Dodaj do ulubionych

Laptopy edukacyjne?

11.10.05, 11:00
Od kiedy i czy są odpowiednie dla 2-latka, jeśli macie jakieś sprawdzone to
prosze podajce namiary albo nazwe firmy.
Pozdrawiam
Agata
Obserwuj wątek
    • mirra52 Re: Laptopy edukacyjne? 13.10.05, 08:18
      Nikt ich nie kupuje?
      • anetina Re: Laptopy edukacyjne? 13.10.05, 09:19
        ja też szukam
        • sylwiksylwik Moja corka dostala ODRADZAM 13.10.05, 15:03
          I jest tragiczny.
          Przedewszystkim wiekszosc nie firmowych (fp, lego)
          gadajacych zabawek ma bardzo slabe procesory dzwieku i seplenia tragicznie przez
          co sa niebezpieczne dla rozwoju mowy dziecka - sama ledwo moge zrozumiec co ten
          laptop gada. Oprocz tego jest strasznie glosny - nie daje sie go sciszyc.

Laptop, ktory my mamy jest taki www.allegro.pl/show_item.php?item=67923849
          o kurcze dopiero teraz zobaczylam ile on kosztowal (prezent). Ja nie wzielabym
          go nawet jesli by mi doplacili.

Jeszcze raz ODRADZAM
          • iwek33 Re: Moja corka dostala ODRADZAM 13.10.05, 16:11
            Ja też odradzam, a dla dwulatka to już w ogóle. Nie dosć, ze nie wiadomo, co
            tam gadają, to jeszcze mało co widac, bo na kolorowym dużym monitorze jest
            tylko mały prostokącik z czarno-białym ekranikiem ( tym właściwym) wg mnie jest
            to zupełnie nieczytelne, nie interesujące i mój dwulatek poklikał sobie myszką
            parę minut i tyle go to obchodziło. Dobrze, ze tego nie kupiłam i nikt z
            rodziny na to nie wpadł, oglądał u znajomych, u których laptop cieszył się
            zainteresowaniem jeden dzień, a bawił się nim nie 2 latek tylko 4 latek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka