olazn 07.03.06, 19:44 Czy ktoś z Was miał okazję kupować ubrania na targowisku w Tuszynie? Czy rzeczywiście kupując tam detalicznie można sporo zaoszczędzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agne_s Re: Tuszyn 07.03.06, 20:32 Szczerze mówiąc w Tuszynie już od dawna nie byłam, nawet nie wiem w jakich godzinach teraz jest sprzedaż. Generalnie wiele osób jeździ do Rzgowa, jeśli jesteś z tych rejonów to pewnie wiesz gdzie to jest (dosłownie troszkę za Tuszynem w stronę Łodzi). Ale jeśli chodzi o ubranka dziecinne to trzeba uważać co sie kupuje, gdyż czasami za niską ceną kryje sie też niska jakość, a te ubranka przecież trochę muszą wytrzymać i w trakcie prania i noszenia. Polecam Rzgów jeśli chodzi o zakupy dla trochę większych dzieci i dla dorosłych. Faktycznie ceny są niższe niż normalnie w sklepach. Powstało też sporo sklepów tzw. firmowych i w nich aż tak tanio nie jest, ale mimo wszystko się opłaca. Jak dla mnie najwazniejsze jest to, że wszystko jest praktycznie w jednym miejscu, chodzi się od hali do hali, są przymierzalnie no i wreszcie trochę taniej niż w sklepach. Ja polecam, tyle że lepiej nie wybierać sie tam w ostatni weekend przed świętami bo ścisk jest okropny. Udanych zakupów! Odpowiedz Link Zgłoś