Dodaj do ulubionych

Podsumowanie:Dobra parasolka przewoz. dla 2-3 lat

12.03.06, 11:22
Za namową Iwek33, przenoszę post do nowego wątku, gdzie będziemy wpisywać
informacje pomocne przy wyborze parasolki spacerowej dla naszych brzdąców.
No to zaczynamy, zapraszam do wspólnych spostrzeżen smile
1. parasolka Jeep: 4,5 kg, szer. siedziska: 28 cm głęgokość 20 cm, nie znana
wysokość, bez pałąka, bez kosza (dodatkowe torebki boczne):
www.allegro.pl/item89994161_super_wozek_parasolka_jeep_z_usa_bestseller_.html
2. Bebe Confort Allegro: 6,5 kg, szer 32 cm, głęgokość 22 cm, bez pałąka, bez
kosza:
www.patiimaks.pl/oferta.php?gr=BEB
3. Chicco Caddy CT 06: 5,5 kg,szer: 33cm, głębokość 25 cm,bez pałąka, bez kosza:
www.piotruspan.com.pl/sklep/product_info.php?manufacturers_id=41&products_id=1443
4. Baby dreams buggy: 5 kg szer.33 cm, głębokość 25 cm, wys. 50 cm, jest kosz i
pałąk
5. Baby dreams bunny: 5,5 kg, szer.33 cm, głębokość 25 cm, wys. 50 cm, jest kosz
i pałąk
bunny i buggy na jednej fotce, widać, że różnica tylko tak naprawdę w budce:
www.allegro.pl/item91567264_nowosc_wozek_bunny_baby_dreams_lekki_wys_0zl.html
6. Wózek Brevi B-Light, 5 kg, bez kosza, bez pałąka
rumcajs.pl/product_info.php?products_id=93
jeżeli chcecie możecie dodać więcej wózków i szczegółów, najlepiej przeklejając
mój link i dopisując do niego, wtedy powstanie fajne zestawienie smile
Obserwuj wątek
    • gucci77 Re: Podsumowanie:Dobra parasolka przewoz. dla 2-3 12.03.06, 11:26
      widzę, że linki się nie pojawiły to już się poprawiam smile
      wysokość, bez pałąka, bez kosza (dodatkowe torebki boczne):
      www.allegro.pl/item89994161_super_wozek_parasolka_jeep_z_usa_bestseller_.html
      2. Bebe Confort Allegro: 6,5 kg, szer 32 cm, głęgokość 22 cm, bez pałąka, bez kosza:
      www.patiimaks.pl/oferta.php?gr=BEB
      3. Chicco Caddy CT 06: 5,5 kg,szer: 33cm, głębokość 25 cm,bez pałąka, bez kosza:
      www.piotruspan.com.pl/sklep/product_info.php?manufacturers_id=41&products_id=1443
      4. Baby dreams buggy: 5 kg szer.33 cm, głębokość 25 cm, wys. 50 cm, jest kosz i
      pałąk
      5. Baby dreams bunny: 5,5 kg, szer.33 cm, głębokość 25 cm, wys. 50 cm, jest kosz
      i pałąk
      bunny i buggy na jednej fotce, widać, że różnica tylko tak naprawdę w budce:
      6. Wózek Brevi B-Light, 5 kg, bez kosza, bez pałąka
      jeżeli chcecie możecie dodać więcej wózków i szczegółów, najlepiej przeklejając
      mój link i dopisując do niego, wtedy powstanie fajne zestawienie smile
      • katka74 Re: Podsumowanie:Dobra parasolka do Warszawianek 13.03.06, 09:54
        Dziewczyny z Wa-wy dajcie znać, w którym sklepie pojawił się Baby Dreams Bunny...
        Podoba mi sie jeśli chodzi o cenę i wyposażenie ale muszę koniecznie przymierzyć
        ewentualną pasażerkęsmile
        Z góry dzięki za namiary
        Kasia
      • detinka re: parasolka Jeep All-Weather by Kolkraft 13.03.06, 12:41
        > wysokość, bez pałąka, bez kosza (dodatkowe torebki boczne):

- dwie pozycje oparcia (siedząca i półleżąca)
        - daszek z płynną regulacją 180 stopni całkowicie demontowany
        - wysokość 97 cm (rączki gięte gąbkowe)
        - plecki - zwijana tapicerka tworząca poduszkę a pod spodem siateczka
        - pojemnik na butelkę przy rączkach
        - dwie boczne kieszenie w których się mieszczą np pampersy i chusteczki
      • bea-ta Re: brevi B-light 13.03.06, 14:51
        Wózek ma koła o średnicy 15 cm,
        siedzisko:
        głebokośc 24 cm,
        szerokość 30 cm
        wys. oparcia 46 cm
        Kolory czerwony i granatsmile
      • come_back Re: Podsumowanie:Dobra parasolka przewoz. dla 2-3 15.05.06, 00:49
        hey! Brevi b-light ma kosz i jescze folie gratis; barierki niestety nie sad
        Sama tze o nim mysle od dawna smile
        zebym tylko wiedziala gdzie go mozna zob. na zywo.
        Pozdr
    • monika26kr Re: Podsumowanie:Dobra parasolka przewoz. dla 2-3 13.03.06, 12:29
      Chicco Caddy CT 06 w Krakowskim Entliczku kosztuje 259 plus 5% rabatu na ich
      karte. Mysle ze nie tylko u nich jest taniej niz w necie.
    • jowitak1 Re: Podsumowanie:Dobra parasolka przewoz. dla 2-3 13.03.06, 13:00
      Chicco caddy ct 06 w hurtowni Kimex w Radomiu kosztuje 199 zł.
      • iwek33 Re: wymiary siedziska w Caddy-poprawka 13.03.06, 16:28
        Hej! Dziś mierzyłam Chicco Caddy jeszcze raz i chcę zgłosić poprawkę: wymiary
        siedziska 32 cm x 25 cm, ( a nie 33x25) Przepraszam za wprowadzenie w błąd!
        • karol987 Re:BC Allegro- małe sprostowanie 13.03.06, 17:39
          Rzeczywiście Allegro nie ma pałąka ani budki trzeba to dokupić jeśli się chce
          mieć.Jednak kosz pod wózeczkiem jest jak najbardziej:
          www.allegro.pl/item91443232_allegro_bebe_confort_kolory_2006_nowe_gw_cja.html
          • gucci77 Re:BC Allegro- małe sprostowanie 16.03.06, 13:08
            Rzeczywiście karol987 jest, przepraszam za pomyłkę...
            • malwes Up! 19.03.06, 18:04
              • iwek33 Re: Up! 19.03.06, 22:15
                Oglądałam wczoraj na żywo Baby Dreams Bunny, ma rzeczywiście super amortyzację,
                ale siedzisko mniejsze niż podają informacje, na pewno nie ma 25 cm głębokości,
                jest płytsze niż w chicco caddy ( miałam wózek przy sobie) a caddy ma 25cm.
                Bunny może 23 (?) ale amortyzatorki faktycznie wyczuwalne.
    • happy_em Jane Rocket 19.03.06, 22:52
      waga: 5 kg
      głębokość: 25
      szerokość: 32
      wysokość oparcia: 48
      kosz jest, pałąka nie ma, budka jest (można bez problemu zdemontować), oparcie
      regulowane do pozycji półleżącej, oparcie pod nóżki bez regulacji, rączki
      piankowe

Mam go od kilku dni - jest po prostu SUPER!
      • monii_1 Re: Jane Rocket 20.03.06, 07:48
        Gdzie kupiłaś Jane Rocket? i ile kosztuje?? smile
        • katka74 Re: bd bunny do iwek33 20.03.06, 09:38
          Iwek a gdzie oglądałaś baby dreams bunny?
          Kasia
          • mamadamianka Re: bd bunny 20.03.06, 10:42
            fakt ta głębokość różnie podaja , tu jest akurat 23....

aukcja.onet.pl/show_item.php?item=91684930
            • iwek33 Re: bd bunny 20.03.06, 10:48
              Oglądałam w w sklepie z produktami dla dzieci na Górnym Śląsku, siedzonko jest
              wg mnie małe, tzn ja wszystkie przewozowe parasolki porównuję do Caddy, bo taki
              wózek mam i w nim siedzonko jest głębokie, w bunny było płytsze, mój prawie
              trzylatek miał ciaśniej niz w Caddy, natomiast amortyzację Bunny miał bardzo
              dobrą, nawet lepszą niż w caddy.
              • mamadamianka Re: do iwek 20.03.06, 10:55
                a w którym mieście dokładnie? poogladałabym też z chęcią. jeżeli chodzi o caddy
                jeszcze nie miałam przyjemności zobaczyc na zywo. Szczerze mówiąc ten daszek
                jakos taki ...w bunny lepszy...
                Nie wiem w końcu na co się zdecyduję.
                A wogóle daszek jest taki praktyczny? (biorąc pod uwage fakt, że bede małego
                transportować do przedszkola)
                • iwek33 Re: do mamydamianka 20.03.06, 23:15
                  W Tarnowskich Górach, sklep Mama i Ja.
            • mamadamianka Re: bd bunny 20.03.06, 10:50
              w zeszłym tygodniu byłam w Bytomiu poogladac wózeczki. BD Bunny pradopodobnie
              maja być juz w tym tygodniu.
        • happy_em Re: Jane Rocket 20.03.06, 14:49
          Kupiłam w Krakowie, w Entliczku na ul. Wyki za 449 zł.
    • bba75 Re: Podsumowanie:Dobra parasolka przewoz. dla 2-3 20.03.06, 11:17
      Zooty - Wózek spacerowy parasolka ROBIN, cena 144,90
      Lekki wózek składany typu parasolka
      Opis wózka:
      Dwie pozycje regulacji oparcia
      Regulowane pięciopunktowe pasy
      Miękka, wypinana barierka
      Kosz na zakupy
      Wygodny pas na ramię do noszenia
      Samonastawne koła z możliwością zablokowania położenia
      Praktyczny składany daszek
      Waga 4,5 kg
      www.bobosklep.pl
    • gucci77 Wózek baby dreams bunny i mini 20.03.06, 22:03
      Dziewczyny właśnie mam dylemat który z tych dwóch wybrać, może macie wymiary
      tego mini, bo nigdzie nie mgę znaleźć?
      Baby dreams bunny: 5,5 kg, szer.33 cm, głębokość 25 cm, wys. 50 cm, jest kosz
      i pałąk, dwie pozycje kąta oparcia
      Baby dreams mini: waga 5,5 kg, , jest kosz i pałąk, płynnie regulowany kąt
      oparcia z możliwością całkowitego rozłożenia , regulowany podnóżek,
      www.totamto.com.pl/index.php?d=produkt&id=1712
      Podoba mi się ten mini ale nie wiem jaka jest szerokość i głębokość siedziska,
      jeżeli taka jak w bunny, to chyba znam swojego faworyta...
      • iwek33 Re: Wózek baby dreams bunny i minido Gucci 20.03.06, 23:14
        Gucci, BD Bunny nie ma siedzonka o głębokości 25 cm, w sobotę oglądałam na
        żywo. Jest płytsze, na 100%.
      • monika_wroclaw Re: Wózek baby dreams bunny i mini 21.03.06, 09:51
        Gucci, mi się wydaje, że mini nie składa się jak parasolka, popatrz na
        podnóżek, mi się wydaje, że jest sztywny plastikowy, a z tyłu hamulec jak w
        normalnych spacerówkach.
    • koma.edziecko Re: Podsumowanie:Dobra parasolka przewoz. dla 2-3 21.03.06, 09:46
      Jeśli bunny ma takie same siedzonko jak buggy a wszystko na to wskazuje to ma
      głębokości 23cm.
      Wczoraj zmierzyłam mój buggy tyle że ja mam jeden z pierwszych modeli jaki
      wypuścili,został mi po starszej córce i czeka na młodszą.
      • gucci77 Re: Podsumowanie:Dobra parasolka przewoz. dla 2-3 21.03.06, 10:17
        Hmm. właśnie dostałam informację, ze sklepu który sprzedaje baby dreams mini:
        wysokość oparcia ok. 52cm
        szerokość ok 32
        długośc siedziska ok 22
        ciekawe co oznacza to około... wink
        Sama już nie wiem który, ale chociaż mam już teraz widełki decyzyjne ograniczone
        do dwóch wózków... wink
    • olamatu BD Bunny i Buggy raz jeszcze - dane ze strony BD 23.03.06, 22:47
      Bunny: wym. siedziska: 33/25/50, wym. złożonej: 27/31/116, wym. rozłożonej:
      48/62/104, waga: 5,5 kg
      Buggy: wym. siedziska: 32/23/53, wym. złożonej: 24/25/114, wym. rozłożonej:
      47/76/103, waga: 5 kg
      www.babydesign.pl
      A teraz jeszcze trzeba poczekać, aż wreszcie ktoś bunny kupi,zmierzy i zważy.
    • olaste Re: Podsumowanie:Dobra parasolka przewoz. dla 2-3 23.03.06, 23:39
      A czy ktoś może interesował się Conneco speedy???
      Lub Espirt Sun.
      Pani z internetowego sklepu poleciła mi ten pierwszy dla 2,5latka
      • mamadamianka Re: Podsumowanie:Dobra parasolka przewoz. dla 2-3 24.03.06, 07:18
        ja mierzyłam mojego maluszka do speedy. Taki płytki sie wydawał i mały
        smiesznie wygladał w nim. (ale to moje odczucie). Damianek wazy 12kg i ma ok
        94cm wzrostu. Był grubo ubrany, może to przez to wygladał jakby miał wypaść.
        Mierzyłam go do coneco polo- tu juz lepiej wygladał. Wózek troszke
        szerszy.Zdecydowałam sie jednak na bunny. Własnie czekam na przesyłkę.
        • iwek33 Re: Podsumowanie:Dobra parasolka przewoz. dla 2-3 24.03.06, 08:51
          Zgadza się, speede jest dość płytki, mój dzieciak bez kurtki też wyglądał jakby
          miał wypaść od razu, tak samo wyglądał w BC Allegro, ciut lepiej w Polo, Bunny
          podobnie do Polo. Najgłębszy Caddy.
    • kajka04 a co sądzicie o tym: może ktoś użytkuje: 25.03.06, 14:18
      www.allegro.pl/item91675601_spac_baby_dreams_travel_2006_wysylka_gratis_.html
      dziękismile
      • kajka04 a co sądzicie o tym: może ktoś użytkuje: 25.03.06, 14:20
        www.allegro.pl/item93912113_wozek_spacerowka_coneco_speddy_folia_okrycie.html
        sorki za 2 wątki
    • olaste Re: Podsumowanie:Dobra parasolka przewoz. dla 2-3 25.03.06, 15:24
      Skoro coneco speedy ma płytkie siedzisko i dzieci wyglądają w nim jakby "zaraz
      miały wypaść"
      to zdecydowanie rezygnuje>
      A co z jednym z wózków polecanych przez gucci77 na początku wątku-BREVI B-LIGHT
      Czy są jakieś opinnie zadowolonych użytkowników???

Widzę,ze jak na razie w kategorii dla starszych dzieci prowadzi BUNNY i CADDY

Apropo daszka w CHICCO CADDY( pytała już zresztą o to mamadamianka) czy jest
      praktyczny? I czy jest może możliwość dokupienia kosza na zakupy?
      • jogaj Re: Podsumowanie:Dobra parasolka przewoz. dla 2-3 25.03.06, 17:27
        Dla mnie wszstkie daszki czy budki w parasolkach sa niepraktyczne,bo i tak nie
        zaslaniaja dziecka,jak pada deszcz czy snieg i tak trzeba zalozyc folie,a wtedy
        nie ma znaczenia czy jest daszek czy budka. Tak mi sie wydaje.
        Jola
        • iwek33 Re: Podsumowanie:Dobra parasolka przewoz. dla 2-3 25.03.06, 20:08
          Już o tym pisałam, ale dla zainteresowanych jeszcze raz: ja dokupiłam do mojego
          Caddy koszyczek na allegro u sprzedawcy all8 ( sprzedaje różne części zamienne
          do wózków i dodatkowe akcesoria) zapłaciłam ok.14 zł, koszyczek świetnie
          pasuje. Daszek w chicco Caddy nie chroni od wiatru, jest to osłona
          przeciwsłoneczna, żeby chronić głowę dziecka w upalne dni,choć ten daszek ma z
          boków takie przedłużenia, które zapina się na małe rzepy do boku siedzonka,
          jest tez możliwość zagięcia daszka z przodu, wtedy słonko nie świeci po oczach.
          Na deszcz jest wyposażeniu Caddy bardzo dobrej jakości folia, którą właśnie na
          ten daszek się nakłada, wtedy super leży i dobrze chroni.
          • kajka04 Re: Podsumowanie:Dobra parasolka przewoz. dla 2-3 25.03.06, 20:55
            powiedzcie mi proszę, czy nie przeszkadza Wam i Waszym dzieciom, że oparcie
            wózka nie jest zupełnie rozkładane do pozycji leżącej? Mam 21 miesięcznego syna
            i właśnie stoję przed wyborem rodzaju parasolki. Wydaje mi się, iż te z
            rozkładanym oparciem do pozycji leżącej są wygodniejsze?
            Pozdrawiam
            dziękujęsmile
            • gucci77 Re: Podsumowanie:Dobra parasolka przewoz. dla 2-3 25.03.06, 21:11
              Kajka04 napewno są wygodniejsze, ale nie ma niestety ideału... jak ma
              rozkładfane siedzisko do pozycji leżącej to ma za wąskie siedzisko i za
              płytkie... to moje spostrzeżenie co do lekkich spacerówek... Wolę, żeby ten
              drugi wariant był spełniony i dlatego coraz bardziej przekonuję się, że Bunny
              będzie tym wybranym...
              • kajka04 Re: Podsumowanie:Dobra parasolka przewoz. dla 2-3 25.03.06, 21:19
                oglądałam dziś
                www.allegro.pl/item91675601_spac_baby_dreams_travel_2006_wysylka_gratis_.html
                i zastanawiam się nad takim ,
                choć cena lepsza jest ew. właśnie bunny
    • mmu a ja kupiłam taki 25.03.06, 22:09
      Jako parasolkę wybrałam wózek cosatto dixie. Wybrałam go, nieopierając się na
      żadnych opiniach forumowych, bo takich nie ma, więc niczym się nie sugerowałam.
      Jestem naprawdę zadowolona. Wózek jest bardzo wygodny zarówno dla matki jak i
      dziecka. Prowadzi się super, jest świetnie wyważony, podjechanie pod krawężnik
      to pestka. Wys. siedzonka to 45 cm, szer. przy pleckach to 31 cm (na końcu
      siedzisko jest szersze prawie o 2 cm), głębokość 24. Siedzisko dobrze
      wyprofilowane, dziecku jest bardzo wygodnie, to pewne, bo moja córka, która nie
      używa prawie w ogóle wózka (22 mies.) zaczęła jeździć na spacerach, tak jej się
      podoba. I w domu też jeździsmileWaga około 6,5 kg (zważyłam dziś na wadze
      łazienkowej, ale bez daszka, było 5,9 kg). Wózek posiada daszek i koszyczek na
      zakupy, ale niewielki. Siedzonko się rozkłada, ale bardzo niewiele, zresztą to
      rozkładanie nie jest akurat super, bo na takiej jakby taśmie za plecami
      siedzonka. Plecki siedzonka są miękkie, wszyte są jakby takie gąbeczki, no nie
      wiem, jak to nazwać. Nie jestem tylko przekonana, czy materiał nie będzie w
      lato męczący, bo to jakby ortalion. Rączki są dwie, piankowe.
      Wózek kupiłam w Świecie Dziecka w W-wie, na Górczewskiej w Tesco, bo inne
      sklepy w ogóle nie sprowadzają tej firmy (firma włoska). Zapłaciłam za niego
      249, teraz widziałam promocję (jakieś 3 tyg. temu byłam w W-wie) 219. Jestem
      troszkę zła, bo gdybym poczekała, to bym zaoszczędziła ,no ale trudno, muszę to
      przeżyć...
      • gucci77 Re: a ja kupiłam taki 25.03.06, 22:41
        Cosato Dixie można kupić tutaj:
        swiatdziecka.com.pl/index.php?pId=6912
        ja chyba decyduję się na BD bunny smile
        • mmu Re: a ja kupiłam taki 25.03.06, 22:58
          a rzeczywiście, ale na zdjęciu nie wygląda zachęcająco...ja mam w pisakowym
          kolorze i jest zdecydowanie ładniejszysmile
      • natab123 Cosatto 26.03.06, 10:31
        Mmu, nazwa firmy rzeczywiscie brzmi wlosko, ale firma jest szkocka smile

www.cosatto.com/aboutus.asp

Ja tez ogladalam te wozki w Swiecie Dziecka i rzeczywiscie robily bardzo dobre
        wrazenie. Moim faworytem byl jednak Cosatto Olympus - troche wieksza parasolka
        z genialnie szerokim siedziskiem, chyba najszerszym jakie dotad widzialam w
        parasolkach. Mierzylam dziecko w zimowej kurtce do kilku wozkow i w tym mialo
        ewidentnie najszerzej. Wszystko super, tylko wlasnie ten material
        siedziska... sad Nigdzie nie znalazlam informacji z czego jest wykonany, ale to
        byl chyba jakis poliester... Wiec odpadl sad

Pozdrawiam

Nata
    • beata_kom Re: Podsumowanie:Dobra parasolka przewoz. dla 2-3 26.03.06, 00:00
      a co powiecie o coneco traffic i chicco st 0.5?

• koma.edziecko Re: Podsumowanie:Dobra parasolka przewoz. dla 2-3 26.03.06, 09:35
      Traffic jest źle wyważony,podbijanie przednich kółek dla mnie było prawie
      niewykonalne,poza tym fajny wóżeczek,ale ma krótkie oparcie.
      Ja sprzedałam mój po dwóch miesiącach bo nie dało się nim jeździc.
      • kajka04 BABY DREAMS - czy dobrą mają jakość?? wózków? 26.03.06, 14:39
        ktoś miał?
        dziękujęsmile
        • graszka25 Re: BABY DREAMS - czy dobrą mają jakość?? wózków? 27.03.06, 07:27
          ja właśnie kupiłąm bd bunny. jak na razie mi sie podoba. jest lekka, dobrze się
          prowadzi. małej jest w nim wygodnie a jest całkiem sporą dziewczynką.
          Pozdrawiam.
          • olamatu Re: BABY DREAMS - czy dobrą mają jakość?? wózków? 05.04.06, 13:03
            Ponieważ temat jest nadal wałkowany. Podciągam
            • iwek33 Re: Chicco caddy za 199 05.04.06, 23:34
              Na allegro pojawiły się nowe chicco caddy za 199 zl ( dla zainteresowanych)
              www.allegro.pl/show_item.php?item=96748969&msg=Aukcja+zosta%C5%82a+dodana+do+obserwowanych.%0A%09%3C%2Fp%3E%3Cp%3EAby+przed+zako%C5%
              84czeniem+otrzyma%C4%87+e-mail+z+przypomnieniem%2C%3Cbr+%2F%3Ezmie%C5%
              84+ustawienia+w+zak%C5%82adce%0A%09%3Ci%3EMoje+Allegro+%3E+Aukcje+%3E+%3Ca+href%
              3D%22%2Fmy_allegro.php%3Fpage%3Dauctions%26type%3Dwatch%22%3EObserwuj%C4%99%3C%
              2Fa%3E%3C%2Fi%3E
              • klubiale1 Re: Chicco caddy za 199 09.04.06, 21:30
                A ja dziś kupiłam chicco caddy za 199zł w sklepie "dziecko" w M1 w Warkach koło
                Warszawy. To ponoć promocyjna cena na tegoroczne modele.
            • iwek33 Re: BABY DREAMS - czy dobrą mają jakość?? wózków? 05.04.06, 23:35
              jeszcze raz link, bo poprzedni coś taki przydługawy
              www.allegro.pl/item96748969_super_lekki_wozek_chicco_caddy_ct_06_nowy_wys_0.html
              • gucci77 Re: BABY DREAMS - czy dobrą mają jakość?? wózków? 06.04.06, 08:50
                dobra cena Iwek33 smile
              • kajka04 chicco 08.04.06, 16:20
                oglądaliśmy i przymierzaliśmy dziecko; wózek jest rewelacyjny; powiedzcie
                proszę, czy można dokupić do niego koszyczek pod siedzenie? bo pan w jednym ze
                sklepów stwierdził, że nie pasuje żaden koszyczek, ale ktoś tu na forum chyba
                kiedyś opisywał koszyk do tego wózka i miejsce zakupu; dzięki
                • iwek33 Re: chicco-koszyczek 08.04.06, 16:28
                  Ja też lubię ten wózek. Mozna dokupić koszyczek, ja kupowałam w zeszłym roku u
                  sprzedawcy na allegro o nicku all8, ale w tej chwili nie ma takich koszyczków.
                  Natomiast na pewno będą pasować koszyczki z modelu Baby Dreams Baggy lub Bunny,
                  bo to bardzo podobna konstrukcja wózka. Dzwoniłam do Baby Dreams i pan w dziale
                  serwisu obiecał poszykać w magazynie i wysłać mi taki koszyczek gratisowo.
                  Można tez spróbować zmierzyc z modelu Coneco Speede, bo ma podobną konstrukcję
                  i jeśli będzie pasować to w Coneco można kupić za 20 zł.
                  Telefony do serwisów Baby Dreams i Coneco masz tu:

Tel do Coneco: ( 0-34) 362 15 60
                  tel do baby Dreams: (0-34) 360 46 64

• kajka04 dzięki bardzo 08.04.06, 16:29

• iwek33 Re: do Kajka 08.04.06, 16:42
                      Posyłam Ci fotkę pasującego koszyczka na adres gazetowy
                      • kajka04 Re: do Kajka 08.04.06, 22:27
                        bardzo dziękuję, odebrałam; w poniedziałek dopytam o koszyczki w sklepie z
                        wózkami; pzdr
    • iwek33 Re: inny koszyczek do Kajka 08.04.06, 16:54
      Zobacz koszyczek w Caddy na ostatnim zdjęciu na tej aukcji. Jest inny niż ja
      mam, a też pasuje. Wydaje mi się, że taki ma Baby Dreams Bunny. Trzeba
      sprawdzić gdzieś w sklepie.
      www.allegro.pl/item96841550_super_lekki_wozek_chicco_caddy_ct_06_nowy.html
    • iwek33 Re: Podsumowanie:Dobra parasolka przewoz. dla 2-3 08.04.06, 16:57
      I jeszcze coś: moja znajoma też ma Chicco Caddy i zamiast koszyczka ma taką
      siateczkę na rączkach wózka i też jest zadowolona z takiego rozwiązania.
      • olaste koszyk do caddy 08.04.06, 17:11
        Najciekawsze jest to,że w angli koszyk do caddy jest od razu w zestawie.
        Stąd chyba to zdjęcie na jednym z podawanych wyżej linków.
        • iwek33 Re: koszyk do caddy sprawdziłam 10.04.06, 14:37
          Sprawdziłam dziś w sklepie koszyk z wózka Coneco Speede. Pasuje świetnie do
          Caddy i ładnie wygląda. Dzwoniłam do Coneco w Częstochowie, można bez problemu
          zamówić taki koszyczek, tylko cena z przesyłką okrutna: koszyk 20 zł i 14 zł
          koszt wysyłki!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka