kika_78 18.04.06, 10:58 jakie firmy robią solidne zabawki ? Czy są może jakieś stronki, na których można je obejrzeć (albo jakiś e-sklep bo chciałabym się zorientować w cenach). Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedzi. Karolina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staszka1974 Re: Zabawki do ogrodu - gdzie można kupić i ... 18.04.06, 11:01 Polecam Allegro, jest tam osobny dział dla dzieci "Do ogrodu". Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Zabawki do ogrodu - gdzie można kupić i ... 18.04.06, 22:01 Ja kupowałam np. domek Little tikes w sklepie www.ebaja.pl - sprzedaja też na Allegro, tylko nie pamietam, czy nick na Allegro jest też ebaja, czy inny. Zanim dostali pieniądze kontakt był rewelacyjny, błyskawiczne osdpowiedzi na pytania mailem itp. Niestety, jak juz zapłaciła, kontakt jakby sie urwał - ale na szczęście domek dojechał do nas bez problemów. A z kolei zjeżdżalnię LT kupiłam w Tesco, akurat była promocja, ktoś dał cynka na forum i skorzystaliśmy aga Odpowiedz Link Zgłoś
nati76 Re: Zabawki do ogrodu - gdzie można kupić i ... 18.04.06, 22:11 Właśnie kupiliśmy w selgrosie piaskownicę motylek za 145zł www.allegro.pl/item99146353_smoby_piaskownica_basenik_motylek_od_sloneczka_.html oprócz tego mnóstwo plastikowych zabawek do piasku, bujaki, krzesełka i mała zjeżdżalnia - niestety cen nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
kika_78 Piaskownica motylek... 19.04.06, 09:39 Też mi wpadła w oko. Tym bardziej, że jak zdążyłam się zorientować u siostrzenic, dmuchany basenik starcza dosłownie na parę dni a taki plastikowy jest jednak bardziej trwały. Zastanawiam się tylko, czy nie jest to za płytkie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
nati76 Re: Piaskownica motylek... 19.04.06, 10:06 No też zwracałam uwagę na głębokość przy wyborze piaskownicy i większość na naszym rynku z pokrywą (bo tylko takie mnie interesowały) mają w granicach 18- 20cm. Tak naprawdę to liczę się z tym że piaskownica będzie hitem pewnie tylko przez 3-4 lata i mam nadzieję że gabaryty jej będą w tym czasie wystarczające Odpowiedz Link Zgłoś