xxxnikusxxx 15.02.10, 18:45 interesujecie się piłką ręczną ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nearlaify Re: handball . ; - * 15.02.10, 18:49 Handball? Nawet nie wiedziałam, że operuje się taką nazwą. c; Tak, interesuję się. Trenuję praktycznie od dziecka, to jedno z moich hobby. Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: handball . ; - * 15.02.10, 18:55 nie. czasem tylko mecze oglądam. c: Odpowiedz Link Zgłoś
muszelka Re: handball . ; - * 15.02.10, 18:58 nie opuszczam żadnego meczu polskiej reprezentacji . fajny sport ,mój brat ( 7 lat ) trenuje . x d Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: handball . ; - * 15.02.10, 18:57 lubię oglądac, ale grac nie za bardzo . ; / Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_ Re: handball . ; - * 15.02.10, 19:04 `Cóż lumpexy powie ci dużo na ten temat. Ja raczej jestem za koszem. Lilly_ Odpowiedz Link Zgłoś
nata10 Re: handball . ; - * 15.02.10, 19:04 tak sobie mecze oglądam ale grac nie za bardzo lubie Odpowiedz Link Zgłoś
nicolll Re: handball . ; - * 15.02.10, 19:37 ja kocham piłkę ręczną to mój ulubiony dport trenuje od dziecka i kocham w nią grać!!!! pzd. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpexy odpowiedź / lilly_ : - * 15.02.10, 21:12 No lilly_ masz racje dużo mogę na ten temat się wysłowić. Lubię piłkę ręczną to takie.. ekscytujące i upajające oglądać ją. W ogóle wszystkie sporty są ciekawe, jak dla mnie. Lubię ją za to że jest grą zespołową (a takie są najlepsze ), kojarzy mi się ona z koszykówką bo można tylko zrobić trzy kroki z piłką, a tak to trzeba kozłować i trochę kojarzy mi się z piłką nożną bo są bramki. Przechwalam ten sport i przechwalam ale wszystko ma jakieś wady przecież na zaletach świat się nie kończy, no więc denerwuje mnie to że najpierw powstał ten sport, a dopiero potem moja kochana ( <3333 ) siatkówka. lumpexy . Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: handball . ; - * 15.02.10, 21:18 jak jest wazny mecz to ogladam ale nie zeby to bylo moje zycie (jak np. skoki;*) Odpowiedz Link Zgłoś
hope_ Re: handball . ; - * 16.02.10, 12:22 Uwielbiam ;DD Rewelka i jeszcze raz... rewelkaa! Najlepszy sport drużynowy ! 'handball 4ever' ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
kreatyvna Re: handball . ; - * 16.02.10, 12:24 Oglądam zawsze w telewizji i gram też oczywiście xD Moja ulubiona gra zespołowa xD Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.fan.jb.xd Re: handball . ; - * 16.02.10, 12:31 uwielbiam ten sport ; * pozdro,. Odpowiedz Link Zgłoś
kari14 Re: handball . ; - * 16.02.10, 12:38 no jasne kocham naszą reprezentacje oglądam wszystkie mecze jeżeli tylko mogę Odpowiedz Link Zgłoś