kakusia27 24.03.06, 22:10 Jeszcze raz powracam z tematem zakupu fotelika dla mojej 4-latki. Jakie są wasze opinie na temat tych fotelików,który zdecydowanie kupić. pozdrawiam kakusia27 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magia Re: Chicco key 2-3 czy Maxi Cosi Rodi XP który wy 25.03.06, 12:15 Maxi Cosi Rodi XP www7.nowe.mojeauto.pl/cms/?id=264 lub Concord Lift Evo www7.nowe.mojeauto.pl/cms/?id=263 lub Roemer Kid www7.nowe.mojeauto.pl/cms/?id=338 lub Roemer Vip www7.nowe.mojeauto.pl/cms/?id=422 Te 4 maja 4 gwiazki w testach i dobrze ocoeniony poziom bezpieczenstwa. Chicco Key 2-3 chyba nie ma takich testow zrobionych. Wiec to kupowanie kota w worku. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Zdecydowanie Maxi Cosi Rodi XP 25.03.06, 13:01 Z tych dwóch to zdecydowanie maxi cosi, chicco nie wypada za dobrze w testach, miał kiedyś wpadkę z zenithem, który był wręcz niebezpieczny dla dziecka i wycofywali cała partię ze sklepów. O tym chicco key też nie tak dawno czytałam nieprzychylne opinie. Ja miałam kiedyż chicco transit jet, a koleżanka chicco schutle i obie byłyśmy niezadowolone z tapicerki i z pasów w tych fotelikach. Odpowiedz Link Zgłoś
finezze Concord Lift Evo !!! 25.03.06, 21:34 Stanowczo i nieodwolalnie Evo !! Fotelik istna REWELACJA!! Zadne tam chicco. Evo ma nawet wywietrzniki pod paszkami na lato. Z czystym sumieniem moge powiedziec POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś