titijka 07.09.05, 20:00 Witam! Tyle się słyszy, jaki to fajny wózek. Mam prośbę, posiadacze powyższego wózka, napiszcie proszę, czemu warto go kupić i w czym jest lepszy od innych. Zastanawiamy się nad kupnem tego modelu - doradźcie nam! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
titijka Re: peg perego pliko p3 07.09.05, 20:01 dodam, że chodzi mi o spacerówkę Odpowiedz Link Zgłoś
maggie2229 Re: peg perego pliko p3 07.09.05, 20:34 ja tez jestem zdecydowana na pliko P3 jako drugi wózek, po obecnie zakupionej glebokiej wersji Peg-Perego Giovanne... kto mnie przekonał: są na forum 2 specjalistki od wózeczków: pinik i coronella-fanka peg-perego mam nadzieje, ze sie nie obrażą, że je wyręczam i cytuję ich opinie pinik: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=26578972&a=26579455 coronella: jej faworytem jest atlantico, ale pliko p3 zajmuje 2 miejsce razem z inglesina zippy, mialam opinie na maila i to wlasnie Dorotka-Coronellka namówila mnie do Peg-Perego w sklepie jak porównałam wlasnie Inglessine Zippy i Pliko P3 - konfrontacja wypadla na korzysc pliko jak chcesz wpisz w wyszukiwarke "pliko" bylo duuuuzo postów na jego temat pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ingga Re: peg perego pliko p3 07.09.05, 22:24 Ja namawiam na Atlantico. Miałam i Atlantico i Pliko, bez porównania. Pliko sprzedałam po tygodniu, Atlantusia użytkuję już rok. Jest najlepszy! Z wszystkimi innymi wózkami rozstaję się szybciutko, bo mu do pięt nie dorastają Odpowiedz Link Zgłoś
maggie2229 Re: peg perego pliko p3 08.09.05, 08:17 Atlantico wychodzi z produkcji, fakt, to super wózeczek - ale jako drugi - jako pierwsza spacerówka po gondoli...jest duzy i bardzo wygodny dla dziecka jesli ktoś tak jak ja zamierza od razu z typowo glebokiego wozka przesiasc sie na super lekką i mniejszą spacerówke-parasolkę - nie ma jak Pliko P3 Odpowiedz Link Zgłoś
qlerka Re: peg perego pliko p3 08.09.05, 08:14 Użytkuję plico już 5 miesięcy. Jest to nasz jedyny wózeczek, do niego miałam navettę. Na początku strasznie mnie drażniły te małe kółeczka, ale gdy mały przesiadł się do spacerówki to jestem zadowolona. Może i wybrałabym Atlantico, ale wszystko zależy czego konkretnie potrzebujesz. Ja mieszkam na III piętrze i mam mały samochodzik. Tak na prawdę po osiedlu nie spacerujemy zbyt często, a jak tylko mamy wolną chwilę to wyruszamy za miasto. I właśnie dlatego ten wózek jest perfekcyjny pod tym względem. Jest lekki ale stabilny, a zapakowanie się z dzieckiem do samochodu zajmuje mi 2 min Życzę udanego wyboru! Odpowiedz Link Zgłoś