agni71 17.09.05, 22:32 Może ktoś z Was kupował już te rajstopki i wiecie, czy z tyłu mają taki klin, czy szew idzie przez środek pupci? Interesuje mnie rozmiar na 3-latkę (98cm). aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuczynska78 Re: Rajstopki Early Days - pytanie 19.09.05, 23:17 Witam serecznie! jako, że w naszym sklepie rajstopki te sprzedajemy więc szybciutko (wlaśnie wróciliśmy z kolejnej wyprawy zakupowej w Anglii) odpowiadam. Rajstopki na 98 cm (2-3 lata) mają z tyłu klin. Pozdrawiam Agnieszka SzafaMalucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Rajstopki Early Days - pytanie 20.09.05, 22:14 Bardzo dziękuję za odpowiedż. Jeśli mogę jeszcze trochę pomęczyć? Czy te rajstopki mają profilowaną nogawkę (z zarysowaną piętką i przewężeniem w kostce) jak np. Wola, czy nogaweczki są całe proste (jak np. w Mothercare), równej szerokości na całej długości? Pytam, ponieważ córka jest szczuplutka i te szerokie rajstopki bardzo się jej marszczą w okolicy kostki... pozdrawiam, aga Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: Rajstopki Early Days - pytanie 20.09.05, 23:57 Witam! Rajstopki dla starszych dziewczynek, czyli od rozmiaru 98 cm sa takie jak Wola, czyli zarysowana piętka, przewężenie. Rajstopki dla maluszków, czyli rozmiar 0-6, 6-12, 12-24 miesiące są całkiem proste bez profilowanej pięty. Pozdrawiam Agnieszka SzafaMalucha.pl P.S własnie uzupełniłam rozmiarówkę rajstop z nowej dostawy. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Rajstopki Early Days - pytanie 20.09.05, 23:59 Bardzo, bardzo dziekuję za odpowiedż. Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: Rajstopki Early Days - sprostowanie 21.09.05, 07:55 A jednak popełniłam błąd. Rajstopki dla nie mowla6t też maja wyprofilowane stopki. Właśnie rano zakladalam jedna parę córeczce i się dokładnie przyjrzałam.Przepraszam za pomyłkę. Pozdrawiam Agnieszka SzafaMAlucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Rajstopki Early Days - pytanie 21.09.05, 08:22 Witam, kupowałam te rajstopki w dwupakach, kwiatki i paski oraz z dziewczynką i w szkolne ślaczki.Córka ma 4,5 roku i jest szczuplutkim dzieckiem tak że wiekszość rajstopek jest dobra na długość ale są za szerokie.Kupiłam rajstopki w rozmiarze 5-6 lat i te paski-kwiatki są na nią dobre a te dziewczynki-ślaczki niestety za małe.Są tez baaardzo wąziutkie nawet jak na nią i cienkie- chociaz przyznaje że mają słodkie kolorki. Te kwiatki-paski są też lepsze jakościowo. Dużym ich plusem jest to że nie "wrzyna "się gumka w pasie. Wg mnie dwupaki w rozmiarze który kupiłam są na ok 4-5 lat(kwiatki+paski), a dziewczynka+ślaczki na 3-4 lata.pozdrawiam patatajowa Odpowiedz Link Zgłoś