Dodaj do ulubionych

Sandałki Ricosta- gdzie dostanę?

22.03.06, 13:12
Dziewczyny czy któraś ma dostęp do sandałek ricosty - poszukuję z sztywną
pełną piętą w rozmiarze 27 na 17 cm wewnątrz i wiem że oni akurat takie
produkują jako nieliczna fimra która ma w większych rozmiarach z sztywną i
pełną piętą - a może ktoś ma namiary na sklep - fabrykę tą u nas w Polsce na
stronie www. obejrzałam i mają tylko gdzie dźwonić i się pytać.
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: Sandałki Ricosta- gdzie dostanę? 22.03.06, 13:17
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=30367572&a=30406918
      I ponoć już wysyłają smile
      • ewakop Re: Sandałki Ricosta- gdzie dostanę? 22.03.06, 14:59
        W tamtym tygodniu jeszcze nie mieli w sprzedaży w Zielonej Górze. Ja też czekam
        aż się pojawią.
        Ewa
      • beata1974 Re: Sandałki Ricosta- gdzie dostanę? 23.03.06, 08:46
        Dzięki dziewczyny napewno zadzwonię - ale niech któraś mi podpowie o co mam się
        pytać o co konkretnie ale co mam im podać nazwy modeli które są na niemieckiej
        stronie numery katalogowe czy co - i jak to jest z tą ich wysyłką - może któraś
        wie jakie w tej chwili mają ceny na półbuty - trzewiki - sandały takie jake
        chcę itp. - ile trzeba będzie wydać na sandałki dla chłopca w rozmiare 27 -
        jakich firm i za ile dostanę dajcie kobietki jakieś namiary.
        Z góry dziekuję i pozdrawiam
        • ewakop Re: Sandałki Ricosta- gdzie dostanę? 23.03.06, 10:13
          Jak już pisałam w innym wątku, nasze trzewiki chłopięce w Zielonej Górze
          kosztowały 99zł. Wysokie, sznurowane, za kostkę model Mira (nie ma go na stronie).
          Nasz rozmiar 26 ma długość wkładki 17,5cm.
          Nie wiem, jak jest z wysyłką, bo nam kupowała koleżanka.
          Ewa

www.ricosta.com/site/opc/kinder/ric_schuhe_en/schuhe_ansehen/selektor.jsp
    • beata1974 Re: Sandałki Ricosta- gdzie dostanę? 23.03.06, 12:21
      Cean przystępna jak na taki numer tylko czy za taką cenę dostanę jak zadzwonię
      do sklepu czy mają takie jakbym chciała - czy możesz zrobić fotki tych bucików
      i wysłać mi na adres gazetowy
      • beata1974 Re: Sandałki Ricosta- gdzie dostanę? 23.03.06, 12:21
        Powyższe kierowane było do EWY - z góry dziękuję i Pozdrawiam
        • ewakop do beata1974 23.03.06, 13:10
          Dzisiaj (od razu po pracy) wyjeżdżam na przedłużony weekend na narty, więc
          najwcześniej będę mogła Ci przesłać fotki w poniedziałek. Jeśli Ci pasuje, to
          możemy się tak umówić.
          Ewa
          • pia_ Re: do ewakop 24.03.06, 16:46
            Przepraszam za to zawracanie głowy, już wszystko wiem, pozostaje mi tylko
            zaczekać do poniedziałku i błagać kierowniczkę, aby mi wysłała buty pocztą -
            gdybym zadzwoniła dzisiaj rano to już bym je miała we Wrocławiu, bo kierowniczka
            osobiście by je przywiozła. Szkoda sad
    • beata1974 do ewakop 24.03.06, 07:47
      wysłałam informację na adres gazetowy - Dzięki za odpowiedz
      • beata1974 Do pia 27.03.06, 07:57
        A można wiedzieć jakie buciki zamawiasz - chcesz kupić - wiesz może czy mają
        sandałki w rozmiarze tak aby było 17 cm (który to u nich rozmiar) z sztywną
        pełną piętą i w jakich cenach u nich tkie buciki - nie chcę dzwonić i robić z
        siebie głupiej jeśli zaskoczona będę ceną.
        • pia_ Re: Do pia 27.03.06, 11:41
          Chcę kupić pełne trzewiki o których już wcześniej kiedyś pisałam. Na temat
          innych modeli Ricosty nic nie wiem. Nasze buciki, są z ubiegłej kolekcji i
          kosztują 99 zł. Ceny nie będą zbyt wysokie, bo zimowe modele mieli w cenie 139
          zł, czyli sandały pewnie ok 100-110 zł.
          • beata1974 Re: Do pia 27.03.06, 13:16
            Wielki dzieki to będę musiała zadzwonić i delikatnie wypytać o te sandałki - a
            ty jak załatwisz z tymi bucikami to napisz jak to zrobiłaś - jak wzagadałaś
            babki aby Ci to wysłały
            • pia_ Ricosta - wielkie rozczarowanie :-( 28.03.06, 13:14
              Dzwoniłam dzisiaj w sprawie wysyłki bucików - niestety kierowniczka sklepu nie
              zgodziła się na wysyłkę, co gorsze, poinformowano mnie, że buciki nie kosztują
              juz 99 zł tylko 135 zł - od zeszłego piatku czyli od czasu rozmowy ze mną, gdzie
              poskarżyłam sie na praktyki w Bartku (ten sam model ze 139 podnieśli na 169 zł).
              Wobec powyższego mam Ricostę głęboko w d.... i poszukam czegoś w ecco na
              wyprzedaży, albo jeśli uda nam się dociągnąć w jesiennych Batach do 22 kwietnia,
              wtedy kupię nowe ecco z 30% zniżką. Ostatecznie zawsze mogę pójść do Deichmanna
              gdzie za 119 zł są sportowe buty nike, adidasa lub pumy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka