Dodaj do ulubionych

wózki i łóżeczka ARTI

31.08.05, 21:31
Zwracam się z gorącą prośbą o informację nt produktów firmy ARTI.Zamierzam
kupic łóżeczko turystyczne L5 ale przede wszystkim czy macie jakieś
doświadczenie z ich wózkami np.Beauty,Scart,Pepino,Travel...Na ich
str.wszystko wygląda super,nie za drogo,ale czy warto!!!!!!Bardzo proszę o
odp.
Obserwuj wątek
    • amwaw Re: wózki i łóżeczka ARTI 31.08.05, 21:33
      Mam łóżeczko- jest gitsmile
      • marybg Re: wózki i łóżeczka ARTI 31.08.05, 21:35
        Wielkie dzięki!!!
        • lolita27 Re: wózki i łóżeczka ARTI 31.08.05, 21:36
          Moja kolezanka ktora ma juz 8 mieiseczna coreczke powiedziala ze zaluje z
          ewczesniej nie kupila takiego wozka w arti, Travel lux, powiedziala ze jest
          idealny dla nawet noworodkow. ja sie nad nim zastanawiam bo jest lekki i tani.
          Pozdrawiam
        • tweety_bird Re: wózki i łóżeczka ARTI 31.08.05, 21:37
          Podbijam. Też mnie interesuje ten temat. Prosimy o opinie, szczególnie na temat
          wózków (jak dla mnie Travel Lux jest najodpowiedniejszy).
    • marybg Re: wózki i łóżeczka ARTI 31.08.05, 21:42
      Ale czy Travel lux nie ma za małych kółek.Mi odradzano skrętne,małe kółka!
      Myślałam raczej o duzych,nie skrętnych kołach pompowanych.Co myslicie?
      • tweety_bird Re: wózki i łóżeczka ARTI 31.08.05, 21:58
        marybg napisała:

> Ale czy Travel lux nie ma za małych kółek.Mi odradzano skrętne,małe kółka!
        > Myślałam raczej o duzych,nie skrętnych kołach pompowanych.Co myslicie?

Mnie z kolei odradzano duże pompowane i nie skręcające się koła. Bardzo ciężko
        się prowadzi i nawraca taki wózek (próbowałam) i cały jest masywny. Ale każdy
        potrzebuje czego innego, więc jeśli nie zależy Ci na wadze wózka, a raczej na
        solidnych kółkach do podróżowania w trudnym terenie, to rozważ taką możliwość.
        • amwaw Re: wózki i łóżeczka ARTI 31.08.05, 22:14
          Z pewnością bezsprzecznie duże koła LEPIEJ się prowadzi na nasze warunki niż
          małe. Inna sprawa jest taka, że koła dmuchane tańszych firm a. mogą pękać
          b.sporo ważą( koło 3 kg).Zależy więc na jakie warunki ten wózek( pora roku-
          małe kółka w zimie- porażka). Skrętne natomiast wg mnie są przydatne jeżeli
          dużo jeździ się po..sklepach,mniej na spacery.Po sklepach,gdzieś, gdzie bardzo
          dużo się manewruje- faktycznie- małe lepsze.
          Pozdrawiam
          • tweety_bird Re: wózki i łóżeczka ARTI 31.08.05, 22:23
            amwaw napisała:

> Z pewnością bezsprzecznie duże koła LEPIEJ się prowadzi na nasze warunki niż
            > małe. Inna sprawa jest taka, że koła dmuchane tańszych firm a. mogą pękać
            > b.sporo ważą( koło 3 kg).Zależy więc na jakie warunki ten wózek( pora roku-
            > małe kółka w zimie- porażka). Skrętne natomiast wg mnie są przydatne jeżeli
            > dużo jeździ się po..sklepach,mniej na spacery.Po sklepach,gdzieś, gdzie bardzo
            > dużo się manewruje- faktycznie- małe lepsze.
            > Pozdrawiam

Potrzebuję wózek zarówno do spacerów jak i na zakupy. Co do kół, to raczej
            jestem zdecydowana na małe skrętne, bo zimy tak czy siak będę mieć niezbyt dużo
            (rodzę około połowy stycznia i jak ostro mrozi, to nie zabiera się tak małej
            dzidzi na spacery), a ponadto jak już wspomniałam bardzo zraziłam się do tych
            wielkich nieskrętnych kół, prowadząc wózek koleżanki. Oczywiście każdy powinien
            kierować się swoimi potrzebami i preferencjami. Niczego nikomu nie narzucam,
            broń Boże smile)) Dobrze jest w końcu tak powymieniać opinie smile

Pozdrawiam serdecznie smile
    • miplady Re: wózki i łóżeczka ARTI 31.08.05, 22:44
      Ja kupiłam łóżeczko Arti L2 oraz wózek Arti Pepino. Wprawdzie jeszcze czekamy na maluszka, ale wydaje mi się że dokonaliśmy dobrego wyboru. O łóżeczku słyszelismy same dobre opinie, duży plus za to że jest największe na rynku z łóżeczek turystycznych. Natomiast wózek wybraliśmy po chyba 3-godzinnym jeżdzeniu po sklepie wszystkimi możliwymi wózkami (no może z wyjątkiem super drogaśnych wózków) i stwierdziliśmy że w porównaniu z innymi wózkami w podobnej cenie, jeżdzi się nim bardzo dobrze - ma miękkie zawieszenie, łatwo nim skręcać i manewrować, ładnie się prezentuje. Oczywiście w zamian za to jest cięższy niż np. wózki z małymi kółkami, ale coś za coś smile Mam nadzieje że łóżeczko i wózek będą się dobrze sprawować. Pozdrawiam
    • majkatoja27 Re: wózki i łóżeczka ARTI 01.09.05, 08:59
      Hej. Jesli chodzi o wozek, nie napisze Ci wiele na ten temat, bo mam kupiony od
      kolezanki wozek Mikado (nie firmy Arti sad). Mikado jest jak Arti-Beauty, ale o
      tym czy bede zadowolona z tego wozka, przekonam sie dopiero za jakis czas.
      Jesli chodzi o lozeczko turystyczne pewien czas temu zapytalam dziewczyn na
      farum: "Co sadzicie o lozeczkach turystycznych na stale?". Dziewczyny tylko
      utwierdzily mnie w przekonaniu, ze warto takie lozeczko kupic. Mialam kupic
      model L1 (zalezalo mi na nieco szerszym lozeczku, juz na przyszlosc), ale
      skonczylam na L2, bo stwierdzilam, ze mojego synusia i tak bede przewijala
      gdzie indziej, wowczas dla samej wibracji i pozytywki nie bede placic sporo
      wiecej. Poza tym w sklepie, w korym te lozeczko kupilam, bylo ono w promocji
      (398zl)+do tego materacyk gryczany i jeszcze rabat, wiec jestem szczesliwa,
      poki co-polecam. Pozdrawiam
    • marybg Re: wózki i łóżeczka ARTI 01.09.05, 12:33
      Dzięki za wszystkie rady!Chyba kupię Travel lux,bo zima minie a na wiosne i
      lato po mieście taki wózek będzie doskonały.Czy ktoś moze napisac na co zwracic
      uwagę przy zakupie wózka z małymi ,skretnymi kółkami-chodzi mie nie tyle o
      wózek ale właśnie o kółka.Srednica?Plastik?Hamulec?O co pytac?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka