Dodaj do ulubionych

Rajstopki Early Days - pytanie

17.09.05, 22:32
Może ktoś z Was kupował już te rajstopki i wiecie, czy z tyłu mają taki klin,
czy szew idzie przez środek pupci? Interesuje mnie rozmiar na 3-latkę (98cm).

aga
Obserwuj wątek
    • kuczynska78 Re: Rajstopki Early Days - pytanie 19.09.05, 23:17
      Witam serecznie!

jako, że w naszym sklepie rajstopki te sprzedajemy więc szybciutko (wlaśnie
      wróciliśmy z kolejnej wyprawy zakupowej w Anglii) odpowiadam. Rajstopki na 98 cm
      (2-3 lata) mają z tyłu klin.
      Pozdrawiam
      Agnieszka
      SzafaMalucha.pl
      • agni71 Re: Rajstopki Early Days - pytanie 20.09.05, 22:14
        Bardzo dziękuję za odpowiedż. Jeśli mogę jeszcze trochę pomęczyć? Czy te
        rajstopki mają profilowaną nogawkę (z zarysowaną piętką i przewężeniem w
        kostce) jak np. Wola, czy nogaweczki są całe proste (jak np. w Mothercare),
        równej szerokości na całej długości? Pytam, ponieważ córka jest szczuplutka i
        te szerokie rajstopki bardzo się jej marszczą w okolicy kostki...

pozdrawiam,
        aga
        • kuczynska78 Re: Rajstopki Early Days - pytanie 20.09.05, 23:57
          Witam!
          Rajstopki dla starszych dziewczynek, czyli od rozmiaru 98 cm sa takie jak Wola,
          czyli zarysowana piętka, przewężenie. Rajstopki dla maluszków, czyli rozmiar
          0-6, 6-12, 12-24 miesiące są całkiem proste bez profilowanej pięty.

Pozdrawiam
          Agnieszka
          SzafaMalucha.pl

P.S własnie uzupełniłam rozmiarówkę rajstop z nowej dostawy.
          • agni71 Re: Rajstopki Early Days - pytanie 20.09.05, 23:59
            Bardzo, bardzo dziekuję za odpowiedż.

Pozdrawiam,
            Aga
            • kuczynska78 Re: Rajstopki Early Days - sprostowanie 21.09.05, 07:55
              A jednak popełniłam błąd. Rajstopki dla nie mowla6t też maja wyprofilowane
              stopki. Właśnie rano zakladalam jedna parę córeczce i się dokładnie
              przyjrzałam.Przepraszam za pomyłkę.
              Pozdrawiam
              Agnieszka
              SzafaMAlucha.pl
            • patatajowa Re: Rajstopki Early Days - pytanie 21.09.05, 08:22
              Witam, kupowałam te rajstopki w dwupakach, kwiatki i paski oraz z dziewczynką i
              w szkolne ślaczki.Córka ma 4,5 roku i jest szczuplutkim dzieckiem tak że
              wiekszość rajstopek jest dobra na długość ale są za szerokie.Kupiłam rajstopki w
              rozmiarze 5-6 lat i te paski-kwiatki są na nią dobre a te dziewczynki-ślaczki
              niestety za małe.Są tez baaardzo wąziutkie nawet jak na nią i cienkie- chociaz
              przyznaje że mają słodkie kolorki. Te kwiatki-paski są też lepsze jakościowo.
              Dużym ich plusem jest to że nie "wrzyna "się gumka w pasie. Wg mnie dwupaki w
              rozmiarze który kupiłam są na ok 4-5 lat(kwiatki+paski), a dziewczynka+ślaczki
              na 3-4 lata.pozdrawiam patatajowa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka