez odpoczne w tym a potem zobaczę! Odpowiedz Link Zgłoś
jollyb Re: moja II IUI - dziennik 10.07.07, 04:13 kochana droneczko, przytulam mocno ciebie ,nie wiem dlaczego jest tak niesprawiedliwie na tym swiecie ze ci ktorzy nie chca maja dzieci z wpadek najczesciej a my borykamy sie z takimi klopotami, ja bede miala moja druga iui w srode lub czwartek a potem te cudowne 2 tygodnie. dzisiaj powiedziano mi w klinice ze sa 4 duze pecherzyki i nadal rosna. czy to oznacza ze az 4 moga peknac? zwiekszono mi dawke leku do drugiej iui , przed pierwszym iui mialam tylko 1 pecherzyk. ech jestem juz taka zmeczona tymi lekami i mysleniem, caluje Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 Re: moja II IUI - dziennik 10.07.07, 09:45 masz większe szanse, musisz mocno wierzyć, że się uda... i przetrwasz te długie dwa tygodnie... Odpowiedz Link Zgłoś