bonkreta 06.04.06, 01:16 Strasznie mi się podobają ich ubranka, zwłaszcza koszulki. Gdzie można je dostać w Polsce, poza Allegro oczywiście? Wiecie może? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gucci77 we Wrocławiu gdzie jest Next? 06.04.06, 08:47 Przyłączma się do zapytania, bo też chciałabym znać odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
jopiec W ciucholandach;-) 06.04.06, 09:32 Tylko tam kupuję rzeczy dla moich dzieciaków.Koszulek z nexta(jak nowych) mamy ze 20 Odpowiedz Link Zgłoś
mfka Re: NEXT - gdzie? 06.04.06, 10:23 Z tego co sie orientuję,to w Polsce nie ma sklepu NEXT. Pozostaje Allegro, albo ciucholandy, albo wyprawa za granicę naszego kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: NEXT - gdzie? 06.04.06, 17:04 ciucholandy = allegro sorki, ale wiele marek m.in NEXT niedostępna w sklepach na Allegro trafia z ciucholandów no niewielka część rzeczywiście przywieziona z zagranicy Odpowiedz Link Zgłoś
karanissa Re: NEXT - gdzie? 06.04.06, 10:32 Sklep internetowy (nowki sztuki): www.szafamalucha.pl/index.php i inne angielskie firmy Odpowiedz Link Zgłoś
bonkreta Re: NEXT - gdzie? 06.04.06, 16:51 No wlasnie to juz przejrzalam, ale nexta nie widze. Slepa jestem albo co? Odpowiedz Link Zgłoś
breeya Re: NEXT - gdzie? 06.04.06, 22:56 bo w Polsce ludzie znaja tylko 3 zagraniczne marki: NExt, GAp I Old Navy sa to marki kultowe )) Ubieranie dzieci w Gapa to wielki szyk i elegancja. a ludzie lubia jak jest elegancko Odpowiedz Link Zgłoś
rosie.rosie Re: NEXT - gdzie? 06.04.06, 23:51 Ubranka Next mozna kupic w Warszawie w Al.KEN na Natolinie, miedzy ul.Plaskowickiej a Belgradzka. Niestety nie znam dokladnego adresu, ale jest to po prawej stronie jadac w strone Kabat, w ciagu blokow znajdujacych sie przy ulicy. Sklep nosi nazwe "next baby" czy cos w tym stylu. Aha, ale bylam tam ostatnio na jesieni wiec nie jestem pewna czy jeszcze ten sklepik istnieje. Byly tam same ubranka Next, male rozmiary, ale pani ekspedientka zapewniala, ze wkrotce maja pojawic sie wieksze. Odpowiedz Link Zgłoś
jorn1 Re: NEXT - gdzie? 07.04.06, 16:53 Niestety ten sklep juz nie istnieje, teraz jest tam sklep tez z ciuszkami angielskimi dla dzieci ale roznych marek i uzywanymi. Sa wyprane i wyprasowane i wisza na wieszaczkach ulozone kolorami wiec latwo sie szuka. To jest ul. KEN 52 Odpowiedz Link Zgłoś
bonkreta Re: NEXT - gdzie? 06.04.06, 23:55 Chyba sądzisz po sobie Next ma śliczne aplikacje na koszulkach, jakich u żadnej innej firmy nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
breeya Re: NEXT - gdzie? 07.04.06, 00:08 bonkreta napisała: > Chyba sądzisz po sobie ale co po sobie sadzę? Nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
rosie.rosie Re: NEXT - gdzie? 07.04.06, 00:11 Przepraszam, sklep o ktorym wczesniej pisalam jest na parterze w ciagu nowych budynkow po LEWEJ stronie Al. KEN - jadac w strone Kabat. Odpowiedz Link Zgłoś
bonkreta Re: NEXT - gdzie? 08.04.06, 21:35 breeya napisała: > bonkreta napisała: > > > Chyba sądzisz po sobie > ale co po sobie sadzę? Nie rozumiem > że ludzie znają tylko 3 marki mniejsza z tym, to taki żart był... Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: NEXT - gdzie? 06.04.06, 17:08 Witam! Wtej chwili w sklepie mamy 5 rzeczy z Next. Podaje linki. www.szafamalucha.pl/product_info.php?cPath=21_38&products_id=466 www.szafamalucha.pl/product_info.php?cPath=21_38&products_id=467 www.szafamalucha.pl/product_info.php?cPath=23_51&products_id=464 www.szafamalucha.pl/product_info.php?cPath=23_48&products_id=117 www.szafamalucha.pl/index.php?cPath=23_34 W tym tygodniu miałam dostawe i przywieziono mi kilka rzeczy z next, przewaga ubranek do rozmiaru 80 cm, ale sa dwa rodzaje bluzeczek do 3-4 lat dla chłopców i do 6 lat dla dziewczynek. Pozdrawiam Agnieszka SzafaMalucha.pl P.S Na konkretne rzeczy z katalogu przyjmuje indywidualne zamówienia, ale to już zapraszam do sklepu i na maila: sklep@szafamalucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jagaszu Re: NEXT - gdzie? 06.04.06, 21:47 podaje angielska strone nexta tam znajduje sie cala nowa kolekcja wiosna lato.adres:www.next.co.uk.(zobaczcie jakie te rzeczy maja przystepne ceny) Odpowiedz Link Zgłoś
jowitak1 Re: NEXT - gdzie? 06.04.06, 22:46 He he, tę stronę to wszyscy doskonale znają))Tylko jest jeden ,drobny kłopot - nie wysyłają do Polski(( Odpowiedz Link Zgłoś
klubiale1 Re: NEXT - gdzie? 07.04.06, 19:07 W Legionowie Koło Warszawy niedawno otworzył się sklep z angielskimi ciuszkami dla dzieci - nowe ubranka Next, Early Days i in. Sklep jest na głównej ulicy w Legionowie - Piłsudskiego 5 róg Kopernika. Dla osób z Tarchomina lub Pragi może to być całkiem blisko. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
jowitak1 Re: NEXT - gdzie? 07.04.06, 19:12 A jakie ceny?Bo był(jest?)na Ursynowie sklep z ubrankami Next ,ale ceny były poprostu śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: NEXT - gdzie? 08.04.06, 21:59 Ceny nie były smieszne. Uwazam, ze ceny by bardzo wysokie, ale uzasadnione - Next nie daje zadnych znizek nawet przy zakupie wiekszej ilości ubran, w przypadku prowadzenia działalnosci takie ceny wymusza rynek - jest bardzo duzo kosztów stałych, trzeba zapłacic za wynajem powierzchni, ZUS, prąd itp. Odpowiedz Link Zgłoś