aba001 07.09.05, 12:34 Hej! No właśnie co o niej sądzicie? Warto kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapoosta Re: "Muzyka dla bobasa" 07.09.05, 15:15 Ja mam niebieską i czerwoną. Niebieska jest super, lubi ją moja mała i lubię ją ja. Czerwona jest monotonna i Zosia jej nie zauważa. Innych nie znam. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
annab11 Re: "Muzyka dla bobasa" 07.09.05, 15:17 Mam chyba wszystkie z tej serii. Moim zdaniem (i mojej córci) są rewelacyjne!!! Pola wsłuchuje się, śmieje, powtarza różne dźwięki itp. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
christych Re: "Muzyka dla bobasa" 07.09.05, 15:51 Moja półroczna córcia natomiast bardzo rzadko zwraca na nią uwagę. Jest dzieckiem bardzo , ruchliwym, dynamicznym- pewnie dlatego. Pozdrawiam Klaudia Odpowiedz Link Zgłoś
anilewel Re: "Muzyka dla bobasa" 07.09.05, 22:57 My mamy "2" i kołysanki bobasa - rewelacyjne. Słuchałam jeszcze będąc w ciąży dla odprężenia a teraz słuchamy razem...a Tatuś dziś właśnie kupił "3" - też fajne... polecam Odpowiedz Link Zgłoś
haika Re: "Muzyka dla bobasa" 08.09.05, 00:48 Muzyczka jest super, małej bardzo się podobała, potrafiła się zasłuchać, ale my wymiękaliśmy - 20 min. i zasypialiśmy sami ))momentami bardzo kojące melodyjki, po ciężkim dniu - odlot dlatego zmieniliśmy na coś żwawszego. Odpowiedz Link Zgłoś