kaja75 03.12.05, 11:36 Mam problem ze znalezieniem niedrogich i orginalnych prezentów gwiazdkowych, czy Wy te zakupy macie już za sobą i co możecie polecic. Pozdrawiam kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ingrid123 Re: Prezenty gwiazdkowe 03.12.05, 11:46 A ja sobie podpatrzyłam takie coś...ostatnie zdjęcie. Super przezent!Ja bym sie z niego bardzo ucieszyła forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=777&w=32643824&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
bajakaja Re: Prezenty gwiazdkowe 03.12.05, 14:09 Tez mam straszny problem z prezentami na Swieta... Pomyslow troszke jest, tylko ze cena za wysoka. My mamy w tymroku do obdarowania okolo 17 osob, takze prezenty raczej nie moga byc za drogie, same rozumiecie... Moze kazda z nas napisze co juz wymislila, mysle ze wtedy bedzie latwiej kazdemu cos znalezc. U nas na razie sa takie propozycje: Mama meza - rekawiczki, Tata meza - krawat, Sistra meza - pizama, moj Dziadek - kalendarz, moj Tata - rekawiczki narciarskie, i na tym sie koncza nasze pomysly 5 wymyslonych na 17 potrzebnych... brakujepomyslow dla: moja Mama - ???? Ciocia - Siostra i Szwagier - Brat meza i jego zona - no i 4 dzieciakow (wiek: 1; 1,5; 2, 5 lat) - z dzieciakami jednak nie powinno byc wiekszego problemu, zabawet jest na rynku poddostatkiem, napewno cos wybierzemy. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś