ewcia_75 Re: Polecam zabawkę 09.12.05, 07:40 Polecam fajną zabawkę którą nabyłam wczoraj w Auchan dla swojego 1,5 rocznego synka. Jest to traktor ze zwierzętami identyczny jak My Baby i do tego farma taka jak tutaj www.allegro.pl/show_item.php?item=76086392 Całość w pudle za 89 złotych. Małemu strasznie się podoba bo traktor sam jedzie a zwierzątka wydają odgłosy. Pokazalismy mu tylko na chwile jednocześnie sprawdzając czy działa. Rewelacyjna polecam Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia801 Re: Polecam zabawkę 09.12.05, 13:20 pokazaliscie juz małemu?....ja widziałam super farmę chyba w Lider Price, tak tak chyba własnie tam. Choć moja córka za duża jest na taka farmę to była super.Duża-wieksza od tej co wyżej i sporo tych zwierzatek.Bardzo mi sie podobała i kosztowała chyba coś z 60-70zł. Odpowiedz Link Zgłoś
angelka2 Re: Polecam zabawkę 09.12.05, 22:18 Jak bylam dwa dni temu w auchan bylam zachwycona ta zabawka! Farma bardzo podobna do fischer price, nawet sie chwile nia pobawilam. Ale nie wiedzialam ze traktor jezdzi.Naprawde uwazam ze ta zabawka jest genialana.I tez polecam Odpowiedz Link Zgłoś
malinka555 Re: Polecam zabawkę 12.12.05, 22:26 Byłam dzisiaj a Auchan i tej zabawki już nie ma . Może to i dobrze bo moja córeczka ma 2,5 roczku , więc jest już chyba za duża - jak sądzicie ? Ale zabawka jest( była ) rewelacyjna i jeszcze ta cena. Odpowiedz Link Zgłoś