aaaasia 04.10.05, 10:57 jaki prezent kupić czterolatkowi. niekoniecznie drogi. Znacie jakieś hity z przedszkola? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gemmavera Re: co dla 4-ro latka 04.10.05, 12:44 Ciastolina, koniecznie z dodatkowymi akcesoriami. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: co dla 4-ro latka 07.10.05, 22:44 Hehe, potwierdzam. Moj czterolatek dostal to na urodziny i od dwoch dni inne zabawki leza w kacie. Odpowiedz Link Zgłoś
agatha61 Re: co dla 4-ro latka 05.10.05, 11:26 mam ten sam problem moja chrzesnica ma urodzinki 4 i nie wiem co jej kupic. mowila cos o perfumellach lalkach ale to jest chyba za malo jak na prezent moze cos jej dokupic? Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: co dla 4-ro latka 07.10.05, 22:27 Autko metalowe tzw: resorak ( myślę, że ucieszy każdego chłopaka, choćby miał ich już wiele) Gra planszowa ( bardzo duży wybór na rynku ) karty do gry "Piotruś" lub świetne karty do gry w UNO ( super gra, prosta, a i dorosłego wciągnie) mały zestaw klocków lego ( są takie za ok 20 zł ) Odpowiedz Link Zgłoś