Dodaj do ulubionych

Pomocy :-)

20.02.16, 14:48
Czym zająć dwulatkę i 3 klasistę, którzy wychodzą z grypy, a ich umęczona matka wlasnie jej dostaje? Nie liczę który to weekend od grudnia kiblujemy w domu... Książeczki juz były, gry planszowe tez, ciastolina, YouTube ogladniete do
Obserwuj wątek
    • stacie_o Re: Pomocy :-) 20.02.16, 14:52
      do ostatniej strony. Niania bedzue dopiero wieczorem, ojciec dzieci w pracy odrabia zaległości po siedzeniu w tygodniu z chora ferajna. Tak zle sie czuje ze gotowa jestem dac im do zabawy nawet mąkę, chcieli sie pudrowac na mumie, zeby tylko moc chwile polezec. Im juz tyłki odżyły, a ja sie czuje jakbym wlasnie na galerach pracowała.
      • pade Re: Pomocy :-) 20.02.16, 15:06
        dwulatka raczej niczym się długo nie zajmie
        ja bym włączyła bajkę, dłuugą bajkę
        albo dała smartfona do zabawy
        w takim przypadku jak Twój wszystkie chwyty dozwolone
    • marikooo Re: Pomocy :-) 20.02.16, 14:59
      Puzzle, kredki + naprawdę duże kolorowanki, durszlak + patyczki higieniczne, bandaże elastyczne (robimy mumię), zabawa w doktora (Ty jesteś pacjentką).
      Życzę szybkiego powrotu do zdrowia!
    • nangaparbat3 Re: Pomocy :-) 20.02.16, 15:12
      Daj im mąke ze ze trzy jajka, serio. Niech robia ciasto. Albo plomby (ja plombowalam ciastem ząbki mojego pluszowego misia, zabawa byla przednia).
      • andaba Re: Pomocy :-) 20.02.16, 15:20
        Ośmiolatek sam sobie zajęcie znajdzie, a dwulatka to radzę zamrozić.
    • berdebul Re: Pomocy :-) 20.02.16, 16:26
      Króliczki z masy solnej? Baranki? Wyciskacz do czosnku trzeba poświecić.
    • kaz_nodzieja Re: Pomocy :-) 20.02.16, 18:05
      Trzecioklasista jest wystarczająco duży by czasowo choćby na dwie godziny zająć się siostrą i odciążyć matkę. Chyba, że rośnie na egoistę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka