Dodaj do ulubionych

promocje w Tesco

31.01.06, 10:34
Mam nową gazetkę od 2 lutego a w niej kilka fajnych rzeczy dla maluchów:
-żyrafa pełna klocków FP- 45,90
-zabawka do kąpieli FP- 34,00
-chusteczki Tesco dla dzieci- 4,59
-pajace niemowl. welurowe-9,99
pozdrawiam. ilona
Obserwuj wątek
    • driadea Re: promocje w Tesco 31.01.06, 22:15
      Ja dzisiaj kupiłam córce bluzeczki - Cherokee - duży wybór, prześliczne, dwupak
      po 24,90pln a pojedyncze po 16,90 i 19,90pln. Doskonałe.
      • alojw Re: promocje w Tesco 01.02.06, 15:54
        A czy w każdym Tesco są ubranka cherokee?
        • driadea Re: promocje w Tesco 02.02.06, 10:54
          Nie wiem, ja kupowałam w Katowicach przy Silesia Center. Ale to wyglądało tak,
          jakby zamiast dawnej marki Tesco mieli Cherokee - najwięcej ciuszków właśnie
          tej firmy i było ich mnóstwo. To nie był tylko jakiś tam rzut. Na pewno warto
          sprawdzić, bo rzeczy są przepiękne, wierz mi, H&M i C&A się przy tym daleko
          chowa! smile
          • kuczynska78 Re: promocje w Tesco 02.02.06, 11:01
            Tesco kupiło marke Cherokee (jest to firma amerykańska) i teraz w sieci Tesco
            beda tylko ubranka tej marki.

Agnieszka
            SzafaMalucha.pl
    • mamanatalki3 Re: promocje w Tesco 02.02.06, 20:05
      Dziewczyny, wlasnie dzisiaj bylam w Tesco - rewelacja - wlasciwie wszystkie
      produkty dla dzieci przecenione (nawet mleko i soczki). Ubranka (szczegolnie do
      rozmiaru 74) - bardzo duzy wybor i smiesznie tanie (od 2,50 za bluzeczki).
      Skrzynie na zabawki (ok. 17 zl), duzo ksiazeczek, lozeczko, posciel, itd.
      Polecam smile))
      • aska0619 Re: promocje w Tesco 02.02.06, 22:27
        Ja dzisiaj kupiłam kilka ślicznych body po 5,99 - super gatunkowo firmy Zip-Zap
        ...niestety nie widziałam nic z Cherooke sad
        myślicie że stopniowo dadzą do wszystkich sklepów ?
    • gabi54 Re: promocje w Tesco 03.02.06, 07:56
      oficjalnie kolekcja ma wejść do sklepów od 6 lutego
    • ana119 Re: promocje w Tesco 03.02.06, 16:47
      na kabatach wczoraj wyłożyli pierwsze ubrania dla dzieci i dorosłych. widziałam
      cudne kurteczki wiosenne dla dziewczynek i chłopaków po ok. 45pln - szkoda
      tylko ze sa do rozmiaru 0-18 m-cy. bede polowac na wieksza numerację bo ubranka
      z porzadnej bawelny.
      • romarzena Re: promocje w Tesco 03.02.06, 22:01
        A jakiej jakości ubranka tej firmy CHEROKEE, jakie macie doświdczenia?
        • leigh4 Re: promocje w Tesco 03.02.06, 22:40
          Kupiłam na próbę koszulkę z długim rękawkiem dla synka, po praniu dam znać, jak
          się sprawujesmile Na oko ubranka wygladają całkiem, całkiem,choć od razu widać, że
          nie wszystkie będą tak wyglądały w trakcie użytkowaniasmile Nie wzbudziły mojego
          zaufania body(niebieskie, z aplikacją autka)-aplikacja twarda, drapiąca od
          środka, a bawełna wątpliwej jakości. Myslę, że te ubranka porównywalne są
          jakością z ubrankami auchan, choć chyba będzie cikawsze wzornictwo-ale
          zdecydowanie dla małych dziewczynek(0-18 mcy). Dla chłopców i dla starszych
          dzieci już nie tak ciekawe. Ceny umiarkowane-za koszulkę zapłaciłam 29,90zł.
          • driadea Re: promocje w Tesco 03.02.06, 23:16
            Ja od kilku lat kupuję m.in. Cherokee i jestem zachwycona - rewelacyjna jakość,
            a w Tesco są bardzo niskie ceny (mówię o bluzeczkach, innych rzeczy nie
            oglądałam)
            • ugugunana Re: promocje w Tesco 04.02.06, 08:20

W mojej opinii mizerna to kolekcja (mówię o tym co wczoraj zastałem na
              Kabatach). Porównując z Cherokee "zachodnim" nie wytrzymuje konkurencji i
              pozostaje o dwie długości w tyle. Powoli przyzwyczaiłem się już, że na Polski
              rynek tuzy dziecięcej produkcji, póki co, rzucają ochłapy. Mam nadzieję, że z
              biegiem czasu (czytaj - jak najrychlej) ulegnie to zmianie. Produkcja: Indie i
              Bangladesz, jednak jakoś tak INACZEJ. smile Dotknąwszy materii, rzuciwszy okiem na
              wzornictwo i pochyliwszy się nad wykończeniówką nie zdecydowałem się jednak na
              zakup. Może, po prostu, jestem zbyt wymagający? smile

Czekam jednak, z ciekawością na opinie Szanownych Mam. Zwłaszcza, jak rarytasy
              sprawdzają się, w tak zwanym praniu. smile
              • leigh4 Re: promocje w Tesco 04.02.06, 12:30
                Hi, hi.. To ja chyba też jestem za bardzo wymagająca, bo też mnie jakoś nie
                powaliły na kolana te ciuszkiwinkNo, ale jak obiecałam, dam znać, co będzie po
                praniusmile
              • driadea Re: promocje w Tesco 08.02.06, 16:57
                Jak już pisałam - kupiłam tylko bluzeczki ( z serii niemowlęcej - 12-18 m-cy,
                ale na moją ponad dwulatkę są jeszcze za duże), po praniu wyglądają jak nowe.
                Jestem napawdę bardzo zadowolona.

P.S. Nie wiem jak wygląda reszta kolekcji, obejrzałam tylko niemowlęcą i
                dziewczęce bluzeczki naprawdę mnie zachwyciły.
                Pozdrawaim.
    • monika26kr Re: promocje w Tesco 04.02.06, 13:02
      Co do zabawek, znalazlam swietny zestaw do zabawy w kapieli - wedka i 4 morskie
      stworzonka. Cena 14.99 a jakosc swietna, sliczne kolory. Produkt firmy Tesco.
      • jogaj Re: promocje w Tesco 04.02.06, 22:17
        U nas w Tesco jest taki kacik wlasnie super zabawek,rewelacyjna jakosc,sliczne
        kolory i ceny naprawwde OK,to sa chyba produkty z angli,bo nie ma na nich nic po
        polsku i napisane,ze to nowa linia. Taka wedke mam przywieziona z angli i
        naprawde to przeboj u nas w domu.
        Jola
    • jusienka Re: promocje w Tesco 04.02.06, 22:48
      Szczecin
      Jest troche ubranek Cherokee, ale jakos mnie nie zachwycily. Jedyne, co mi sie
      podobalo to sweterki w paski, zapinane na zamek za 42zl (spora rozmiarowka) dla
      dziewczynek i dla chlopcow; dziewczece dresy welurowe (rozmiar do roku) tez w
      podobnej cenie i male bluzeczki (nie pamietam ceny, raczej mniej niz 25zl). A
      tak to jakos nie widzialam nic ciekawszego. Dla pan i panow jest raczej skromny
      wybor, w ogole bardzo bardzo maly wybor.
      Promocje rzeczywiscie sa, ale ladniejsze przecenione ubranka byly ze 2 tygodnie
      temu, gdy to obkupilam corke - miedzy innymi niebieskie kozuszki z kapturem za
      18zl (naprawde porzadne)i cieple sweterki za 9zl. Mozna za to poszperac miedzy
      ubraniami z tak zwanej koncowki kolekcji (stoja gdzies na osobnym wieszaku) i
      kupic fajne czarne albo granatowe ocieplane lekko spodnie za 3,50zl (wieksze
      rozmiary, dla dzieci ok 5 lat). Dla maluszkow sporo body, spioszkow, pajacykow
      za jakies mniejsze pieniazki.
      A zabawek jest sporo ciekawych. Sa tez niebiesko-czerwone duze kufry z pokrywka
      na zabawki (dobrej jakosci) za ok 17zl.
      Pozdrowienia!
      • beata1974 Re: promocje w Tesco 09.02.06, 07:26
        Co do tej nowej marki to przejżałam trochę (mieszkam w Gdyni) no owszem
        wzornictwo całkiem, całkiem materiały też w pożądku (ciekawe co będzie w
        praktyce i po praniu) przyznam że osobiście zrezygnuję z 5-10-15 na cześć tej
        nowej marki ceny takie same ciekawe co będzie dalej - po tych zimowych
        wyprzedażach to nawet nie ma co kupować na siłe bo ile tych ciuchów dla dziecka
        można mieć przecież i tak tego nie znosi. Ja np kupiłam 2 lata temu w H&M spor
        ilość spodni typu bermudy i teraz synek będzie w niektórych w nich maszerował 2
        rok a i na 2007 starczą. Ciekawe czy ta marka w Tesco też będzie latem w
        wyprzedaży - wtedy będzie można zrobić fajne zakupy za połowę ceny?
        • paskowka1973 Re: promocje w Tesco 09.02.06, 15:12
          Ja firmę Cherokee kupowałam w ciuchlandzie. Były super, mieliśmy dresiki i
          bluzy, mięciutkie, wygodne dla małego, dobrze się prały i nosiły ( a właściwie
          noszą smile. Czekam z utęsknieniem na wyprzedaże wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka