wawrz 27.01.06, 13:46 Ile ten podkład w sklepach kosztuje bo nie wiem czy sie opłaca na allegro kosztuje 27,99.Prosze o odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_lipcowa Re: Podkład Max Factor na allegro? 27.01.06, 13:48 wawrz napisała: > Ile ten podkład w sklepach kosztuje bo nie wiem czy sie opłaca na allegro > kosztuje 27,99.Prosze o odp Opłaca sie, bo w sklepach podkłady MF kosztują ponad 50zł. Przynajmniej Lasting Performance. Odpowiedz Link Zgłoś
wawrz Re: Podkład Max Factor na allegro? 27.01.06, 17:01 no niby sprzedawca z wieloma gwaizdkami z super sprzedawcą i wogóle.Ludzie np. ten podkład kupują przynajmiej z 20 osób na jednej aukcji Odpowiedz Link Zgłoś
alojw Re: Podkład Max Factor na allegro? 27.01.06, 15:29 Za taką cenę upewnij się, że to oryginał. Odpowiedz Link Zgłoś
natab123 Re: Podkład Max Factor na allegro? 27.01.06, 15:38 Ale jak? Sprzedajacy zawsze moze nas zapewnic, ze tak, ale to nie znaczy, ze tak wlasnie jest... Ja sama nacielam sie kiedys na perfumach allegrowych, sprzedajaca zapewniala, ze oryginaly, a jakze. Jak dostalam przesylke, wydawalo mi sie, ze wszystko w porzadku. Dopiero po pewnym czasie korek przestal scisle przylegac do buteleczki i sam zapach... Szybko sie ulatnial i w ogole byl jakis taki duszacy... Potem poczytalam troche o podrobkach, no i nabralam pewnosci, ze to co kupilam, mimo zapewnien sprzedajacej, niestety podrobka bylo. Potem przeczytalam w GW, ze na Allegro okolo 95% perfum, czy kosmetykow w ogole, to niestety podrobki... I odpuscilam sobie Allegro, przynajmniej jesli chodzi o kosmetyki. Pozdrawiam Nata Odpowiedz Link Zgłoś
pandziksa Re: Podkład Max Factor na allegro? 27.01.06, 19:38 Ja naciełam sie właśnie na max factor na allegro. Kupiłam taniej tusz 2000 kalorii. oryginalnie zapakowany sprowadzany z usa. Tez wydawało się wszystko ok. Wystawiłam pozytywny komentarz. Na wieczór miałam takie podkówki pod oczami, że mogłabym dzieci na haloween straszyć. Tak się rozmazywał. Gó.. i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!! Wygładał i był zapakowany jak oryginał. Nie kupuj tego podkładu!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qlerka Re: Podkład Max Factor na allegro? 27.01.06, 19:49 Kupuję czasami kosmetyki na allegro, ale tylko u jednego sprzedawcy - Jasiiek. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś