gochna13 09.10.05, 01:46 Mój malusz niedługo ma roczek. Planuję mu zakupić chodzik- jeździk Fisher Price. Może któraś z mam ma jakieś doświadczenia z tą zabawką? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madix1 Re: FP chodzik - jeździk 09.10.05, 08:17 Mój syn na razie raczkuje, chodzenie go nie interesuje, ale zabawki w chodziku - owszem,owszem Znajoma,której córka używała chodzik-jeździka,mówi,że to rewelacja. Mała ma teraz dwa lata, a zabwka jest na pierwszym miejscu p.s. Ja też kiedyś zasięgałam opinii Mam w tej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: FP chodzik - jeździk 09.10.05, 23:15 Ja tez zerkalam na opinie, ale u mnie wniosek byl odwrotny: nie warto Przeczytalam opinie na toysrus.com i na edziecku. zakupty. Większość użytkowników narzekało, że "rozjeżdża się", za malo stabilny i dziecko próbując za nim nadążyć-przewraca się, częstu buzią uderzając o zabawkę.Zresztą najlepiej chyba będzie, jeśli przeczytasz sama: www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00005YVRM/qid=1128892411/sr=1-4/ref=sr_1_4/103-0980655-7870228?v=glance&s=toys Zaznaczam, że ja takiego nie mialam, więc całą wiedzę czerpię z opiinii innych. Ale opinie te przekonały mnie do rezygnacji z umieszczenia tej zabawki na urodzinowej liście życzeń Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: FP chodzik - jeździk 10.10.05, 00:59 My mieliśmy i wszystko ok. U nas się nie rozjeżdżał a Matysia nigdy nie upadła na buzię. Chociaż przyznam szczerze bawiła sie nim krótko, od kiedy opanowała sztukę chodzenia, przestał ją interesować. Jako autko wogóle juz nie wchodzi w grę. Mała ma 15 m-cy a już go sprzedajemy. Drugi raz chyba nie kupiłabym. detinka Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaj10 Re: FP chodzik - jeździk 10.10.05, 07:21 Pawełek dostał go jak miał 6 miesiięcy i od tej pory to jest dla niego najlepsza zabawka, mimo, że wczoraj na roczek dostał rowerek kaczkę to chodzik nadal jest naj..... Odpowiedz Link Zgłoś