Dodaj do ulubionych

Kombinezony Peanuts kids

07.10.05, 23:48
Mam pytanie, czy ktoś wie ile kosztuje w normalnym sklepie kombinezon 2-
częściowy tej firmy. Nie mogę znaleźć żadnej polskiej strony z nimi.
Znalazłam tylko na allegro. Proszę o info.
pozdrawiam
kasia
Obserwuj wątek
    • rysia30 Re: Kombinezony Peanuts kids 08.10.05, 08:19
      Nie znajdziesz strony w internecie bo żle szukasz. Ubrania są sprzedawane w
      Cubusie. A ceny są różne od 120 w góredo ok.300( wszystko zależy od materiału z
      którego są wykonane). Czasem bywają promocje i wtedy taki kombinezon może
      kosztować 49-80zł.
      • dominika8 Re: Kombinezony Peanuts kids 08.10.05, 08:20
        ale się zgrałyśmy...w tej samej minucie, napisałyśmy to samo...smile
    • dominika8 Re: Kombinezony Peanuts kids 08.10.05, 08:19
      może się nie znam, ale taka linia Peanuts jest w Cubusie. Mam zresztą taki
      kombinezon, z zeszłego roku.
      • kasska0 Re: Kombinezony Peanuts kids 08.10.05, 16:43
        Dzięki, a jak ci się spisuje i czy jesteś zadowolona z tego kombinezonu
        Kasia
        • dominika8 Re: Kombinezony Peanuts kids 09.10.05, 21:41
          oj, moje już wyrosło, ale sprawowało się bez zarzutu, zresztą zaraz będzie
          służyć córeczce mojej psiapsióły, która lada moment się urodzismile
          • mira31 Re: Kombinezony Peanuts kids 10.10.05, 08:12
            witaj, w zeszłym roku kupiłam córce, rzeczywiście peanuts to marka cubusa, mam
            kombinezon 2- cz., kosztował 269 lub 279 zł, jest rewelacyjny, polecam.
            • dominika8 Re: Kombinezony Peanuts kids 10.10.05, 08:27
              to ja miałam jakiś tańszy, bo kosztował ok 100 zł
              • kasska0 Re: Kombinezony Peanuts kids 10.10.05, 11:34
                Dziękuję dziewczyny.
              • mira31 Re: Kombinezony Peanuts kids 10.10.05, 11:48
                może zależy od rozmiaru, kupowałam na 110 cm, lub od serii. Natoniast jeszcze
                raz polecam, są niezbyt grube, ale bardzo ciepłe, dziecko nie porusza się w
                nich jak robocop, spodenki są wysokie na szelki, przy nogawkach od środka jest
                gumka, śnieg się nie nasypie, ściągacze przy rękawach kurtki też są podwójne, a
                sama kurteczka jest zapinana na zamek, w środku dodatkowo jest jeszcze
                zapięcie, aby podczas figli na śniegu nic nie dostało się do środka. kurtka
                jest zapinana wysoko i dodatkowo są rzepy przy kapturze - szlik jest
                niepotrzebny. Acha - spodenki są bardzo wysokie - takie prawdziwe ogrodniczki,
                a nie spodenki z szelkami. pozdrawiam
                • marzenus Re: Kombinezony Peanuts kids 11.10.05, 13:47
                  Też widziałam na allegro te kombinezony. Tam cena za całość wynosi 129 zł.
                  A w sklepie widziałam: spodnie za 99 zł. i kurtkę za 129 zł....
    • ka_thy a rozmiary? 11.10.05, 10:52
      Chciałam się zapytać jak to jest z rozmiarami Peanuts Kids, jak się mają do
      innych rozmiarow, innych firm, czy są większe?
      • rysia30 Re: a rozmiary? 11.10.05, 14:45
        Raczej miejszesmileMój syn mając 7m chodził w kurtce na 2 latka. Ostatnio
        poprawiło się u nich dopasowanie do proponowanego wieku i wzrostu.Ja jednak
        zawsze wolę kupić większe niż mniejsze. A więc np. dla 6 letniego syna kupuje
        na 8 lat a dla dwu letniego siostrzeńca na 3 latka( obaj chłopcy są średniego
        wzrostu).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka