leigh4 Re: ciastolina 26.10.05, 13:33 Skusiłam się na ciastolinę tej firmy jako "próbną" dla synka-czy w ogóle mu się spodoba. I odradzam. Jakością bardzo odbiega od play doh-jest miaziasta, lepi się do rąk i niezbyt ładnie pachnie. Poza tym bardzo wolno zasycha, więc jest trudna do sprzątania. U nas to nie była żadna oszczędność-musiałam wyrzucić, bo naprawdę do niczego się nie nadawała Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: ciastolina 26.10.05, 13:36 Właśnie przypomniałam sobie, że jednak dwóch kubeczków nie wyrzuciłam, więc jeśli jesteś z warszawy-chętnie Ci je dam, będziesz sama mogła ocenić. Daj znać, czy chcesz, na adres gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: ciastolina 26.10.05, 13:40 Okropna!!! Wczoraj dziadek kupił ciastolinę tej firmy dla mojej córy - śmierdzi, lepi się do rąk i je brudzi, okropna. Mała po chwili powiedziała: mama wyrzuć to - wyrzuciłam wszystko, zostawiłam tylko wieczka słoiczków, które są jednocześnie foremkami z kształtami zwierząt. Dziadek był niepocieszony, bo kupił też balonik (pies po chwili przegryzł) i świecącego lizaka (pokruszył się zanim wyjeliśmy go z opakowania). He, he następnym razem dziadek kupi już oryginalną Play-Doh. Odpowiedz Link Zgłoś
nikkkaa Re: ciastolina 26.10.05, 14:43 o dzięki Wam za te odpowiedzi. Niedawno wpadła mi w oko i juz chciałam poprosić babcię o kupienie w prezencie Młodemu. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: ciastolina 26.10.05, 14:38 Potwierzdam - ta cistolina lepi się do rąk, jest jakaś taka "rzadka". ALE: Gdy kupowałam ciastolinę dla swojego Młodego po raz pierwszy, kupiłam zestaw właśnie Kid's Dough. I był dobry! Ja nie wiem, czy ona po prostu teraz się nie zmieniła. Mam jeszcze pudełko po zestawie i tam jest "podnazwa" Young Artist. Teraz natomiast zmieniło się na Kid's Dough Kid's Toys, które jest rzeczywiście be. Wszędzie się toto przylepia, pokroić tego się nie da, "mazia" taka. Ale ten pierwszy zestaw był całkiem dobry, ten Young Artist. Tylko rzeczywiście trochę śmierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
bernadeta2 Re: ciastolina 26.10.05, 16:29 Witam, dziewczyny jaka jest ta plastolina Play Doh,ze ja tak polecacie. I jaki zestaw jest najlepszy dla 2,5 latki. Widziałem w smyku i na allegro ale nie wiem który najbardziej spodoba sie mojej córeczce ?????? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sniezkabiala Re: ciastolina 27.10.05, 23:17 hmmm, może są jakieś różne partie? Moja ,kupiona parę dni temu na próbę jest ok. Trochę odbiega od Play Dough, ale bez przesady. I nie kleji się do rąk. No cóż, cieszę się, że dobrze trafiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
szkasik Re: ciastolina 28.10.05, 09:30 I to jest właśnie to ! Ona po kilku użyciach nie nadaje się do niczego. W czasie pierwszych 3 dni była ok, ale później wylądowała w koszu. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: ciastolina 28.10.05, 11:08 A u nas odwrotnie: świeżo otwarta była jak mazia. Ja bym wywaliła, ale Młodemu jakoś to nie przeszkadzało jej "miętosić". Po jakimś czasie zgęstniała i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś