agnysek 22.09.05, 14:06 Witam, mam pytanie bo widziałam ostanio te wózki i bardzo mi się spodobałay - 3 kołowce. Czy ktoś używał/ ma jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annick1 Re: Wózki Red Castle - co sądzicie 22.09.05, 20:13 Moja znajoma ma trójkołówkę tej marki i bardzo go sobie chwali. Wózek lekko sie prowadzi (ma koła na łozyskach, powiedział nam to dopiero sprzedwawca, nie wiem dlaczego tak to ukrywają), jest zwrotny, wygodny, lekki. Dodatkowe udogodnienie: red castle chyba jako jedyna marka doszywa zamki do koszów na zakupy dzieki czemu łatwiej się do nich dostać. Minusem jest oparcie które jest trudno opuszczalne (trzeba rozpiąć dwa zamki błyskawiczne) i osłona przeciwdeszczowa która choć szczelnie osłania malucha to jej założenie zajmuje wieki. Te uwagi dotycza modelu sprzed 2 lat może teraz to poprawili; spróbuj sama. Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: Wózki Red Castle - co sądzicie 22.09.05, 21:41 mi sie też podobają, ale nie stać mnie na taki... ale UWAGA: w smyku na kruczej jest PRZECENA -50% na trójkołowce i wózki blizniacze - bardzo ładne; trójkołowiec na dużych kołach był za 600pln! Odpowiedz Link Zgłoś