mirra52 11.10.05, 11:00 Od kiedy i czy są odpowiednie dla 2-latka, jeśli macie jakieś sprawdzone to prosze podajce namiary albo nazwe firmy. Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiksylwik Moja corka dostala ODRADZAM 13.10.05, 15:03 I jest tragiczny. Przedewszystkim wiekszosc nie firmowych (fp, lego) gadajacych zabawek ma bardzo slabe procesory dzwieku i seplenia tragicznie przez co sa niebezpieczne dla rozwoju mowy dziecka - sama ledwo moge zrozumiec co ten laptop gada. Oprocz tego jest strasznie glosny - nie daje sie go sciszyc. Laptop, ktory my mamy jest taki www.allegro.pl/show_item.php?item=67923849 o kurcze dopiero teraz zobaczylam ile on kosztowal (prezent). Ja nie wzielabym go nawet jesli by mi doplacili. Jeszcze raz ODRADZAM Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Moja corka dostala ODRADZAM 13.10.05, 16:11 Ja też odradzam, a dla dwulatka to już w ogóle. Nie dosć, ze nie wiadomo, co tam gadają, to jeszcze mało co widac, bo na kolorowym dużym monitorze jest tylko mały prostokącik z czarno-białym ekranikiem ( tym właściwym) wg mnie jest to zupełnie nieczytelne, nie interesujące i mój dwulatek poklikał sobie myszką parę minut i tyle go to obchodziło. Dobrze, ze tego nie kupiłam i nikt z rodziny na to nie wpadł, oglądał u znajomych, u których laptop cieszył się zainteresowaniem jeden dzień, a bawił się nim nie 2 latek tylko 4 latek. Odpowiedz Link Zgłoś