efka42 27.01.06, 18:10 czy ktos moglby mi podpowiedziec gdzie kupic buty dla polrocznej dziewczynki? mam dla niej kurteczke juz na wczesna wiosne, ale zupelnie nie wiem gdzie kupic takie male buciki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocianna Re: buciki na wiosne 27.01.06, 20:07 Najmniejsze buciki na twardej podeszwie mają długość 11 cm (rozmiar 18) i można je kupić w każdym sklepie z dziecięcymi butami. Lidzia w wiku 8 miesięcy miała właśnie takie buciki, lekko ocieplane, wkładałam jej bardzo grubą skarpetkę (bo to jesień była), i służyły bardziej temu, żeby ona sobie tych sarpetek nie zdejmowała tak szybko. A szmaciaczki, ktore są bardziej dla ciepła i ozdoby, a nie do chodzenia, to w Smyku, H&M i innych sklepach z ubrankami chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
anjany Re: buciki na wiosne 27.01.06, 20:23 a wiecie przeciez, ze dziecko poki nie zacznie pewnie chodzic nie powinno nosic zadnych bucikow usztywniajacych stopke Tak mowia wszyscy ortopedzi a na pewno wiekszosc! Ja zkladalam skarpetki... i wcale nie bylo zle, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
efka42 Re: buciki na wiosne 27.01.06, 20:35 ale przeciez w samych skarpetkach bedzie jej zimno... Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: buciki na wiosne 27.01.06, 21:57 w domu nie bedzie jej zimno a w wozku na spacerze przykryj nozki kocykiem; mój syn ma prawie rok a jeszcze sie nie dorobił bucików - po domu smiga w skarpetkach a na dwór ma takie cieple z materiału w komplecie z kombinezonem, no i kocyk Odpowiedz Link Zgłoś
asia06 Re: buciki na wiosne 28.01.06, 01:03 Ja mam fajne butki polarkowe, mięciutkie, polecam dla niechodzących. Odpowiedz Link Zgłoś
paris4 Re: buciki na wiosne 28.01.06, 07:42 Tez polecam polarkowe butki. Ja mam z H&M Odpowiedz Link Zgłoś
efka42 Re: buciki na wiosne 28.01.06, 08:03 Dzieki dziewczyny. Asia06 a gdzie kupilas te polarkowe buciki? Odpowiedz Link Zgłoś
asia06 Re: buciki na wiosne 28.01.06, 14:10 Przepraszam, ale ci nie pomogę. Mieszkam chwilowo w USA i butki właśnie tutaj kupowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
almerka1 Re: buciki na wiosne 08.02.06, 10:56 Polecam sklep z obuwiem dziecięcym w Warszawie na Bemowie, Powstańców ŚLąskich róg Wrocławskiej pawilon 68 Sklep Nazywa się BUCIK, tam znajdziesz duży wybór bucików polarkowych dla niemowląt a także kapcie i buciki dla starszych dzieci. Ceny mają niewygórowane pozdrawiam --- Odpowiedz Link Zgłoś