jowitak1 06.01.06, 15:58 Kto widział ten wózek? www.maledziecko.pl/product_info.php/manufacturers_id/19/products_id/1515 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tulcia Re: Peg Perego Pliko LITE ??? 08.01.06, 01:13 Zainteresowana Twoim postem poszukalam w necie i znalazlam kilka wiekszych fotek tego wozka - zupelnie ladnie wyglada. Bardzo podobny do pliko p3 ale lzejszy i bez palaka. To jakis najnowszy model, wiec pewnie niewiele osob go zna. Odpowiedz Link Zgłoś
emamaa Peg Perego Pliko LITE ??? 08.01.06, 23:54 Tez zainteresował mnie post, znalazłam kilka więzkych zdjęć i inne kolorki. Super, takiego wóka własnie brakowało ) BBC allegro nie miał budki, a plus miał pałąk. Ogólnie pliko polecam z całego serca Odpowiedz Link Zgłoś
monii_1 Re: Peg Perego Pliko LITE ??? 09.01.06, 08:19 chciałam go kupić w listopadzie ale jeszcze ich nie było .to wersja bez okrycia na nóżki chciałam go kupić w listopadzie bo bardzo mi się podobał wszystkie kolory (5 do wyboru) jest to wersja bez okrycia na nóżki ale AKORD dopiero w styczniu miał sprowadzić dużą ilość tych wózków, niestety nie mogłam czekać dwa miesiące bez wózka www.pegperego.com/ tam można sobie obejrzeć wszystkie b5.lilypie.com/rp0s1?57553c b2.lilypie.com/D3kwp1?r=98ec6f Odpowiedz Link Zgłoś
bezi Re: Peg Perego Pliko LITE ??? 10.01.06, 16:52 Dostawa styczniowa została juz wyczerpana, następną partię importer sprowadzi w drugiej połowie lutego. Będzie dostępny w 3 kolorach: zielonym, różowym i niebieskim. Od Pliko P3 Completo rózni sie brakiem barierki, osłonki na nogi i folii p/deszczowej. Nie wiem, czy ma podnóżek dla drugiego dziecka. Ale cena jest zachęcająca. Poza tym jedym sklepem internetowym Małe Dziecko, nigdzie nie znalazłam. Może wiecie, gdzie można go obejrzeć w Wa-wie? Odpowiedz Link Zgłoś
ozania Re: Peg Perego Pliko LITE ??? 10.01.06, 17:26 Z info producenta wynika tez,ze w lite brak wyciaganych raczek i jest inna wysokosc wozka (lite 89cm,p3 103cm).Cena istotnie zachecajaca,tylko jestem ciekawa jak sie ta roznica wysokosci bedzie miala do komfortu uzytkowania dla wysokich osob,jak ja Odpowiedz Link Zgłoś