dzidzia_ch 15.03.06, 19:52 hej! moze ktoras kupowala badz wie gdzie na allegro znajde ciuszki robione na szydelku? chodzi mi o czapeczki,swterki itp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamatomka1 Re: ciuszki robione na szydelku 15.03.06, 22:29 Niestety nie wiem gdzie są na allegro ale widziałam takie ciuszki w sklepiku internetowym www.abrakadabra.sklep.pl Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: ciuszki robione na szydelku 16.03.06, 00:24 Wrzuć w wyszukiwarkę Allegri np. słowo "czapeczka" albo "kapelusik" - pokazuje się tego trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
janka19 Re: ciuszki robione na szydelku 16.03.06, 10:01 Zaraz poszukam w archiwum. W tamtym roku jedna pani z allegro, robiła moim córkom całe zestawy do chrztu- sweterki, buciki, czapki. Dodatkowo były tez kapelusze, parenaście kwiatuszków w różnych kolorach do czapeczek.Wszystko było pieknie zrobione. Pewnie w tym roku tez zamówie u niej czapki. Jak znajdę nick to zaraz Ci go podam. PS. Został mi jeden kapelusik z ubiegłego rok- różowy, jakby ktoś był chętny to tanio sprzedam. Jest raczej na wiosnę, jesień-raczej z grubszego splotu. Odpowiedz Link Zgłoś
coco14 Re: ciuszki robione na szydelku 16.03.06, 12:30 jednak tak: www.abrakadabra.sklep.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: do janka19 16.03.06, 13:39 znalazlam na allegro Pania Honorate o pseudo "oqpo" moze u niej zamawialas? na jaki rozmiar masz kapelusik? Odpowiedz Link Zgłoś
helu1 Re: ciuszki robione na szydelku 16.03.06, 13:44 ja kupowałam u tej pani, robiła mi na zamówienie czapeczke, dokupiłam jeszcze buciki i sweterek - byłam bardzo zadowolona!!!! www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3031988 Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: ciuszki robione na szydelku 17.03.06, 00:13 brałam udział w aukcji szydełkowej - przepiekne było to co robial dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś