ewelinaz25 19.10.05, 19:10 Konkretnie chodzi mi oczywiście o sklepy dziecięce wyposażone w wózki i łóżeczka. Jeśli znacie jakieś ciekawe adresy to podajcie, czekam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursgmo Re: Pilnie poszukuję brytyjskich sklepów internet 19.10.05, 19:32 Adresy by się znalazły bo kupuję tam conieco , ale głównie drobizny. Przesyłka z UK do Polski jest dużo droższa niż z USA . Z USA do Polski przesyła mnóstwo firm typu Polamer czy Doma i mają oni stosunkowo niedrogie ceny . Przykład : chciałam kupić z UK rowerek z wizerunkiem Noddego , w przeważającej części plastikowy !!! , cena samego zapakowania i przesyłki wyszła ponad 70 funtów !!! ( przy tym koszt samego roweru to pestka ) . Także jeśli chcesz kupować wózek lub łóżeczko to się poważnie zastanów bo po wiele sklepów wysyła tylko drobne rzeczy , a jak się już jakiś trafi to wyjdzie to baaaaaaaaaaardzo drogo i u nas kupisz coś podobnego o połowę taniej. Adresy zaraz powklejam . Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaz25 Re: Pilnie poszukuję brytyjskich sklepów internet 19.10.05, 19:58 przesyłka do Polski nie wchodzi akurat w grę, tylko przesyłka na terenie WB. Po prostu ktoś przywiózłby mi zamówiony towar do Polski,a zakupiłby w Anglii Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc link(i) 20.10.05, 12:33 www.toysrus.co.uk/default.aspx?zone=Tru ten pewnie znasz bo gdzies go poleczka podawała ale może akurat przyda się no i taki przychodzi mi do głowy jeszcze: www.ebay.co.uk albo jeszcze ten: order.next.co.uk/page.asp?b=G40&p=278&o=1 www.amazon.co.uk/exec/obidos/tg/browse/-/468292/ref=cs_nav_tab_k/026-5124849-2177252 udanych zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaz25 Re: link(i) 20.10.05, 13:03 dzięki alexsc, mogłam od razu pytać u nas Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaz25 Re: link(i) 20.10.05, 13:08 alexsc przejrzałam te strony, ale one dotyczą głównie zabawek, albo odzieży, a ja szukam łóżeczka (wiesz, ten o którym już pisałam u nas) Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: link(i) 20.10.05, 14:11 no tak... ale to tak na przyszłość, a zaraz sprawdzę to łózeczko, akurat mam czas wiec poszperam. Jesteś pewna że tylko in England można je kupic? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaz25 Re: alexsc 20.10.05, 15:19 alexsc można w USA rozmawiałam już na ten temat z greeneyes, wszystko mi znalazła i podała orientacyjną cenę z transportem do Polski. Ale ponieważ mam mozliwość przywiezienia z Anglii czegoś więc pomyślałam, że oszczędziłabym na kosztach przesyłki. Ale z tego co się orientuję, to w Anglii ciężko będzie mi dostać ten model łóżeczka. A tą stronę co podałaś poniżej to właśnie z niej zamówiłaby mi greeneyes. Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: Pilnie poszukuję brytyjskich sklepów internet 20.10.05, 14:21 usa: www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0007RV3VG/qid=1129810548/sr=1-1/ref=sr_1_1/102-9979044-5256966?v=glance&s=baby Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: Pilnie poszukuję brytyjskich sklepów internet 20.10.05, 14:52 tu kupowałam i polecam: www.toysrus.co.uk/default.aspx?zone=Bru np wózek parasolkę z folią i śpiworkiem w promo za 50 funtów, w Polsce bym musiała dac trzy razy tyle... są łóżeczka, wózki i inne rzeczy, leżaczek np też mam stamtąd Ola Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: Pilnie poszukuję brytyjskich sklepów internet 20.10.05, 17:38 wkleiłam wczoraj , ale jakoś nie widzę www.kiddicare.com/ www.glasgowpramcentre.co.uk/shop/index.php www.babyequipmentcomplete.co.uk www.baby-pages.co.uk www.kimsbabycentre.com www.Stroller.Xtraone.co.uk www.MrsFinder.co.uk www.beginners.co.uk www.sunderlandstrollers.co.uk www.urchin.co.uk www.dealtime.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaz25 Re: Pilnie poszukuję brytyjskich sklepów internet 20.10.05, 19:02 wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś