Dodaj do ulubionych

ARTI CB- p i l n e!

15.04.06, 00:56
Witam! Dziewczyny, ktora z WAs ma dla swojego Maluszka ten wozeczek?
Strasznie jestem ciekawa jak sie nim jezdzi, jak z zawieszeniem, czy mocno
trzesie? Jestem ciekawa tez jak jest z ta jego regulacja oparcia- podobno
plynna, tak? Prosze o wszelkie info na ten temat- dzieki!
Pozdr
Obserwuj wątek
    • come_back Re: ARTI CB- p i l n e! 15.04.06, 01:09
      Ale dzisiaj marudze smile. A co powiecie na CENTURY BUGGY. Ten ARTI CB i BUGGY
      podobaja mi sie o wiele bardziej niz chicco caddy i np. CB arti ma plynna reg.
      oparcia. Prosze o zdanie na ten temat, bo juz na prawde nie weim co wybracsad(.
      Ogladalam tez HAUCK JET 6- znacie go?
      Chce jutro wybrac i zlozyc zamowienie; czy ktos mi pomoze rozwiazac dylemat?
      Wololabym wozek z plynna albo przynnajmniej 3-stopniowa reg, tak zeby rozkladal
      sie na plasko, lub prawie na plasko.
      Bunny i Caddy tego n iestrty nie majasad
      A jak jest z tymi kolami ARTI CB? Faktycznier sa piankowe? MNiej trzeszcza na
      wybojach?
      HELP :_))
    • come_back Re: ARTI CB- p i l n e! 16.04.06, 19:06
      Zadna z Was nie ma tej parasolki sad(?
      • iwek33 Re: ARTI CB- p i l n e! 16.04.06, 20:20
        Jedyne, co o niej przeczytałam w opisie na allegro to, że oparcie rozkłada się
        płynnie, ale do pozycji półleżącej jedynie, a więc tak jak Caddy, czy Bunny.
        • iwek33 Re: ARTI CB- p i l n e! 16.04.06, 20:34
          A jeśli chodzi o "urodę", no to kwestia gustu. Mnie "na żywo" najbardziej
          jednak podoba się to nowe Caddy: dobrej jakości tapicerka ( nie żadne śliskie
          ortaliony) doskonałej jakości plastikowe części, najładniejsze kółeczka, bardzo
          dobra amortyzacja. Najlepiej nie zamawiaj w ciemno, tylko zobacz, przymierz
          dziecko, podjedź pod krawężnik.
          • iwek33 Re: ARTI CB- p i l n e! 16.04.06, 20:45
            Oczywiście porównuję Caddy do innych,lekkich przewozowych parasolek, jeśli
            szukasz jednak takiej, w której oparcie rozkłada się do leżenia, to raczej nie
            wchodzi w grę ani Caddy, ani Bunny, ani artiCB, ani Buggy. One wszystkie są
            podobne, jeśli chodzi o funkcję, czyli jedynie przewozowe, z oparciem
            odchylanym do pozycji półleżącej.
            • come_back Re: ARTI CB- p i l n e! 17.04.06, 22:20
              Witaj Iweksmile. Ja juz sama nie wiem jaka kupic parasolkesad.
              Chyba dam sobie troche na wstrzymanie i kupie rozsadnie, poszukam, popatrze,
              poprzymierzam Kasie, a nie tak jak chcialam- szybkosmile.
              Pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka