Dodaj do ulubionych

Peg Perego Pliko LITE ???

06.01.06, 15:58
Kto widział ten wózek?
www.maledziecko.pl/product_info.php/manufacturers_id/19/products_id/1515
Obserwuj wątek
    • tulcia Re: Peg Perego Pliko LITE ??? 08.01.06, 01:13
      Zainteresowana Twoim postem poszukalam w necie i znalazlam kilka wiekszych
      fotek tego wozka - zupelnie ladnie wyglada. Bardzo podobny do pliko p3 ale
      lzejszy i bez palaka. To jakis najnowszy model, wiec pewnie niewiele osob go
      zna.
      • emamaa Peg Perego Pliko LITE ??? 08.01.06, 23:54
        Tez zainteresował mnie post, znalazłam kilka więzkych zdjęć i inne kolorki.
        Super, takiego wóka własnie brakowało smile)
        BBC allegro nie miał budki, a plus miał pałąk.
        Ogólnie pliko polecam z całego sercasmile
        • monii_1 Re: Peg Perego Pliko LITE ??? 09.01.06, 08:19
          chciałam go kupić w listopadzie ale jeszcze ich nie było .to wersja bez okrycia
          na nóżki
          chciałam go kupić w listopadzie bo bardzo mi się podobał wszystkie kolory (5 do
          wyboru) jest to wersja bez okrycia na nóżki ale AKORD dopiero w styczniu miał
          sprowadzić dużą ilość tych wózków, niestety nie mogłam czekać dwa miesiące bez
          wózka smile
          www.pegperego.com/
          tam można sobie obejrzeć wszystkie

b5.lilypie.com/rp0s1?57553c
          b2.lilypie.com/D3kwp1?r=98ec6f

• bezi Re: Peg Perego Pliko LITE ??? 10.01.06, 16:52
            Dostawa styczniowa została juz wyczerpana, następną partię importer sprowadzi w
            drugiej połowie lutego. Będzie dostępny w 3 kolorach: zielonym, różowym i
            niebieskim. Od Pliko P3 Completo rózni sie brakiem barierki, osłonki na nogi i
            folii p/deszczowej. Nie wiem, czy ma podnóżek dla drugiego dziecka. Ale cena
            jest zachęcająca. Poza tym jedym sklepem internetowym Małe Dziecko, nigdzie nie
            znalazłam. Może wiecie, gdzie można go obejrzeć w Wa-wie?
            • ozania Re: Peg Perego Pliko LITE ??? 10.01.06, 17:26
              Z info producenta wynika tez,ze w lite brak wyciaganych raczek i jest inna
              wysokosc wozka (lite 89cm,p3 103cm).Cena istotnie zachecajaca,tylko jestem
              ciekawa jak sie ta roznica wysokosci bedzie miala do komfortu uzytkowania dla
              wysokich osob,jak jasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka