jowitak1 26.01.06, 14:20 Znalazłam ciuszki z Next w niezłych cenach,moze komuś się przyda www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4156314 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anuska25 Re: NEXT w niezłych cenach-allegro 27.01.06, 00:25 cos mi tu pachnie autoreklamą.Na allegro jest sporo ciuszków Next w "dobrej cenie" Odpowiedz Link Zgłoś
kajka04 Re: NEXT w niezłych cenach-allegro 27.01.06, 08:12 ,,dobre ceny,, to bardzo względne pojęcie! Mi udało się kupić we wtorek sweterek Next dla synka na 1,5-2latka za 10 zł!!! To się nazywa Dobra Cena )) Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Do anuska25 29.01.06, 11:03 Witam pania ponownie Jak widac ja autoreklamy nie musze sobie robic poniewaz robia to za mnie moi klienci.... Ubranka, ktore w tej chwili mam wystawione na allegro pochodza z wyprzedazy poswiatecznej i dlatego sa tak niskie ceny...a moze bede i nizsze. Zapraszam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jowitak1 Re: NEXT w niezłych cenach-allegro 27.01.06, 08:27 Nie wiem dlaczego jakakolwiek informacja na tym forum wywołuje takie komentarze...Nie mieszkam w Londynie-niestety,ale często kupuję nowe ubranka Next na Allegro i w porównaniu z innymi sprzedającymi(np.next-baby)tu ceny są naprawdę niezłe.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kajka04 Re: NEXT w niezłych cenach-allegro 27.01.06, 08:33 jowitak1 napisała: > Nie wiem dlaczego jakakolwiek informacja na tym forum wywołuje takie > komentarze...Nie mieszkam w Londynie-niestety,ale często kupuję nowe ubranka > Next na Allegro i w porównaniu z innymi sprzedającymi(np.next-baby)tu ceny są > naprawdę niezłe.Pozdrawiam ja też nie mieszkam w Londynie, nie żałuję Natomiast , skoro, ktoś umieszcza informację na określony temat to może być przygotowany na każdy komentarz..o cenach i zakupach, wymieniamy swoje informacje; temu chyba to forum, jak każde inne ma służyć. Pozdrawiam ___ każdy ma prawo do swoich wyborów___ Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: NEXT w niezłych cenach-allegro 27.01.06, 09:07 ja też uważam , że tutaj wymieniamy opinie, m.in. o cenach. ostatnio kupiłam na allegro za 41zł (razem z kosztami przesyłki) dwie pary spodenek, koszulę, bluzę i ocieplany pajac. tym ubrankom brakuje tylko metek sklepowych i sklepowego zapachu - są naprawdę w stanie idealnym. Odpowiedz Link Zgłoś
anuska25 Re: NEXT w niezłych cenach-allegro 28.01.06, 18:36 dkładnie o to mi chodziło pisząc swoj komentarz:pojęcie "dobra cena" jest bardzo względne a jesli chodzi o ubranka Next, to dla mnie dobra cena jest tylko wtedy, kiedy nie przekracza 40, 50złotych.Powyżej-to przesada Odpowiedz Link Zgłoś
sonostanca Re: NEXT w niezłych cenach-allegro 28.01.06, 20:33 to musisz kupowac tylko w sklepie nexta i to nie wszystko, bo sukienki za 40-50 zł nie kupisz Odpowiedz Link Zgłoś