Dodaj do ulubionych

wózki moon

23.02.06, 21:41
Czy ktoś zna takie wózki.Chodzi mi o spacerówki moon s i moon6

Kamilla&Antolek(3.02.2005)
Obserwuj wątek
    • gwiazdeczka333 Re: wózki moon 31.05.06, 11:27
      Witam.Od 3 miesięcy jestem właścicielką wózka moon S.Zaletą tego wózka jest
      ciekawy, wzbudzający zainteresowanie wygląd, łatwo się go prowadzi bo ma skrętne
      koła. Ale wadą jest waga, jest ciężki.Ja mam problem z wniesieniem go na 1
      piętro (przy pierwszym dziecku miałam inglesinę i takich problemów nie było). No
      i najważniejsza usterka:po 3 miesiącach użytkowania zacina się mechanizm składania.
      • awuka Re: wózki moon 31.05.06, 11:32
        może jakiś link albo zdjęcie? Nie słyszałam jeszcze o tym wózku.
        • monii_1 linki --- Re: wózki moon 31.05.06, 11:49
          www.swiatdziecka.pl/shop.html?cat=177
          www.swiatdziecka.pl/shop.html?cat=176
    • w-ella Re: wózki moon 31.05.06, 12:00
      tak samo wygląda Ramatti opal-pewnie ściągnęli wzór.ramatti kosztuje ok.780zł,
      nie wiem co jest wart, bo widziałam go w sklepie a byłam akurat z synkiem więc
      przymierzyłam go do wózka i zrobiła na mnie wrażenie pożądna amortyzacja, wózek
      super się podbija.
      • monii_1 Re: wózki moon 31.05.06, 12:50
        nie wiem kto od kogo ściągnął ja widziałam juz pod koniec zimy wózki moon w
        "małym" wink Inowrocławiu , zazwyczaj tańsze odpowiedzniki to ściągnięte
        wzory...ale moze się mylę smile)
        • w-ella Re: wózki moon 31.05.06, 12:54
          miałam na myśli - ramatti ściągnął od moon smile
    • galaxia Re: wózki moon 31.05.06, 23:51
      chiny, chiny, chiny - naklejki tylko inne
    • coronella Re: wózki moon 01.06.06, 09:06
      ja bym sie wstrzymała przed takimi opiniami, że wszystkie wózki to chiny.
      A wózek Moon widziałam, fajny, ale cięzki jak choroba i do tego za chorobe nie mogłam podbić kół- odpadł jeszcze w sklepie.
      Ale wózki generalnie solidne, wytrzymałe, ciekawe.
    • miloszkowa4 Re: wózki moon 01.06.06, 10:26
      w sobotę będę w Akpolu to popatrzę, jakieś modele były wystawione. A coś cię
      konkretnie interesuje? To przyjrzę się wtedy dokładniej. Ramatti ma podobny
      model i jest tańszy. Trójkołowca nie oglądałam, ale oglądałam i przymierzałam
      syna do modelu opal (odpowiednik moon 6)i jest fajny, lekko się go podbija, jest
      bogato wyposażony
      Pozdrawiam
      Basia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka