Dodaj do ulubionych

Chou chou -odgłosy pilne!!!

08.12.05, 09:10
Właśnie rozpakowałam lalę chou chou rock a bye, którą moja córcia ma dostać
na gwiazdkę. Powiedzcie mi dziewczyny czy normalne jest, ze ta lala ciągle
wzdycha, niewiele gaworzy (czasem mając smoka w buzi) i właściwie jedyny
dzwięk, który wydaje na okrągło to wzdychanie???
Nie wiem czy ta lala tak ma, czy jej się coś zacięło? Tylko raz się śmiała,
gaworzenie to trzy dźwięki, no i ciąągle wzdycha, nie mogę jej już słuchać.
Pomóżcie!!!!
Obserwuj wątek
    • aska0619 Re: Chou chou -odgłosy pilne!!! 08.12.05, 12:10
      Lalka wzdycha bo jak nic się z nią nie robi to szykuje sie do snu........
      jak włożysz do buzi smoczka to będzie mlaskać pijac mleczko, potem śmieje sie
      gaworzy i woła hopa, hopa, jak leży spokojnie to zaczyna wzdychać aż w końcu
      zasypia zamykając oczy - jak sie ja za szybko podniesie po zaśnięciu to zaczyna
      wrzeszczeć tzn. płakać i trzeba ją wźiąść pionowo na ręce jak niemowlaka do
      odbicia i poklepać po pleckach to sie uspokoi
      ...my mamy lalkę już dwa lata też rock a bye ale chyba funkcje są takie same
      albo podobne - powodzenia
      • gabi54 Re: Chou chou -odgłosy pilne!!! 08.12.05, 12:34
        hehe usmiałam się jak to czytałam, tak to prawda, lala nie jest zepsuta tylko
        tak śmiesznie zasypia, mozna sie przyzwyczaić, albo najlepiej ją samemu szybko
        uśpić, wziąć na ręce w pozycji leżącej i energicznie pobujać, zasypia w
        sekundę - tylko trzeba dojść do wprawy - jak z dzieckiemsmile)))
        • aska0619 Re: Chou chou -odgłosy pilne!!! 08.12.05, 14:00
          noooo...właśnie a mamunia "Pade" myśli, że położy wzdychającego "dzieciaka" i
          wystarczy....smile))ha,ha,ha,...to nie jest taka prosta sprawa taka Chou chou to
          WIELKA odpowiedzialność......smile)))
          My jak rozpakowaliśmy lalkę w Wigilie i zaczeła wrzeszczeć to nie wiedzieliśmy
          co z nią zrobić i jak ją uspokoić smile))))i oczywiście Ja musiałam ja lulać
          ....później wpadliśmy na to, że można było ją wyłączyć !!!!
          • pade Re: Chou chou -odgłosy pilne!!! 08.12.05, 14:10
            Ładnie to tak śmiać się z czyjegoś "nieszczęścia"?smile))
            A tak na powaznie, przestała wzdychać, ale zauważyłam, że przy włączaniu i
            wyłączaniu (z tyłu) jakby jej się program zmieniał i np po włączeniu śmiała
            się, a następnym razem tylko wzdychała. No i zdarzyło się, ze mechanizm się
            zaciął przy płaczu.
            A czy ona ma mieć smoka w buzi i jednocześnie gaworzyć?Bo właśnie tak robi, a
            jak go jeszcze raz włożę to mlaska, jak przy butelce.
            Pomóżcie niedoświadczonej "mamie"!
            • pade Re: Chou chou -odgłosy pilne!!! 09.12.05, 10:17
              up!
              może ktos jeszcze się wypowie i odpowie na moje pytanie w ostatnim wpisie?
            • gabi54 Re: Chou chou -odgłosy pilne!!! 09.12.05, 10:50
              no u mnie tak jest że za każdym razem jak włącze i wyłacze to się śmieje. Nam
              mechanizm nigdy się nie zaciął (może masz stare baterie?)
              gdy przytrzymasz smoka - przyciśniesz - to ona wyedy "cmoka", a jak puścisz to
              gaworz i woła "opa"
              • pade do Gabi54 09.12.05, 10:57
                wiesz przećwiczyłam już wszystkie funkcje i zauważyłam, ze musze mocniej
                wcisnąć smoka i jest ok, ale z tego wynika, ze jest w nim jakiś luz, za mały
                jest czy co? Jest to możliwe? No i zdarzyło mi się, ze płakała i jednocześnie
                gaworzyła tak jakby zaciął się mechanizm.
                dziękuję za odpowiedzismile
                • aska0619 Re: do Gabi54 09.12.05, 13:06
                  Hej !
                  myślę,że powinnaś ją jeszcze troche pomęczyć bo ona raczej nie powinna
                  jednocześnie płakać i gaworzyć....spróbuj tak jak dziewczyny piszą zmienić
                  baterię a jak nie to może reklamuj - powiedz,żewłączają jej się dwie funkcje na
                  raz i że się często zacina ....w końcu pare groszy ona kosztuje !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka