Dodaj do ulubionych

NEXT w niezłych cenach-allegro

26.01.06, 14:20
Znalazłam ciuszki z Next w niezłych cenach,moze komuś się przydasmile
www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4156314
Obserwuj wątek
    • anuska25 Re: NEXT w niezłych cenach-allegro 27.01.06, 00:25
      cos mi tu pachnie autoreklamą.Na allegro jest sporo ciuszków Next w "dobrej
      cenie"
      • kajka04 Re: NEXT w niezłych cenach-allegro 27.01.06, 08:12
        ,,dobre ceny,, to bardzo względne pojęcie! Mi udało się kupić we wtorek sweterek
        Next dla synka na 1,5-2latka za 10 zł!!! To się nazywa Dobra Cena smile))
      • beata.londyn Do anuska25 29.01.06, 11:03
        Witam pania ponownie wink Jak widac ja autoreklamy nie musze sobie robic poniewaz
        robia to za mnie moi klienci.... Ubranka, ktore w tej chwili mam wystawione na
        allegro pochodza z wyprzedazy poswiatecznej i dlatego sa tak niskie ceny...a
        moze bede i nizsze. Zapraszam i pozdrawiam
    • jowitak1 Re: NEXT w niezłych cenach-allegro 27.01.06, 08:27
      Nie wiem dlaczego jakakolwiek informacja na tym forum wywołuje takie
      komentarze...Nie mieszkam w Londynie-niestety,ale często kupuję nowe ubranka
      Next na Allegro i w porównaniu z innymi sprzedającymi(np.next-baby)tu ceny są
      naprawdę niezłe.Pozdrawiamsmile
      • kajka04 Re: NEXT w niezłych cenach-allegro 27.01.06, 08:33
        jowitak1 napisała:

> Nie wiem dlaczego jakakolwiek informacja na tym forum wywołuje takie
        > komentarze...Nie mieszkam w Londynie-niestety,ale często kupuję nowe ubranka
        > Next na Allegro i w porównaniu z innymi sprzedającymi(np.next-baby)tu ceny są
        > naprawdę niezłe.Pozdrawiamsmile

ja też nie mieszkam w Londynie, nie żałujęsmile
        Natomiast , skoro, ktoś umieszcza informację na określony temat to może być
        przygotowany na każdy komentarz..o cenach i zakupach, wymieniamy swoje
        informacje; temu chyba to forum, jak każde inne ma służyć. Pozdrawiam smile

___ każdy ma prawo do swoich wyborów___
    • katka761 Re: NEXT w niezłych cenach-allegro 27.01.06, 09:07
      ja też uważam , że tutaj wymieniamy opinie, m.in. o cenach.
      ostatnio kupiłam na allegro za 41zł (razem z kosztami przesyłki) dwie pary
      spodenek, koszulę, bluzę i ocieplany pajac. tym ubrankom brakuje tylko metek
      sklepowych i sklepowego zapachu - są naprawdę w stanie idealnym.
      • anuska25 Re: NEXT w niezłych cenach-allegro 28.01.06, 18:36

dkładnie o to mi chodziło pisząc swoj komentarz:pojęcie "dobra cena" jest
        bardzo względne a jesli chodzi o ubranka Next, to dla mnie dobra cena jest
        tylko wtedy, kiedy nie przekracza 40, 50złotych.Powyżej-to przesada smile
        • sonostanca Re: NEXT w niezłych cenach-allegro 28.01.06, 20:33
          to musisz kupowac tylko w sklepie nexta i to nie wszystko, bo sukienki za 40-50
          zł nie kupisz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka