bernadeta2 04.03.06, 18:30 Czy ktos juz widział w sklepach nową kolekcję Bartka ? Bo jestem zainteresowana ale w bydgoszczy jeszcze nie widziałam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bernihor Re: wiosenne Bartki 04.03.06, 18:50 Wejdź na stronę Bartka na której znajdziesz co prawda tylko część kolekcji ale zawsze to coś. We Wrocławiu jest już dość dużo nowości ale jak mówią w sklepach firmowych jeszcze warto poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: wiosenne Bartki 04.03.06, 21:01 W Zabrzu były nowe modele, ale ceny... już chyba faktycznie taniej kupi się Elefanteny, albo nawet Naturino Odpowiedz Link Zgłoś
bernihor Re: wiosenne Bartki 04.03.06, 21:09 A gdzie można kupić tanie Naturino bo we Wrocławiu wiosenne Bartki są za ok. 120 zł Naturino nie mniej niż 200 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: wiosenne Bartki 04.03.06, 21:33 W Zabrzu Bartki wiosenne z nowej kolekcji prawie 170-180 zł, Naturino tanio można kupić na allegro np u naszej "forumowej" koleżanki Gosi.mamy.Wojtusia Patrz wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=37375218&a=37684331 Ponadto w Daichmanie 13 marca ma być rozpoczęcie sprzedaży bucików Elefanten ( gratisiki promocje itp) Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: wiosenne Bartki 04.03.06, 21:35 Aha:podaję ceny butów Bartek w dużych rozmiarach: 31, 32, na mniejsze nie patrzyłam, bo kupiłam z zeszłorocznej kolekcji za 90 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: wiosenne Bartki 04.03.06, 22:19 Małe rozmiary wiosennych Bartków za 124,90..jakoś tak. Stoją już sobie u nas w domu i czekaja na wiosnę ...ale jej ani widu ani słychu Odpowiedz Link Zgłoś
aga_qan Re: wiosenne Bartki 05.03.06, 09:10 ale sa b.ladne,sliczne kolorki i fasony Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: wiosenne Bartki 05.03.06, 09:39 Ceny Bartków z wiosennej kolekcji w rozmiarach do 26 na Śląsku: 146 zł. ( mąż oglądał i był wstrząśnięty !) Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: wiosenne Bartki 05.03.06, 11:44 Na Śląsku kupowałam. Rozmiar 24. Nowa kolekcja,wiosenna. W firmowy sklepie Bartka 124,90. Ehhh..ta cena... Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: wiosenne Bartki do Monix 05.03.06, 13:34 Monix, a w jakim mieście kupowałaś?? Coś mi sie wydaje, że te zabrzańskie Bartki najdroższe w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: wiosenne Bartki 05.03.06, 19:25 We wrocławiu rozmiarówka do 26 też 120-kilka zł. Na mnie największe wrażenie zrobiły srebrne buciko-trampki (?) zapinane na rzepy z ozdóbkami - model ten widziałam też w kolorze turkusowym. Pomimo trampkowatego wyglądu, środek był skórzany. Szkoda tylko, że większość tych fasonów na rzepy nie nadaje się na chudziutką nóżkę - taką jak u mojej córy :- (, jedyny model, który na Nią pasował to był ten sam, który kupowałam w ub roku na wiosnę. Nawet te cudne Ricosty, które wynalazłam, bez wkładki podnoszącej stópkę się nie nadają ((( Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: wiosenne Bartki 05.03.06, 21:03 Zarówno w Plejadzie w Bytomiu jak i w Platanie w Zabrzu były za taka cenę, my akurat kupiliśmy w Bytomiu. Mi tez najbardziej podobały się te "trampki",są, przynajmniej jeżeli chodzi o wygląd, no ale póki co stanęło na bardziej tradycyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
mmu Re: wiosenne Bartki 05.03.06, 22:33 a ja kupiłam wiosenne Bartki - takie turkusowe z różowymi kwiatkami, za 109 zł i jeszcze 3% rabatu. Rozmiar 23, mieszkam w B-stoku. Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Do iwek33 06.03.06, 08:01 buty ELEFANTEN w Daichman będą w konkurencyjnych do bartka cenach za małe półbuciki 119 zł taką reklamówkę mają w kwartalniku przedszkolak a większe półbuciki a'la trampki też 119 zł, ciekawe jak będzie z sandalkami na lato - już nie mogę się doczekać bo mrka moim zdaniem lepsza niż Bartek - jeśli coś wiesz więcej natemat tych promocji i gratisów to powiedz o co chodzi to szybko zgłoszę się do sklepu i na coś załapię a może wiesz czy też będą mieli od razu sandałki??? Z góry dziękuję za informację Odpowiedz Link Zgłoś
abajerek Re: wiosenne Bartki 06.03.06, 09:59 w sosnowcu w plejadzie kupilam bartki z nowej kolekcji za 124 z ze starej za 86 rozm 22, podoba mi sie kolekcja wiosenna,trampki sa super) agata Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re:do Beata1974 06.03.06, 20:18 Nie wiem, czy od razu będą sandałki, ja jednak za bardzo na nie nie liczę. Potrzebuję sandałków w rozmiarze 26-27 koniecznie z pełną piętą, liczyłam na Naturino, niestety w tych rozmiarach sandałki naturino występują tylko z odkrytą piętą, obawiam się, że z Elefantenami będzie to samo. Na szczęście Bartek robi modele z pełną piętą i do tego na wąskie stopy, takie, jak potrzebujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
persa1 Re: wiosenne Bartki 06.03.06, 22:38 Kupiłam już wiosenne bartusie w Bydgoszczy na Dworcowej Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re:do iwek33 07.03.06, 07:41 mój mały też potrzebuje sandałki z pełną piętą - usztywnienie zalecił ortopeda bo mały wykrzywia nóżki na wszystkie strony i ma x - ecco ma sandałki z pełną piętą ale tylko do rozmiaru 26 i obawiam się że to dla nas trochę za małe wolałabym aby w buciku było 17 cm bo to 26 to jest na teraz a to jest 16,5 cm i bedę miała kłopot bo albo mu kupię takie jakieś typu Tombut,Postęp,Daniel lub nie pozostanie mi nic innego jak zapłacić z 130 zł za bartki a tym rozwiązaniem nie jestem zachwycona - nie chcę tej firmie nabijać kasy tylko za nazwę Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re:do iwek33 07.03.06, 12:21 we Wroclawiu, w Astrze male (21,22 takie mnie interesuja) wiosenne Bartki sa po 110zl. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re:do iwek33 07.03.06, 18:59 Myślę, że nie nabija się kasy Bartkowi tylko za nazwę. To dobre buty, ja przynajmniej kupuję je od 6 lat i zawsze starannie dobieram model, wiem, ze niektóre dziewczyny narzekają, że jakaś nitka się pruje, że coś tam, coś tam, mnie nigdy przez te 6 lat nic się z Bartkami nie stało, żaden się nie rozleciał, nie przeciekał, nie wykrzywił, nie wiem, moze mam szczęście ,ale akurat z Bartków jestem zadowolona.Nawet ja mam buty Bartek dla siebie i są super wygodne. To raczej innym firmom nabija się kasę za nazwę... Odpowiedz Link Zgłoś
bernihor Re:do iwek33 08.03.06, 06:12 Ja także jestem bardzo zadowolona z Bartków a na przestrzeni 3 lat użytkowania robiłam dwukrotnie reklamację z powodu prujących się nitek i odklejającej się podeszwy. Jednak firma działa bardzo sprawnie i otrzymałam naprawione butki. Miałam paragon ale koleżanka reklamowała bez niego i buciki również zostały naprawione. Także i sprawnie prowadzone reklamacje się zdażają i muszą być wliczone w cenę Bartków. Oby jednak nie zdażały się nie za często.... Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re:do iwek33 08.03.06, 07:10 Ja obecnie używam zimowych ecco i zaraz ktoś powie że one kosztują dwa razy tyle co bartki a wcale nie ja od 2 lat zaopatruje się u takiego pana co przywozi buty z Niemiec-gdzieś pod Holenderską granicą nie wiem dokładnie co to jest czy jakieś składy magzynowe czy outlety - mniejsza z tym przywozi zimowe wiozennne letnie itp damskie, męskie wszystko co będzie co by się sprzedało i są to ecco,geox,lloyd, camel aktiv itp dobre marki, i jeżeli ja płacę za zimowe ecco 140 zł a jemu to się jeszcze opłaca to ile zarabiają pośrednicy itp aby w sklepie ten but kosztował 299 zł a zaznaczam że obuwie jest z bieżącej kolekcji. Teraz też kupiłam półbuty ecco za 120 zł - te same w sklepie firmowym są za 239 zł a na allegro sprzedają je za 140 zł. Dodm jeszcze że mój sprzedawca ma swojego stałego odbiorcę który kupuje od niego wszystkie damskie i męskie które przywozi a ten z kolei wystawia to na allegro za odpowiednio wyższą cenę. I co wy na to że te najdroższe marki nie są w cale takie drogie tylko zarobić muszą sklepy - przynajmiej teraz elefanten będą miały rozsądną cenę jak się pojawią w sklepach od poniedziałku. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re:do iwek33 08.03.06, 08:20 a czy mozesz podac namiar na tego pana czy to jakas tajemnica? Odpowiedz Link Zgłoś