Dodaj do ulubionych

Kombinezon Quadri Foglio

19.10.05, 18:43
Czy dwuczęściowe kombinezony tej firmy są godne polecenia i warte swej ceny?
Chodzi mi o kombinezony na ok. trzylatka (rozm. ok. 104). Czy są wygodne, nie
krępują ruchów? Czy są ciepłe? Podzielcie się, proszę, doświadczeniem. Dziękuję
Obserwuj wątek
    • wallis Re: Kombinezon Quadri Foglio 19.10.05, 23:24
      A gdzie widziałaś kombinezon QF w tym rozmiarze? Może gdzieś w necie można kupić? Nie jest już za
      późno? My w zeszłym roku mieliśmy taki 2 częściowy błękitny. Powiem tyle, że był SUPER ciepły, cały
      na polarku rękawy i spodnie, bardzo ładny, ale nieco "pękaty" cóż taka ich uroda, ale warto!
      • agni71 Re: Kombinezon Quadri Foglio 20.10.05, 23:34
        hej wallis,

wygląda na to, że mieliśmy taki sam kombinezon w zeszłym roku. Zresztą, w tym
        roku też będzie dobry, przynajmniej na początek zimy.

Zgadzam się, ze te dwuczęściowe są dosyć puchate, ale za to baardzo ciepłe i
        chyba jednak wygodne - moja córka na pewno by się poskarżyła, gdyby było
        inaczej. Sprawdził się świetnie, ma bardzo duży zakres regulacji szelek (w
        zeszłym roku były maksymalnie skrócone), spodnie od zewnątrz proste, a w środku
        gumki. Bardzo dobrze się pierze i szybko schnie - to ważne przy jasnym kolorze.
        Ja również polecam kombinezony tej firmy (ten był naszym drugim, wcześniej
        córka używała jednoczęściowego i był chyba jeszcze lepszy).

aga
    • sweet.joan Re: Kombinezon Quadri Foglio 20.10.05, 09:58
      Widziałam w "Polaku Małym" (czy jakoś tak) w al. Niepodległości w Warszawie. Ale
      już ich nie za dużo. Tylko spojrzałam na szybko, dokładnie nie oglądałam, ale
      wydaje mi się, że te, co widzialam, nie były na polarze (ale głowy nie dam).
      • alexsc Re: Kombinezon Quadri Foglio 20.10.05, 10:43
        Nie wiem jak sprawują sie kombinezony bo miałam kurtkę tzw 2 w 1. Mogę
        powiedzieć że była super. Mały czuł sie w niej doskonale. Nic sie z nią nie
        działo. Była dorga jak jasna cholera ale uważam że warto było. W mroźne dni
        chodził w całości tzn. kurteczka krótsza podpięta pod tą wiechrznia. Podszyta
        cieplutkim polarkiem. A gdy było w miare to na zmianę raz jedną raz drugą mu
        zakładałam. Szkoda że już z niej wyrósł.
        • zuzia_i_werka Re: Kombinezon Quadri Foglio 20.10.05, 11:36
          Witaj! DLa mnie te kombinezony są supersmile W zeszłym roku kupiłam dwuczęściowy
          i sprawdził się idealnie,cieplutki,wygodny-w ogóle bez zastrzeżeń.Fakt mała
          wyglądała pękato jak Sigma z bajkismile Ale wcale nie krepował ruchów.Wysoko pod
          brodę zapinany,wykończony miękkim polarem,dokupiłam czapkę też QF wiązaną i
          obeszło się bez żadnych szalików.Polecamsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka