abc.2 31.01.06, 10:34 Mam nową gazetkę od 2 lutego a w niej kilka fajnych rzeczy dla maluchów: -żyrafa pełna klocków FP- 45,90 -zabawka do kąpieli FP- 34,00 -chusteczki Tesco dla dzieci- 4,59 -pajace niemowl. welurowe-9,99 pozdrawiam. ilona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
driadea Re: promocje w Tesco 31.01.06, 22:15 Ja dzisiaj kupiłam córce bluzeczki - Cherokee - duży wybór, prześliczne, dwupak po 24,90pln a pojedyncze po 16,90 i 19,90pln. Doskonałe. Odpowiedz Link Zgłoś
alojw Re: promocje w Tesco 01.02.06, 15:54 A czy w każdym Tesco są ubranka cherokee? Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: promocje w Tesco 02.02.06, 10:54 Nie wiem, ja kupowałam w Katowicach przy Silesia Center. Ale to wyglądało tak, jakby zamiast dawnej marki Tesco mieli Cherokee - najwięcej ciuszków właśnie tej firmy i było ich mnóstwo. To nie był tylko jakiś tam rzut. Na pewno warto sprawdzić, bo rzeczy są przepiękne, wierz mi, H&M i C&A się przy tym daleko chowa! Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: promocje w Tesco 02.02.06, 11:01 Tesco kupiło marke Cherokee (jest to firma amerykańska) i teraz w sieci Tesco beda tylko ubranka tej marki. Agnieszka SzafaMalucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki3 Re: promocje w Tesco 02.02.06, 20:05 Dziewczyny, wlasnie dzisiaj bylam w Tesco - rewelacja - wlasciwie wszystkie produkty dla dzieci przecenione (nawet mleko i soczki). Ubranka (szczegolnie do rozmiaru 74) - bardzo duzy wybor i smiesznie tanie (od 2,50 za bluzeczki). Skrzynie na zabawki (ok. 17 zl), duzo ksiazeczek, lozeczko, posciel, itd. Polecam )) Odpowiedz Link Zgłoś
aska0619 Re: promocje w Tesco 02.02.06, 22:27 Ja dzisiaj kupiłam kilka ślicznych body po 5,99 - super gatunkowo firmy Zip-Zap ...niestety nie widziałam nic z Cherooke myślicie że stopniowo dadzą do wszystkich sklepów ? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi54 Re: promocje w Tesco 03.02.06, 07:56 oficjalnie kolekcja ma wejść do sklepów od 6 lutego Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: promocje w Tesco 03.02.06, 16:47 na kabatach wczoraj wyłożyli pierwsze ubrania dla dzieci i dorosłych. widziałam cudne kurteczki wiosenne dla dziewczynek i chłopaków po ok. 45pln - szkoda tylko ze sa do rozmiaru 0-18 m-cy. bede polowac na wieksza numerację bo ubranka z porzadnej bawelny. Odpowiedz Link Zgłoś
romarzena Re: promocje w Tesco 03.02.06, 22:01 A jakiej jakości ubranka tej firmy CHEROKEE, jakie macie doświdczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: promocje w Tesco 03.02.06, 22:40 Kupiłam na próbę koszulkę z długim rękawkiem dla synka, po praniu dam znać, jak się sprawuje Na oko ubranka wygladają całkiem, całkiem,choć od razu widać, że nie wszystkie będą tak wyglądały w trakcie użytkowania Nie wzbudziły mojego zaufania body(niebieskie, z aplikacją autka)-aplikacja twarda, drapiąca od środka, a bawełna wątpliwej jakości. Myslę, że te ubranka porównywalne są jakością z ubrankami auchan, choć chyba będzie cikawsze wzornictwo-ale zdecydowanie dla małych dziewczynek(0-18 mcy). Dla chłopców i dla starszych dzieci już nie tak ciekawe. Ceny umiarkowane-za koszulkę zapłaciłam 29,90zł. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: promocje w Tesco 03.02.06, 23:16 Ja od kilku lat kupuję m.in. Cherokee i jestem zachwycona - rewelacyjna jakość, a w Tesco są bardzo niskie ceny (mówię o bluzeczkach, innych rzeczy nie oglądałam) Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: promocje w Tesco 04.02.06, 08:20 W mojej opinii mizerna to kolekcja (mówię o tym co wczoraj zastałem na Kabatach). Porównując z Cherokee "zachodnim" nie wytrzymuje konkurencji i pozostaje o dwie długości w tyle. Powoli przyzwyczaiłem się już, że na Polski rynek tuzy dziecięcej produkcji, póki co, rzucają ochłapy. Mam nadzieję, że z biegiem czasu (czytaj - jak najrychlej) ulegnie to zmianie. Produkcja: Indie i Bangladesz, jednak jakoś tak INACZEJ. Dotknąwszy materii, rzuciwszy okiem na wzornictwo i pochyliwszy się nad wykończeniówką nie zdecydowałem się jednak na zakup. Może, po prostu, jestem zbyt wymagający? Czekam jednak, z ciekawością na opinie Szanownych Mam. Zwłaszcza, jak rarytasy sprawdzają się, w tak zwanym praniu. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: promocje w Tesco 04.02.06, 12:30 Hi, hi.. To ja chyba też jestem za bardzo wymagająca, bo też mnie jakoś nie powaliły na kolana te ciuszkiNo, ale jak obiecałam, dam znać, co będzie po praniu Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: promocje w Tesco 08.02.06, 16:57 Jak już pisałam - kupiłam tylko bluzeczki ( z serii niemowlęcej - 12-18 m-cy, ale na moją ponad dwulatkę są jeszcze za duże), po praniu wyglądają jak nowe. Jestem napawdę bardzo zadowolona. P.S. Nie wiem jak wygląda reszta kolekcji, obejrzałam tylko niemowlęcą i dziewczęce bluzeczki naprawdę mnie zachwyciły. Pozdrawaim. Odpowiedz Link Zgłoś
monika26kr Re: promocje w Tesco 04.02.06, 13:02 Co do zabawek, znalazlam swietny zestaw do zabawy w kapieli - wedka i 4 morskie stworzonka. Cena 14.99 a jakosc swietna, sliczne kolory. Produkt firmy Tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
jogaj Re: promocje w Tesco 04.02.06, 22:17 U nas w Tesco jest taki kacik wlasnie super zabawek,rewelacyjna jakosc,sliczne kolory i ceny naprawwde OK,to sa chyba produkty z angli,bo nie ma na nich nic po polsku i napisane,ze to nowa linia. Taka wedke mam przywieziona z angli i naprawde to przeboj u nas w domu. Jola Odpowiedz Link Zgłoś
jusienka Re: promocje w Tesco 04.02.06, 22:48 Szczecin Jest troche ubranek Cherokee, ale jakos mnie nie zachwycily. Jedyne, co mi sie podobalo to sweterki w paski, zapinane na zamek za 42zl (spora rozmiarowka) dla dziewczynek i dla chlopcow; dziewczece dresy welurowe (rozmiar do roku) tez w podobnej cenie i male bluzeczki (nie pamietam ceny, raczej mniej niz 25zl). A tak to jakos nie widzialam nic ciekawszego. Dla pan i panow jest raczej skromny wybor, w ogole bardzo bardzo maly wybor. Promocje rzeczywiscie sa, ale ladniejsze przecenione ubranka byly ze 2 tygodnie temu, gdy to obkupilam corke - miedzy innymi niebieskie kozuszki z kapturem za 18zl (naprawde porzadne)i cieple sweterki za 9zl. Mozna za to poszperac miedzy ubraniami z tak zwanej koncowki kolekcji (stoja gdzies na osobnym wieszaku) i kupic fajne czarne albo granatowe ocieplane lekko spodnie za 3,50zl (wieksze rozmiary, dla dzieci ok 5 lat). Dla maluszkow sporo body, spioszkow, pajacykow za jakies mniejsze pieniazki. A zabawek jest sporo ciekawych. Sa tez niebiesko-czerwone duze kufry z pokrywka na zabawki (dobrej jakosci) za ok 17zl. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: promocje w Tesco 09.02.06, 07:26 Co do tej nowej marki to przejżałam trochę (mieszkam w Gdyni) no owszem wzornictwo całkiem, całkiem materiały też w pożądku (ciekawe co będzie w praktyce i po praniu) przyznam że osobiście zrezygnuję z 5-10-15 na cześć tej nowej marki ceny takie same ciekawe co będzie dalej - po tych zimowych wyprzedażach to nawet nie ma co kupować na siłe bo ile tych ciuchów dla dziecka można mieć przecież i tak tego nie znosi. Ja np kupiłam 2 lata temu w H&M spor ilość spodni typu bermudy i teraz synek będzie w niektórych w nich maszerował 2 rok a i na 2007 starczą. Ciekawe czy ta marka w Tesco też będzie latem w wyprzedaży - wtedy będzie można zrobić fajne zakupy za połowę ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
paskowka1973 Re: promocje w Tesco 09.02.06, 15:12 Ja firmę Cherokee kupowałam w ciuchlandzie. Były super, mieliśmy dresiki i bluzy, mięciutkie, wygodne dla małego, dobrze się prały i nosiły ( a właściwie noszą . Czekam z utęsknieniem na wyprzedaże Odpowiedz Link Zgłoś